Onlar da beğenmez tabii ki.Daha ne olsun şimdi çıkar @RüzgarGülü @Amoureux da beğenmez. Fake itirafından tut isyan etmeye kadar her türlü trajedi var. 😱
Onlar da beğenmez tabii ki.Daha ne olsun şimdi çıkar @RüzgarGülü @Amoureux da beğenmez. Fake itirafından tut isyan etmeye kadar her türlü trajedi var. 😱
Bence birbirimize benzetilecek bir benzerliğimiz yok
Ekşi sözlük gibisiniz. .ssOnlar da beğenmez tabii ki.
Hahahah sesli güldüm lan süperdi buBugünde herkes bi regl döneminde. Kırılıp inciniyor.
sana kıyabilirmiyim benKorktum valla oklava manyağı yapacaksın diye.
Ekşi Sözlük Hiçbir Şeyi Beğenmeme Timi FF Şubesi...Ekşi sözlük gibisiniz. .ss
yanlış anlaşılma diyelim onuda konusup giderdik zaten okadarda olmasa insan dısı varlık oluruz okadar hata kadı kızındada olurBirkaç gün önce kıymıştın.
Haklısın aslında o nazar boncuğumuz olsun.yanlış anlaşılma diyelim onuda konusup giderdik zaten okadarda olmasa insan dısı varlık oluruz okadar hata kadı kızındada olur
ondada birşey demedim neden öyle söylediğini sordum yanı sen cevap vermeden önce asıp kesmedimHaklısın aslında o nazar boncuğumuz olsun.
Göndermeni anlamadım maalesef.
Ozan itiraflarına yorum yapmamışsın haklılar mı diyorsun?ondada birşey demedim neden öyle söylediğini sordum yanı sen cevap vermeden önce asıp kesmedim
aaa neyse sen onu bunu bırakta ozana neler demişler senin neyine forum yöneltmek kalk git demişler aaaa 😱😱😱
Ozan itiraflarına yorum yapmamışsın haklılar mı diyorsun?
İyi değilim zaten çok yorgunum. MY iyice resetliyor ((İtiraf 11'de ki çatışma toplum içerisinde her zaman olmuştur. Bunun önüne geçilemez. Herkez beyaz tada siyah bakamaz olaya. Gereksiz endişe olmuş.
Çiğdem ile ilgili 12. itiraf gerçekten çok boş. @çiğdem- bugüne kadar 1 kişiye bile diss atmamış biri. Arkadan konuşuyor demesi çok saçma.
Git biraz MY izle zihnin yerine gelsin. İyi değilsin sen.
Ozan itiraflarına yorum yapmamışsın haklılar mı diyorsun?
ne şikayet ediyorum ne dis atıyorum onları bile şey etmek istemiyorum evet ama biz birbirimizi bliyoruz zaten önemsemeye gerek yok sizlere edilen itiraflarda aynı şekilde boş sizde çok takmayın @sokak sanatiİtiraf 11'de ki çatışma toplum içerisinde her zaman olmuştur. Bunun önüne geçilemez. Herkez beyaz tada siyah bakamaz olaya. Gereksiz endişe olmuş.
Çiğdem ile ilgili 12. itiraf gerçekten çok boş. @çiğdem- bugüne kadar 1 kişiye bile diss atmamış biri. Arkadan konuşuyor demesi çok saçma.
Git biraz MY izle zihnin yerine gelsin. İyi değilsin sen.