TVen Fav10 İtirafları 40.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İtiraf 5de 'illa benim düşüncemde çıkacaktır biri' demiş yapan kişi ama çıkmadı. Bence yanıldığını kabul etsin bu tablodan sonra. @Aserat ve @turkuazz bu yani. Gereksiz itiraflar ile meşgul edip ortaya çekmeye çalışmayın.:)

@çiğdem- bu mesaj konusunda katılıyorum. Çok uzun yazıyorsun.:( Ve gerçekten aynı cümleler oluyor genelde.:F

@GunesinOglu konusunda haklılar. Farklı bir hava katıyor foruma bencede daha aktif olmalı.:D

Haklısın aslında o nazar boncuğumuz olsun. :A
ondada birşey demedim neden öyle söylediğini sordum yanı sen cevap vermeden önce asıp kesmedim :A

aaa neyse sen onu bunu bırakta ozana neler demişler senin neyine forum yöneltmek kalk git demişler aaaa 😱😱😱

Ohh be içim rahatladı vallah :A

Forumda şu an konuşacak bir insan göremiyorum. Arkadaşlarım dışında başka hiç kimseyle konuşmam mesaj sayım da 100ü geçmez zaten. O nedenle arkadaş boş yapmış. Kimse gelsin yüzyüze görüşelim :A Ayrıca ben sizin gibi bol hakaret eden iftira atan biri değilim kişi kendinden bilir işi demişler.

@Bully ve @mrt-06 'ya gönderme o mesaj.:A İkisi de bana çattı bugün.s.s
Göndermeni anlamadım maalesef. :A

ondada birşey demedim neden öyle söylediğini sordum yanı sen cevap vermeden önce asıp kesmedim :A

aaa neyse sen onu bunu bırakta ozana neler demişler senin neyine forum yöneltmek kalk git demişler aaaa 😱😱😱
Ozan itiraflarına yorum yapmamışsın haklılar mı diyorsun? :A

İtiraf 11'de ki çatışma toplum içerisinde her zaman olmuştur. Bunun önüne geçilemez. Herkez beyaz tada siyah bakamaz olaya. Gereksiz endişe olmuş.

Çiğdem ile ilgili 12. itiraf gerçekten çok boş. @çiğdem- bugüne kadar 1 kişiye bile diss atmamış biri. Arkadan konuşuyor demesi çok saçma.:)

Git biraz MY izle zihnin yerine gelsin. İyi değilsin sen.:F

İtiraf 11'de ki çatışma toplum içerisinde her zaman olmuştur. Bunun önüne geçilemez. Herkez beyaz tada siyah bakamaz olaya. Gereksiz endişe olmuş.

Çiğdem ile ilgili 12. itiraf gerçekten çok boş. @çiğdem- bugüne kadar 1 kişiye bile diss atmamış biri. Arkadan konuşuyor demesi çok saçma.:)

İyi değilim zaten çok yorgunum. :( MY iyice resetliyor :(((

ne şikayet ediyorum ne dis atıyorum onları bile şey etmek istemiyorum evet ama biz birbirimizi bliyoruz zaten önemsemeye gerek yok sizlere edilen itiraflarda aynı şekilde boş sizde çok takmayın @sokak sanati :A

@mrt-06 ozan konusunda boş değil çok acımasız bir yorum var ben olsam üyeyi öğrenir banlarım ne işin var bu forumda ozaman derim :A :A :A

İtiraf 14'de örnek çok doğru. Tuğba dansları biraz işin ucunu kaçırıyor. Bizde seviyoruz Bereni ama küfür etmiyoruz. Yada Berene biri lezbiyen dese ceza vermeye çalışmıyorduk. Aşağısından yukarısına tüm Tuba fanları abartılı.

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco