2013'den beri forumdayım 3. senem biterken co adminliğe yükselmiş oldum daha dün gibi hatırlıyorum konu açmayı bir türlü bulamayıp @Fks14'den yardım istediğim günleri, zaman çok çabuk geçiyor. Neyse bana güvenip beni bu göreve getiren @OzaN'a ve beni seven sevmeyen, destekleyen desteklemeyen herkese teşekkürler. Yine değişen sadece rengim oldu bana güvenen insanların güvenini boşa çıkartmamaya devam edeceğim. 😉
Bu arada @Bully kardeşimle de yıllardır kader ortağıyız yine beraber yolumuza devam ediyoruz. Tebrikler bize, artık hedefimiz kırmızı renk.
Ayrıca tüm arkadaşlarımı kutlar, yeni görevlerinde başarılar dilerim.@denizz19 @Yiğitt @sürgünüm @xdragxx @Ahmad @Aserat @Harunnn60 @hayret bi şey @MEnes @ozgur2113 @Tzira @Billy Kane @Danger UA! @EFE UYSAL @EnveR @Forumdash @HeisenBerg @MayısKralı @tolgab
@OzaN adminim hadi söyle en sevdiğin 5 üyeden biri değil miyimAdam bir şekilde Ozan'ın gözüne girmiş.Senin asla yapamayacağın bir şeyi yapmış yani.
![]()
İlk 1005 falan desen neyse, belki zorlayabilirdin.
Beni anlamak öyle kolay bir iş değildir zaten.Ben de bir iki bişey yazayım
@Aserat ve @Harunnn60 niye bu kadar geç mod oldunuz anlamış değilim.
@MayısKralı cım @tolgab bey sizlerde hakettiniz. @Danger UA! bey sizde film tarafında katkı yapmışsınız ben diğerlerinin yalancısıyım siz de haketmişsinizdir
@MEnes beyin mod olmasını dünden beri düşünüyorum ama hala anlamış değilim.Adminimiz kendisin de ne tür bi star ışığı gördüyse artık.
@GunesinOglu sana da haksızlık yapılmış durum da yine alırsın editörlüğünü daha da üstünü.
Diğer arkadaşları da tebrik ederim![]()
Emeklilik yaramamış sana bildirim gelmedi.@Bully ve @mrt-06 dostları mi tebrik ediyorum. yolları açık olsun her ne kadar zirveye ulaşmış olsalardaTebrikler turuncu yakışmış hem darksaal gibi resmi durmamış
@Yiğitt kankam sanada tebrikler. Forumun her zaman en güzel renginin. Rütbe rengin değişsede öyle kalırsın sen yine. Tebrikler kankam
@deniz19 Tebrikler sende yeni görevinizde.Pek takmıyor gibisin ama
@sürgünüm seninde yolun açık olsun. Tebrik ederim Ali.
@Aserat forumda dizi izlemeyi en çok seven isimlerdensin. Editör görevinide severek yapıyordun. Onca engele rağmen yılmadın. çoktan hakettin kanka bu görevi. Tebriker.
@tolgab tebrik ederim. Editörlüğünün devamı gelir umarım. Her anlamda çok yakışırsın ilerisi için.
@Danger UA! sende gördüğü kadarı ile görevini hakkıyla yapıyorsun. Senin adına ve film bölümünün senin gibi birini yükselterek kazanacaklarına çok sevindim
@Forumdash sen nerenin editörü oldun. Ay Yapım mıTebrikler ama siyah daha çok yakışıyordu sana
@Harunnn60 sanada tebrikler. Başarılar.
Görevinde kalan ve başarı ile devam ettiren canım kardeşim @Ahmad ve @ozgur2113 'üzere tebrik ederim.@hayret bi şey ve @Tzira sizleri de. Yakışıyor size zaten Yeşil
@MayısKralı sen sürpriz oldun bakHayırlı olsun. tebrik ederim.
@MEnes tanışmadım seninle sanırım ama 6 aydır yokum bu sürede böyle bir yükselişi yakalaman büyük başarı. Tebrikler. Görevin hayırlı olsun.![]()
Emeklilik yaramamış sana bildirim gelmedi.
Tekrar teşekkürler bundan sonra hedef adminlik Ozan duymasın.Ben de senin emekliliğini tebrik ederim, hak etmiştin.
![]()
![]()
Oh olsun sana.Geç dalganı geç sen.Gerçekten bunu beklemiyordum emeklilik nedir yaa.ss
Cidden gitmemiş mi bildirim dur şey edeyim @mrt-06 @Danger UA! @Aserat @Yiğitt @denizz19 @sürgünüm @tolgab @Forumdash sizleri tebrik ettim yukarıda gitmemiş bildirim haberiniz olsun.![]()
Oh olsun sana.@denizz19'un süper mod olduğu yerde sen emeklisin işte bundan büyük darbe olmaz artık sana.
Merak etme çaylaklardan da bildirim gelmiyor @DarkLeqenD ile bir güzel dertleşirsiniz artık.![]()
Ya sokakcım sen gidince sinirden buliye küfrettim yoksa çoktan editör olmuştumGeç dalganı geç sen.Gerçekten bunu beklemiyordum emeklilik nedir yaa.ss
Cidden gitmemiş mi bildirim dur şey edeyim @mrt-06 @Danger UA! @Aserat @Yiğitt @denizz19 @sürgünüm @tolgab @Forumdash sizleri tebrik ettim yukarıda gitmemiş bildirim haberiniz olsun.![]()
Hadi la ordan bana küfretmiş olsan forumda ziyaretçi olarak bile gezemezdin.Ya sokakcım sen gidince sinirden buliye küfrettim yoksa çoktan editör olmuştumbilirsin benim ne kadar kaliteli bir üye olduıumu
![]()
Beni niye yalancı çıkartıyorsun şimdiHadi la ordan bana küfretmiş olsan forumda ziyaretçi olarak bile gezemezdin.
Sana çaylaklık çok yakıştı.![]()