Sen bizim gönlümüzün co adminisin zaten.Beni liste de görmek istemezmiydin
Sen bizim gönlümüzün co adminisin zaten.Beni liste de görmek istemezmiydin
Şey yalnız zirve Co adminlik değil kiÖncelikle beni bir kez daha zirveye taşıyan forum halkına çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz.
@OzaN beni co-adminlik rütbesine layık gördüğün için sana da çok teşekkürler. İnşallah yüzünüzü kara çıkarmayız.
@mrt-06 kardeşimle kader ortağıyız biz zaten. Ozan'ın da dediği gibi ayrılmaz ikiliyiz. Onunla co-adminlik rütbesini de paylaşacak olmaktan dolayı çok mutluyum.
Süper modluk rütbesine yükselen @Yiğitt ve @denizz19 kardeşlerimi de tebrik ediyorum, bekliyorduk zaten hak ettiniz sonuna kadar. @sürgünüm abi biz zaten tebrik etmiştik birbirimizi, sana da başarılar dilerim.
Moderatörlük rütbesine yükselen @Aserat @Harunnn60 @MEnes sizleri de tebrik eder, yeni görevinizde başarılar dilerim. Siz de hak ettiniz.
Editörlük rütbesine yükselen @Billy Kane @Danger UA! @Forumdash @MayısKralı @tolgab sizler de hak etmiştiniz tebrikler, bir başarı dileği de sizlere gelsin.
Forumumuz adına hayırlı olsun yeni yönetimimiz.
Değerlendirme sonuçlarını kastetmiştim.Şey yalnız zirve Co adminlik değil ki
Bizi de ansaydın keşke.Tüm yükselen ve yeni katılan arkadaşları ben de tebrik ederim.
@Bully, @mrt-06, turuncu rengi gördüğüm için sevindim
@Yiğitt "mor" değil bi kere
@denizz19, @xdragxx, @Harunnn60 @MEnes, @Billy Kane, @Danger UA!, @HeisenBerg, @MayısKralı ve
Doğru Sen olmadiğina göre isimleri senden alıntıladiğimi bilmeni isterim hak etmiştin hem şaşirtmadınBizi de ansaydın keşke.
Rengime nolmuş böyle 😱
La sen istesen de zirveyi göremessin kiDeğerlendirme sonuçlarını kastetmiştim.
Senin gibi dibi görmeyeyim de zirveyi görmesem de olur sıkıntı yok.La sen istesen de zirveyi göremessin ki
oo bu iyiydi Co Adminlik sana yaramış da şu turuncu sana pek olmamış gibiSenin gibi dibi görmeyeyim de zirveyi görmesem de olur sıkıntı yok.
Saf bey sen niye başvurmadın Bak MEnescik bile mod olmuş sen de olurdunYa bi de gidecem falan diyordun. Bak admin bey seni ne kadar çok seviyor gitme diye sana editörlük bile vermiş
Uzun süredir aktif değildi maalesef. Bir sonraki dönem geri dönebilir.
oo bu iyiydi Co Adminlik sana yaramış da şu turuncu sana pek olmamış gibi
Saf bey sen niye başvurmadın Bak MEnescik bile mod olmuş sen de olurdun
Gayet mantıklı bir açıklama ama Haftalarca aylarca adam akıllı foruma uğramayan üyelerin rütbeleri alınmazken niye Cengiz? ki o aylarca uğramayanlardan çok foruma giriyor.Uzun süredir aktif değildi maalesef. Bir sonraki dönem geri dönebilir.
Dur iki dk ezme beni La şimdikiler napıyor bazıları aylarca uğramıyor foruma MEnes diyorum la MEnes sen hala uğraşamam diyorsunBenim işim olmaz yöneticilikle falan uğraşamam ben çok büyük sorumluluk Hem bu şekilde de senden üst rütbeliyim o bakımdan da sorun yok