Eylül 2016 Yeni Fav10 Yönetimi ve Editörleri

seçilenlere tebrikler.Çıkanlara da tebrikler rahatlamışlardır

yeni co-adminlerimize de ayrıca tebrikler
@mrt-06 @Bully
Atacan sana zamanında demiştim yolun sonu co-admin`lik diye

Yetmezse bunlardan yüzlerce var onları da ortaya dökelim?

Ne işimiz varmış Fransanın milli gününün kutlamasında?

Napsin snn gibi düşünenlerle bu ülkede mi kalsin

Yahu ne bakıyorsun şunun söylediklerine
İlginç bir şey o.

Bende senin müslümanlığından utanıyorum yazık. İnşallah sende o güzel sandığın sesinle hiç bir yol katedemezsin hayalinde ne varsa Allahın izniyle gerçekleşmez İnşallah

Co-admin ve süper moderatörlüğe yükselen bütün arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar dilerim. Ayrıca moderatör ekibimize yeni katılan ve editör olan arkadaşları da tebrik ederim. Herkesi teker teker etiketlemeye üşendim.

Çıktığıma şaşırmadım
Seçilen arkadaşlara başarılar

Bazı yorumlarda aktif olmayan birilerinin görevde kalması falan yazılmış, ki bunun en tipik örneklerinden birisi olduğum için o laflar bana gelmiş gibi oldu birazda.
Ben az aktif olduğum için @OzaN 'a 2 defa daha önceden yazdım ki, emekli olmak istiyorum. Ama kabul etmedi, ki yine şans vermiş bana. Çok teşekkür ederim kendisine. Umarim 2014 ve 2015 başlarında olan aktifligime dönerim ama 1 yıldır sadece telefondan girdiyim için çok zor.

Tüm listedeki herkese tebrikler.

Yeni kabineden rahatsızım
Şaka bir yana öncelikle yeni yönetimde olmayı çok hak eden isimler olduğu gibi zerre hak etmeyen isimlerin olduğunu veya yükseldiğini görmek üzücü kendi adıma.

Öncelikle ilk tebriğimi @MEnes'e ayırıyorum. Onun gibi bir adam tanıdığım için inanılmaz mutluyum. Sırf burada değil reel hayatta da burada söyleyemeceğim ve asla unutmayacağım adamlıkları olmuştur. Kendisine adil bir yöneticilik hayatı diliyorum. Eyyam ve sıva yapmayacağından adım gibi eminim. Başarılar kardeşim.

Co-Admin olan @Bully ve @mrt-06 kardeşlerimi tebrik ediyorum. Dibine kadar hak ediyorlar. Forumda yardım istediğim zaman ilk mesaj attığım/atacağım iki adamdır. Tebrik ediyorum ve adil olduğunuzu düşündüğüm için ekstra bir şey söylemiyorum

Gelelim süper-mod atamalarına
Burası sıkıntı işte
Öncelikle kendisine bir özür borçlu olduğum (son konuşmamızda meseleyi halletiğimizi düşünüyorum) @sürgünüm abiyi tebrik ediyorum. Kendisiyle bu yıl futbol konularında pek bir atışacağız gibi duruyor.
Açıkca konuşmak gerekirse @denizz19'un da hak ettiğini düşünüyorum her ne kadar arada kavga ve hakaret boyutuna ulaşan konuşmalarımız olsa da geçen gün yaşanan çözüm süreci sonrasında ılımlı havayı koruyacağından eminim
Diğer arkadaşa değerlendirme yapmak istemiyorum bilen biliyor. Rütbesi yükseldiğine göre artık üstünden daha çok prim yaparız

Editörlerin tamamı son derece yerinde ve hak eden isimler. Özellikle her hafta video editleyen, top 10 listesi hazırlayan, emek veren @tolgab kardeşim bu görevi sonuna kadar hak etmiştir. Keza @Danger UA! da öyle. Film bölümünde çok emeği vardır. Kendilerini tebrik ediyorum.
@HeisenBerg @MayısKralı @Billy Kane @Forumdash'a da tebrikler.

Ekipten ayrılan isimler de yerinde ve doğru kararlar olmuş zira içlerinde foruma senede bir kez giren üyeler vardı
Birçoğuyla daha tanışamadım bile.

Genel olarak fena sayılmaz. İnşallah forum adına daha ADİL ve TARAFSIZ kararlar verilmesine vesile olur. İyi forumlar..

Yeni yönetim ve editör kadrosu forum adına hayırlı olsun.

Doğru seçimler olmuş. Aralarında özellikle sevindiğim birkaç can var, isim verip de daha da yükseltmiyeyim.

Rütbe alan veya yükselten herkesi tebrik ederim. Herkese yeni görevinde başarılar.

Sana da geçmiş olsun @OzaN baya değişim olmuş.

benim demek istediğim bu zaten. yiğit bizimle 10 sayfa hakaretle hatta küfüre varacak tartışmada bulunuyor sadece bizimle de değil birçok kişiyle yaşadı bunu ama rütbe atlıyor. benim bildiğim yönetici tarafsız olması dışında tartışmalardan kaçınan argo kullanmayan insanlar olması lazım sırf konu açıyor diye yönetici olunuyorsa ben foruma ilk geldiğimde sabah akşam mesaj yazıp konu açıyordum. hatta başvurmuştum da ama ceza alıyorum diye yapmıyolardı bende biliyorum benden olmaz ama sebepleri ne ise başkalarına da uygulanması lazım. yoksa kimse kusura bakmasın

@denizz19 yapma gözünü sevim çd ye etmediğin hakaret kalmadı hala istisna falan diyorsun hee yeri gelince sen toparlıyorsun ama diğer vatandaş kesinlikle bırak süper modluğa yükselmeyi editör bile olmamalı. olmuşsa da yapacak bişey yok neyin ne olduğunu zaten biliyorduk emin olduk sıkıntı yok

Aboovvv! Hoş geldin abi.

Yeni yönetim ve editör kadrosu forumumuza hayırlı olsun.

@mrt-06 ve @Bully bizler daha editör değilken bu iki güzel insan Modluk yapıyordu. Bu zamana kadar çok fazla emekleri oldu. İkisini de tebrik ederim.

@Yiğitt foruma katkısı en fazla olan isimlerden. Yeni rütbesi hayırlı olsun. @deniz19 kişisel sorunlarımız başka, foruma verdiği emekler başka. Bunları ayrı tutmak gerekiyor, ben bu zamana kadar hep öyle davrandım, şimdi de yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.

@MEnes kısa sürede kaliteli mesajları olsun, efendi-saygılı kişiliğiyle tıpkı geçen yıl @Tzira da olduğu gibi forumda ön plana çıktı ve karşılığını da gördü. Tebrik ederim. @Harunnn60 foruma emek verip konu açanlardan, hak etmişti başarıları daim olsun. Ve @Aserat aramın limoni olduğu bir diğer kişi, onun da 2 yıldır açtığı konu sayısı ortada, en fazla konu açanların başında yer alıyor. Ben de bu durumu göz önünde bulundurup Mod adaylığını destekledim. Kişisel sorunlarımız bizleri ilgilendirir.

@Danger UA! Film konusuna bilgi ve birikimiyle çok katkısı olan sevdiğimiz bir arkadaşımız, Editörlüğü garantiydi bence oldu da.
@Forumdash adamdır, Editör rütbesi çok az, çoktan Mod olmalıydı.
@Billy Kane ve @HeisenBerg spor bölümüne katkısı olan-olacak değerli arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz.

@tolgab bro hayırlı uğurlu olsun hak ettin. @MayısKralı'nın ne iş yaptığını çözemedim?
Umarım bundan sonra daha fazla katkısı olur.

Kendi adıma @Yakamoz-Asi gibi değerli S. Mod'luk görevi yapmış adamların yerini dolduramayız ama idare edeceğiz artık.

@destere herkese rütbe var fakat sana yine kapının önü gözüktü.
)

Edit: Bu yazıyı iki defa yazmak zorunda kaldım. İlkinde pc kasınca (format istiyor) yazı çöpe gitti.

Müzik bölümünde aktifim
Senaryo Etkinlikleri'de forumun bir bölümü,Haber Aç kısmımda sorun olmasa açacağım bir sürü konu vardı ama giderildi sanırım

Tebrikler sanada.

Müzik bölümünde aktifim
Senaryo Etkinlikleri'de forumun bir bölümü,Haber Aç kısmımda sorun olmasa açacağım bir sürü konu vardı ama giderildi sanırım

Tebrikler sanada.
O zaman benim ayıbım kusura bakma.
Yaz ayları fındık hasadı iş güç derken foruma fazla giremiyorum takip edemedim diyelim. Tekrar başarılar diliyorum.

Bazı kişiler hariç seçimler iyi olmuş . Forum adına hayırlı olsun .