Günün 12 saatini uyuyarak geçirdim herhalde.
Hasta olunca normal ya
Günün 12 saatini uyuyarak geçirdim herhalde.
8 saatti.
Dün sütlü kahve uykumu bölmedi erken yattım diyebilirim. Ama bugün dibek kahveyi erken içmeme rağmen şu ana kadar dinç durdum
Saatlerin geriye alınacağı bu günde geç uyumak doğru bir hamle değil @Yakamoz-Asi
Ben gidip uyumaya çalışayım. Umarım en az 7 saat uyurum.
Birazdan deyip beni kandırdın. 2 olsun bari dedim. Baktım olmadı uyudum. Demek 3te olduİyi uyumuṣsun valla.
Evet saatler birazdan geri alınacak. Uyumak doğru tercih.
Birazdan deyip beni kandırdın. 2 olsun bari dedim. Baktım olmadı uyudum. Demek 3te oldu
7 saat uyudum gibi. 11 gibi erkenden uyumak istesem TR’de 1.
Yeni sistem hayırlı olsun bize
7 saat az değil benim için ama tabi bunun 9 olma potansiyeli çok yüksektiAz olmuṣ evet bende az uyudum 6-7 saat gibi. Yeni sistem hayırlı olsun
7 saat az değil benim için ama tabi bunun 9 olma potansiyeli çok yüksekti
Yarına yarım saat daha geç başlayacağım normale göre. Yeterli olur her haldeDeğerlendirmedik akṣama çekeriz
Yarına yarım saat daha geç başlayacağım normale göre. Yeterli olur her halde
Sözde saat geri alındı. Erken uykumuzun gelmesi gerekmez mi? Benim gözler fıldır fıldır. Hiç uykum yokArtık dakika hesaplar hale geldik.
Uykum geldi nihayetSözde saat geri alındı. Erken uykumuzun gelmesi gerekmez mi? Benim gözler fıldır fıldır. Hiç uykum yok
Yarına o yarım saat içinde kafam rahat. Ondan galiba
@Yakamoz-Asi nin enleri aç da o da rahat uyusun 1k yazdı herhalde haftalıkUykum geldi nihayet
6 buçuk saat uyuma şansım var bakalım @Yakamoz-Asi
Sözde saat geri alındı. Erken uykumuzun gelmesi gerekmez mi? Benim gözler fıldır fıldır. Hiç uykum yok
Yarına o yarım saat içinde kafam rahat. Ondan galiba
Uykum geldi nihayet
6 buçuk saat uyuma şansım var bakalım @Yakamoz-Asi
@Yakamoz-Asi nin enleri aç da o da rahat uyusun 1k yazdı herhalde haftalık
Haftanın en çok yazan üyesi stickerini da verin bari
Maşallah de dosi nazar değmesin reyize
Kahvesiz bir gündüBen uyuya kalmisim yani benim uykum gelmis sen kahveleri götürmüssündür ondan
Uyudun mu
------
Yok gerek yok haftaliklara, ayliga odaklandim ben.
------
6 saat 40 dk. uyumusum