Fav10 Haftanın Üyeleri | 21 Ekim - 27 Ekim 2024

anlaşılan bizim saat 1i bulmadan aylıklar yüklenmeyecek.
Henüz bir şey göstermiyor.
Neyse sabah iş öncesi açarım artık. Mola zamanımda da ayın favori üyesi oylamasını açarım.
Akşam ise şarkıları açarız.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
anlaşılan bizim saat 1i bulmadan aylıklar yüklenmeyecek.
Henüz bir şey göstermiyor.
Neyse sabah iş öncesi açarım artık. Mola zamanımda da ayın favori üyesi oylamasını açarım.
Akşam ise şarkıları açarız.
Sabah aç zaten standardı öyle gibi oldu iyi oluyor :D

Yakamoz listelerde birinci eğer merak eden varsa :)

@Yakamoz-Asi

Sabah aç zaten standardı öyle gibi oldu iyi oluyor :D

Yakamoz listelerde birinci eğer merak eden varsa :)

@Yakamoz-Asi
Kasım ayları genelde Yakamoz’un ayı oluyor. Bakalım yine aynısı olacak mı :A

Bir çok konu var sırada. Benim reelde de önemli işlerim var. Şu konuları açayım da sonra biraz dinleneyim.

• Güldürdün
Kasım ayları genelde Yakamoz’un ayı oluyor. Bakalım yine aynısı olacak mı :A

Bir çok konu var sırada. Benim reelde de önemli işlerim var. Şu konuları açayım da sonra biraz dinleneyim.
Yakamoza sağlık diledik forumda bizlere şans tanısın sağlıklı olsun daha az girsin onu geçelim diye napalim :F @Yakamoz-Asi

Bu aralar yogunsun dosi kolay gelsin. Lakin reelde de önemli işlerin var ona da kolay gelsin umarım herşey yolundadir. Bizde insanlar bir.anda telaşlı iş yaptı mı ne o görücü mu geldi derler :F

Yakamoza sağlık diledik forumda bizlere şans tanısın sağlıklı olsun daha az girsin onu geçelim diye napalim :F @Yakamoz-Asi

Bu aralar yogunsun dosi kolay gelsin. Lakin reelde de önemli işlerin var ona da kolay gelsin umarım herşey yolundadir. Bizde insanlar bir.anda telaşlı iş yaptı mı ne o görücü mu geldi derler :F

Hepimize sağlık diliyorum. :)

• Harika

Benim reel karışık ya. Çok girmeyeyim o kısımlara :A

İş hayatım bu hafta daha sakin. Ara tatil nedeni ile az öğrencilerimiz var. Daha az yoruluruz diyoruz ama bi bakıyorum yine 10 bin adım atmayı başarmışım :A
Yarına erken bitireceğim. Bakalım ne kadar adım atılacak :A

• Beğendim
Benim reel karışık ya. Çok girmeyeyim o kısımlara :A

İş hayatım bu hafta daha sakin. Ara tatil nedeni ile az öğrencilerimiz var. Daha az yoruluruz diyoruz ama bi bakıyorum yine 10 bin adım atmayı başarmışım :A
Yarına erken bitireceğim. Bakalım ne kadar adım atılacak :A
Tamam çok girme bakalım o kısımlara :D

Ara tatil de neymiş eskiden 15 tatil vardı onda da herkes düğün yapardı tatil ona giderdi sonra yine okul okul hayatımızı defter kitap kalem.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tamam çok girme bakalım o kısımlara :D

Ara tatil de neymiş eskiden 15 tatil vardı onda da herkes düğün yapardı tatil ona giderdi sonra yine okul okul hayatımızı defter kitap kalem.
Ben direk Türkçeye çeviriyorum anlaşılır olsun diye .
Sizde artık ara tatil var, sonbahar bi de ilk baharda.

Bizdeki Halloween haftası. Noele kadar tatil olmaz artık ama ikinci dönemde her ay böyle haftalık veya 4 günlük tatiller oluyor. Tabi bana fazla işlemiyor ama yinede olsun biraz nefes alma durumu oluyor

• Beğendim
Ben direk Türkçeye çeviriyorum anlaşılır olsun diye .
Sizde artık ara tatil var, sonbahar bi de ilk baharda.

Bizdeki Halloween haftası. Noele kadar tatil olmaz artık ama ikinci dönemde her ay böyle haftalık veya 4 günlük tatiller oluyor. Tabi bana fazla işlemiyor ama yinede olsun biraz nefes alma durumu oluyor
Mala anlatır gibi anlatmışsın dicem kimse yanlış anlamaz umarım anlatılan benim bu tabiri çok severim :D

Güzelmiş bol bol tatil var bizde de var ama planlı değil Cok yağmur yağsa okul tatil rüzgar sert esse yine tatil. Kar bu sene çok yagayım dese yine tatil :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Mala anlatır gibi anlatmışsın dicem kimse yanlış anlamaz umarım anlatılan benim bu tabiri çok severim :D

Güzelmiş bol bol tatil var bizde de var ama planlı değil Cok yağmur yağsa okul tatil rüzgar sert esse yine tatil. Kar bu sene çok yagayım dese yine tatil :F
Bu tatiller yüzünden biz ağustos ortası başlıyoruz okula :A 2 ay tatil var çocuklara yazın en fazla :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco