Eylül 2016 Yeni Fav10 Yönetimi ve Editörleri

İkinci kez editör olmak sevindirdi. :D Umarım verilen ikinci şansımı iyi yönde kullanabilirim, seçilen herkese tebrikler. :praying:

Öncelikle beni bir kez daha zirveye taşıyan forum halkına çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. :)

@OzaN beni co-adminlik rütbesine layık gördüğün için sana da çok teşekkürler. İnşallah yüzünüzü kara çıkarmayız. :)

@mrt-06 kardeşimle kader ortağıyız biz zaten. Ozan'ın da dediği gibi ayrılmaz ikiliyiz. :D Onunla co-adminlik rütbesini de paylaşacak olmaktan dolayı çok mutluyum.

Süper modluk rütbesine yükselen @Yiğitt ve @denizz19 kardeşlerimi de tebrik ediyorum, bekliyorduk zaten hak ettiniz sonuna kadar. @sürgünüm abi biz zaten tebrik etmiştik birbirimizi, sana da başarılar dilerim. :)

Moderatörlük rütbesine yükselen @Aserat @Harunnn60 @MEnes sizleri de tebrik eder, yeni görevinizde başarılar dilerim. :D Siz de hak ettiniz. :)

Editörlük rütbesine yükselen @Billy Kane @Danger UA! @Forumdash @MayısKralı @tolgab sizler de hak etmiştiniz tebrikler, bir başarı dileği de sizlere gelsin. :D

Forumumuz adına hayırlı olsun yeni yönetimimiz. :)

Öncelikle beni bir kez daha zirveye taşıyan forum halkına çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. :)

@OzaN beni co-adminlik rütbesine layık gördüğün için sana da çok teşekkürler. İnşallah yüzünüzü kara çıkarmayız. :)

@mrt-06 kardeşimle kader ortağıyız biz zaten. Ozan'ın da dediği gibi ayrılmaz ikiliyiz. :D Onunla co-adminlik rütbesini de paylaşacak olmaktan dolayı çok mutluyum.

Süper modluk rütbesine yükselen @Yiğitt ve @denizz19 kardeşlerimi de tebrik ediyorum, bekliyorduk zaten hak ettiniz sonuna kadar. @sürgünüm abi biz zaten tebrik etmiştik birbirimizi, sana da başarılar dilerim. :)

Moderatörlük rütbesine yükselen @Aserat @Harunnn60 @MEnes sizleri de tebrik eder, yeni görevinizde başarılar dilerim. :D Siz de hak ettiniz. :)

Editörlük rütbesine yükselen @Billy Kane @Danger UA! @Forumdash @MayısKralı @tolgab sizler de hak etmiştiniz tebrikler, bir başarı dileği de sizlere gelsin. :D

Forumumuz adına hayırlı olsun yeni yönetimimiz. :)
Şey yalnız zirve Co adminlik değil ki :)

Yönetim ve editör kadrosundaki tüm arkadaşlara görevlerinde başarılar dilerim. Görevden alınmam da doğru bir karar olmuş. Karşılığını vermek isterdim ama olmadı maalesef, benlik değilmiş. :D

@mrt-06 @Bully adınıza çok sevindim hak ediyordunuz. :A

@Yiğitt ben sana zaten editörlükten beri maviyi yakıştırıyordum yeşil yakışmamıştı böyle çok daha iyi olmuşsun, tebrikler hak ettin sende :A

@Aserat sana da tebrik ederim hakkındı seninde:D

Diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum mobil olduğum için tam herkesi yazamayacağım kusura bakmasın kimse PC'den hallederim. :(

Üzüldüm @GunesinOglu

Yav arkadaş bunların içinde foruma yolu düşenler bile yok. Hepsi terfi ediyor. Biz de editör olalım bari dedik. Ona izin yok. Ne saçma sapan bir iştir bu.

oo bu iyiydi Co Adminlik sana yaramış da şu turuncu sana pek olmamış gibi :A

Saf bey sen niye başvurmadın :A Bak MEnescik bile mod olmuş sen de olurdun :A

Benim işim olmaz yöneticilikle falan uğraşamam ben çok büyük sorumluluk :A Hem bu şekilde de senden üst rütbeliyim o bakımdan da sorun yok :A

Uzun süredir aktif değildi maalesef. Bir sonraki dönem geri dönebilir. :)
Gayet mantıklı bir açıklama ama Haftalarca aylarca adam akıllı foruma uğramayan üyelerin rütbeleri alınmazken niye Cengiz? ki o aylarca uğramayanlardan çok foruma giriyor.

Benim işim olmaz yöneticilikle falan uğraşamam ben çok büyük sorumluluk :A Hem bu şekilde de senden üst rütbeliyim o bakımdan da sorun yok :A
Dur iki dk ezme beni :A La şimdikiler napıyor bazıları aylarca uğramıyor foruma :A MEnes diyorum la MEnes sen hala uğraşamam diyorsun :A