2013'den beri forumdayım 3. senem biterken co adminliğe yükselmiş oldum daha dün gibi hatırlıyorum konu açmayı bir türlü bulamayıp @Fks14'den yardım istediğim günleri, zaman çok çabuk geçiyor. Neyse bana güvenip beni bu göreve getiren @OzaN'a ve beni seven sevmeyen, destekleyen desteklemeyen herkese teşekkürler. Yine değişen sadece rengim oldu bana güvenen insanların güvenini boşa çıkartmamaya devam edeceğim. 😉
Bu arada @Bully kardeşimle de yıllardır kader ortağıyız yine beraber yolumuza devam ediyoruz. Tebrikler bize, artık hedefimiz kırmızı renk.
Ayrıca tüm arkadaşlarımı kutlar, yeni görevlerinde başarılar dilerim. @denizz19 @Yiğitt @sürgünüm @xdragxx @Ahmad @Aserat @Harunnn60 @hayret bi şey @MEnes @ozgur2113 @Tzira @Billy Kane @Danger UA! @EFE UYSAL @EnveR @Forumdash @HeisenBerg @MayısKralı @tolgab
Bu arada @Bully kardeşimle de yıllardır kader ortağıyız yine beraber yolumuza devam ediyoruz. Tebrikler bize, artık hedefimiz kırmızı renk.
Ayrıca tüm arkadaşlarımı kutlar, yeni görevlerinde başarılar dilerim. @denizz19 @Yiğitt @sürgünüm @xdragxx @Ahmad @Aserat @Harunnn60 @hayret bi şey @MEnes @ozgur2113 @Tzira @Billy Kane @Danger UA! @EFE UYSAL @EnveR @Forumdash @HeisenBerg @MayısKralı @tolgab