Eylül 2016 Yeni Fav10 Yönetimi ve Editörleri

2013'den beri forumdayım 3. senem biterken co adminliğe yükselmiş oldum daha dün gibi hatırlıyorum konu açmayı bir türlü bulamayıp @Fks14'den yardım istediğim günleri, zaman çok çabuk geçiyor. Neyse bana güvenip beni bu göreve getiren @OzaN'a ve beni seven sevmeyen, destekleyen desteklemeyen herkese teşekkürler. Yine değişen sadece rengim oldu bana güvenen insanların güvenini boşa çıkartmamaya devam edeceğim. 😉

Bu arada @Bully kardeşimle de yıllardır kader ortağıyız yine beraber yolumuza devam ediyoruz. Tebrikler bize, artık hedefimiz kırmızı renk. :A

Ayrıca tüm arkadaşlarımı kutlar, yeni görevlerinde başarılar dilerim. :) @denizz19 @Yiğitt @sürgünüm @xdragxx @Ahmad @Aserat @Harunnn60 @hayret bi şey @MEnes @ozgur2113 @Tzira @Billy Kane @Danger UA! @EFE UYSAL @EnveR @Forumdash @HeisenBerg @MayısKralı @tolgab

Gayet mantıklı bir açıklama ama Haftalarca aylarca adam akıllı foruma uğramayan üyelerin rütbeleri alınmazken niye Cengiz? ki o aylarca uğramayanlardan çok foruma giriyor.

Dur iki dk ezme beni :A La şimdikiler napıyor bazıları aylarca uğramıyor foruma :A MEnes diyorum la MEnes sen hala uğraşamam diyorsun :A

@MEnes bak sana ne diyor :A Ya şimdi aylarca foruma uğramazsan bir işin olmaz dolayısıyla ama forumdaysan bi şeyler yapman gerekir. Ayrıca mod olupta ne olacak sanki başım göğe mi erecek :A Enes örneğin de çok saçma ayrıca burada gayet aktif ve en iyi şekilde yapar o görevini sen merak etme :D

@MEnes bak sana ne diyor :A Ya şimdi aylarca foruma uğramazsan bir işin olmaz dolayısıyla ama forumdaysan bi şeyler yapman gerekir. Ayrıca mod olupta ne olacak sanki başım göğe mi erecek :A Enes örneğin de çok saçma ayrıca burada gayet aktif ve en iyi şekilde yapar o görevini sen merak etme :D
Yağcılar da inecek var :A :A MEnes ne anlar görevden , konu aç desek , forumdan çıkış yapar :A

Son düzenleme:
La köye de mi gitmeyek. İyi ki biraz boşladık forumu hemen aktif değil olduk. :A :A Dediğin gibi görevimizi layıkıyla yaparız. :)

Listedeki herkesin yeni görevi hayırlı uğurlu olsun. Editör görevini bana layik gördüğünüz için de çok teşekkür ediyorum.

Yeni renklere alışmak zaman alacak :A

Son düzenleme:
Teker teker şu haketmiş, şu haketmemiş gibi ithamlarda bulunmadan yönetim kadrosuna katılan herkesi, yönetim kadrosunda rütbe atlayan herkesi tebrik ederim.

Umarım bu yenilenen kadro itibariyle yönetimdeki arkadaşlar tarafsızlıklarını bir üst noktaya çıkarırlar, görevlerini başarılı bir şekilde yerine getirirler. Kendilerine başarılar dilerim.

Öncelikle destek veren herkese teşekkürler. Rütbe atlamak benim için çok anlamlı bir durum değil, benim için özel olan burada geçirebildiğim iyi vakitler fazlası da önemli değil.

Ben öncelikle iki kişinin yazdığı yoruma cevap vermek istiyorum zira bir çift söyleyeceğim söz var. @takas ve @Polat Şaşmaz yazdığınız cümleleri çok yanlış buldum. Beni siz de tanıyorsunuz, bir başkası da tanıyor forum için yaptıklarımı da bilen biliyor. Sizinle bire bir tartışmalarımız olmuş olabilir ama ben size hiçbir zaman istisnalar dışında kalp kıracak herhangi bir ithamda bulunmadım, bulunmam da. Şuan benim süper moderatör olmam moderatörlük dışında hiçbir getirisi olmayacak bana emin ol. Demişsin ya görevinden alınmasını bekliyorduk diye benim kişiliğim modlukla ya da favori üye olsam da aynı şeyle devam edecek. Bunu söylemek istedim :)

Süper moderatör olmuşum ilgi gösteren, tebrik eden arkadaşlarıma da tebrikler.

Öncelikle @Bully ve @mrt-06 arkadaşlarıma tebriklerimi sunuyorum. İkisi de büyük emekler verdiler foruma ve hak ederek görevlerine geldiler. :)

Moderatörlükten süper moderatörlüğe yükselen @Yiğitt ve @sürgünüm sizlere de tebrikler. Sizler de hak ederek bu göreve geldiniz.

Moderatör olan arkadaşlar @Aserat @MEnes @Harunnn60 sizlere de tebrikler görevinizi layıkıyla yapacağınıza eminim.

Editör kadrosuna katılan @tolgab @Forumdash @Billy Kane @Danger UA! @MayısKralı @HeisenBerg sizlere de tebrikler, yeni görevinizde başarılar.

@OzaN sana da teşekkürler.

Benide çaylak yapsanıza hep siyah sıkıldım :D

Öncelikle destek veren herkese teşekkürler. Rütbe atlamak benim için çok anlamlı bir durum değil, benim için özel olan burada geçirebildiğim iyi vakitler fazlası da önemli değil.

Ben öncelikle iki kişinin yazdığı yoruma cevap vermek istiyorum zira bir çift söyleyeceğim söz var. @takas ve @Polat Şaşmaz yazdığınız cümleleri çok yanlış buldum. Beni siz de tanıyorsunuz, bir başkası da tanıyor forum için yaptıklarımı da bilen biliyor. Sizinle bire bir tartışmalarımız olmuş olabilir ama ben size hiçbir zaman istisnalar dışında kalp kıracak herhangi bir ithamda bulunmadım, bulunmam da. Şuan benim süper moderatör olmam moderatörlük dışında hiçbir getirisi olmayacak bana emin ol. Demişsin ya görevinden alınmasını bekliyorduk diye benim kişiliğim modlukla ya da favori üye olsam da aynı şeyle devam edecek. Bunu söylemek istedim :)

Süper moderatör olmuşum ilgi gösteren, tebrik eden arkadaşlarıma da tebrikler.

Öncelikle @Bully ve @mrt-06 arkadaşlarıma tebriklerimi sunuyorum. İkisi de büyük emekler verdiler foruma ve hak ederek görevlerine geldiler. :)

Moderatörlükten süper moderatörlüğe yükselen @Yiğitt ve @sürgünüm sizlere de tebrikler. Sizler de hak ederek bu göreve geldiniz.

Moderatör olan arkadaşlar @Aserat @MEnes @Harunnn60 sizlere de tebrikler görevinizi layıkıyla yapacağınıza eminim.

Editör kadrosuna katılan @tolgab @Forumdash @Billy Kane @Danger UA! @MayısKralı @HeisenBerg sizlere de tebrikler, yeni görevinizde başarılar.

@OzaN sana da teşekkürler.

Tebrikler biraderim.Ama takas haklı biraz.Yöneticilerin biraz daha tartışmalarda yumuşak bir dil kullanması lazım.Yani benle takas mesela yönetici olucak adamlar değiliz.Sende bazen sert çıkıyorsun.Onun dışında iyisin,haketmiştin.

Benide çaylak yapsanıza hep siyah sıkıldım :D

Tebrikler biraderim.Ama takas haklı biraz.Yöneticilerin biraz daha tartışmalarda yumuşak bir dil kullanması lazım.Yani benle takas mesela yönetici olucak adamlar değiliz.Sende bazen sert çıkıyorsun.Onun dışında iyisin,haketmiştin.
Demek istediğim o işte. Ben yöneticiliği üzerimde bir baskı olarak görmüyorum. Dilimdeki neyse onu söylerim, yöneticilik engel değildir önümde. O yüzden diyorum ya süper mod olmam buna engel değil diye. :) Ben tartışırım kişilerle ama saygı çerçevesini aşmam büyük istisnalar dışında. Ben kendime saygılı biriysem, karşımdakine de o denli saygı gösterir o denli de saygı görmek isterim. :)

Demek istediğim o işte. Ben yöneticiliği üzerimde bir baskı olarak görmüyorum. Dilimdeki neyse onu söylerim, yöneticilik engel değildir önümde. O yüzden diyorum ya süper mod olmam buna engel değil diye. :) Ben tartışırım kişilerle ama saygı çerçevesini aşmam büyük istisnalar dışında. Ben kendime saygılı biriysem, karşımdakine de o denli saygı gösterir o denli de saygı görmek isterim. :)

Sadıç sen yönetici olduğun için tarafını çok çaktırmaman gerek bence.Mesela @OzaN

Edit: net kopup duruyor yarım kaldı neyse yazamicam :D

Sadıç sen yönetici olduğun için tarafını çok çaktırmaman gerek bence.Mesela @OzaN

Edit: net kopup duruyor yarım kaldı neyse yazamicam :D
Ben insanım yönetici olmam bunun önünde engel değil ki. :) Yani favori üye de olsam, yönetici de olsam insanlar konuşarak, tartışarak doğru yolu bulur. :) Ben doğrumu biliyorum zaten kimseye saygısızca bir ithamda bulunmadığım sürece tartışmakta kötü bir şey yok. :)

Yönetim ve editörlüğe yeni gelmiş arkadaşlar hoşgeldiniz umarım kalıcı olursunuz ve forum yaşantınıza rütbe yükselerek devam edersiniz. :)
Süper modluğa ve co-adminliğe yükselen arkadaşları da tebrik ediyorum forum için yoğun mesai harcayarak bu rütbeleri hakettier hepsi de. :)
Yeni yönetim ekibi foruma hayırlı olması dileğiyle.

Ayrıca beklediğini alamayan arkadaşlar da olmuştur elbette siz yine çalışmaya devam edin kimsenin hakkı kimsede kalmaz favoriforumum'da. :)