haklısın 14 rakamı 5 ten büyük çok önde sayılırEylül'ün 26 sında hudutsuz başlayacak o zaman öne geçer o
------
Dediği gibi de oldu
haklısın 14 rakamı 5 ten büyük çok önde sayılırEylül'ün 26 sında hudutsuz başlayacak o zaman öne geçer o
------
Dediği gibi de oldu
Ya rahat bırakın beni uzaklaşıyorum her yerden 😂😂Eylül'ün 26 sında hudutsuz başlayacak o zaman öne geçer o
------
Dediği gibi de oldu
SevdiğimizdenYa rahat bırakın beni uzaklaşıyorum her yerden 😂😂
Vallah kış aylarında geri dönecem gibi hem iş sıkıntısı hem özel hayat falan anca ☺️Sevdiğimizden
Herşey yoluna girer umarımVallah kış aylarında geri dönecem gibi hem iş sıkıntısı hem özel hayat falan anca ☺️
Sabah aç zaten standardı öyle gibi oldu iyi oluyoranlaşılan bizim saat 1i bulmadan aylıklar yüklenmeyecek.
Henüz bir şey göstermiyor.
Neyse sabah iş öncesi açarım artık. Mola zamanımda da ayın favori üyesi oylamasını açarım.
Akşam ise şarkıları açarız.
Kasım ayları genelde Yakamoz’un ayı oluyor. Bakalım yine aynısı olacak mıSabah aç zaten standardı öyle gibi oldu iyi oluyor
Yakamoz listelerde birinci eğer merak eden varsa
@Yakamoz-Asi
Yakamoza sağlık diledik forumda bizlere şans tanısın sağlıklı olsun daha az girsin onu geçelim diye napalim @Yakamoz-AsiKasım ayları genelde Yakamoz’un ayı oluyor. Bakalım yine aynısı olacak mı
Bir çok konu var sırada. Benim reelde de önemli işlerim var. Şu konuları açayım da sonra biraz dinleneyim.
Yakamoza sağlık diledik forumda bizlere şans tanısın sağlıklı olsun daha az girsin onu geçelim diye napalim @Yakamoz-Asi
Bu aralar yogunsun dosi kolay gelsin. Lakin reelde de önemli işlerin var ona da kolay gelsin umarım herşey yolundadir. Bizde insanlar bir.anda telaşlı iş yaptı mı ne o görücü mu geldi derler
Saygılar efenim kafalar hep güzel olsunHepimize sağlık diliyorum.
Benim reel karışık ya. Çok girmeyeyim o kısımlaraYakamoza sağlık diledik forumda bizlere şans tanısın sağlıklı olsun daha az girsin onu geçelim diye napalim @Yakamoz-Asi
Bu aralar yogunsun dosi kolay gelsin. Lakin reelde de önemli işlerin var ona da kolay gelsin umarım herşey yolundadir. Bizde insanlar bir.anda telaşlı iş yaptı mı ne o görücü mu geldi derler
Tamam çok girme bakalım o kısımlaraBenim reel karışık ya. Çok girmeyeyim o kısımlara
İş hayatım bu hafta daha sakin. Ara tatil nedeni ile az öğrencilerimiz var. Daha az yoruluruz diyoruz ama bi bakıyorum yine 10 bin adım atmayı başarmışım
Yarına erken bitireceğim. Bakalım ne kadar adım atılacak
Ben direk Türkçeye çeviriyorum anlaşılır olsun diye .Tamam çok girme bakalım o kısımlara
Ara tatil de neymiş eskiden 15 tatil vardı onda da herkes düğün yapardı tatil ona giderdi sonra yine okul okul hayatımızı defter kitap kalem.
Mala anlatır gibi anlatmışsın dicem kimse yanlış anlamaz umarım anlatılan benim bu tabiri çok severimBen direk Türkçeye çeviriyorum anlaşılır olsun diye .
Sizde artık ara tatil var, sonbahar bi de ilk baharda.
Bizdeki Halloween haftası. Noele kadar tatil olmaz artık ama ikinci dönemde her ay böyle haftalık veya 4 günlük tatiller oluyor. Tabi bana fazla işlemiyor ama yinede olsun biraz nefes alma durumu oluyor
Bu tatiller yüzünden biz ağustos ortası başlıyoruz okula 2 ay tatil var çocuklara yazın en fazlaMala anlatır gibi anlatmışsın dicem kimse yanlış anlamaz umarım anlatılan benim bu tabiri çok severim
Güzelmiş bol bol tatil var bizde de var ama planlı değil Cok yağmur yağsa okul tatil rüzgar sert esse yine tatil. Kar bu sene çok yagayım dese yine tatil
Saygılar efenim kafalar hep güzel olsun