S.G.A.T.
Favori Üye
Aslında bunlara hep dikkat ediyorum ama mobilden bakınca mutlaka eksiklik oluyor.Ben de şaka yaptım zaten sorun yok.
Yetmezse bunlardan yüzlerce var onları da ortaya dökelim?Öncelikle destek veren herkese teşekkürler. Rütbe atlamak benim için çok anlamlı bir durum değil, benim için özel olan burada geçirebildiğim iyi vakitler fazlası da önemli değil.
Ben öncelikle iki kişinin yazdığı yoruma cevap vermek istiyorum zira bir çift söyleyeceğim söz var. @takas ve @Polat Şaşmaz yazdığınız cümleleri çok yanlış buldum. Beni siz de tanıyorsunuz, bir başkası da tanıyor forum için yaptıklarımı da bilen biliyor. Sizinle bire bir tartışmalarımız olmuş olabilir ama ben size hiçbir zaman istisnalar dışında kalp kıracak herhangi bir ithamda bulunmadım, bulunmam da. Şuan benim süper moderatör olmam moderatörlük dışında hiçbir getirisi olmayacak bana emin ol. Demişsin ya görevinden alınmasını bekliyorduk diye benim kişiliğim modlukla ya da favori üye olsam da aynı şeyle devam edecek. Bunu söylemek istedim
Süper moderatör olmuşum ilgi gösteren, tebrik eden arkadaşlarıma da tebrikler.
Öncelikle @Bully ve @mrt-06 arkadaşlarıma tebriklerimi sunuyorum. İkisi de büyük emekler verdiler foruma ve hak ederek görevlerine geldiler.
Moderatörlükten süper moderatörlüğe yükselen @Yiğitt ve @sürgünüm sizlere de tebrikler. Sizler de hak ederek bu göreve geldiniz.
Moderatör olan arkadaşlar @Aserat @MEnes @Harunnn60 sizlere de tebrikler görevinizi layıkıyla yapacağınıza eminim.
Editör kadrosuna katılan @tolgab @Forumdash @Billy Kane @Danger UA! @MayısKralı @HeisenBerg sizlere de tebrikler, yeni görevinizde başarılar.
@OzaN sana da teşekkürler.
Ne işimiz varmış Fransanın milli gününün kutlamasında?
Napsin snn gibi düşünenlerle bu ülkede mi kalsin
Yahu ne bakıyorsun şunun söylediklerine İlginç bir şey o.
Yine bir Polat Şaşmaz klasiği şaşırmıyorum. Ölen insanın arkasından Müslümansa Allah rahmet eylesin diyebilen bir insan bunu da der. Biraz sert olacak ama senin imamlığından bile utanıyorum yazık. Sen kendi nesline böyle mi örnek olacaksın. Mübarek Ramazan ayında söylediğin sözlere bak, yazık gerçekten. Ölen insan her şeyden önce senin kafandaki hatası her ne ise bile ölen bir insanın arkasından bu tarz sözler sarf etmek aşırı yanlış, yazık yazık yazık. İnşallah imamlık görevine başlayamazsın diyeceğim de sen rahat bulursun o işi merak etme.
Bende senin müslümanlığından utanıyorum yazık. İnşallah sende o güzel sandığın sesinle hiç bir yol katedemezsin hayalinde ne varsa Allahın izniyle gerçekleşmez İnşallah
Hahaha diyecek lafın yok tabi konuyu nereye getirdi. Benim Müslümanlığım kendime sorgulamak senin haddine değil öncelikle bu birincisi. Sesimin güzel olduğunu hiçbir zaman iddia etmedim, ben böyle görgüsüz biri değilim zaten hiçbir yorumumda da böyle bir açılım yapmadım yapmam da. Senin duanla bazı şeyler olsaydı hayatım bitap düşerdi sanıyorum ama üzgünüm senin duan bende işlemez. Çünkü senin kendine hayrın yok bir kere, değil insanlığa olsun.
Ee bu konuyla senin ne alakan varYetmezse bunlardan yüzlerce var onları da ortaya dökelim?
Sen anladın ne alakası olduğunuEe bu konuyla senin ne alakan var
Yok valla anlamadım.Sen anladın ne alakası olduğunu
Çıktığıma şaşırmadım Seçilen arkadaşlara başarılar
benim demek istediğim bu zaten. yiğit bizimle 10 sayfa hakaretle hatta küfüre varacak tartışmada bulunuyor sadece bizimle de değil birçok kişiyle yaşadı bunu ama rütbe atlıyor. benim bildiğim yönetici tarafsız olması dışında tartışmalardan kaçınan argo kullanmayan insanlar olması lazım sırf konu açıyor diye yönetici olunuyorsa ben foruma ilk geldiğimde sabah akşam mesaj yazıp konu açıyordum. hatta başvurmuştum da ama ceza alıyorum diye yapmıyolardı bende biliyorum benden olmaz ama sebepleri ne ise başkalarına da uygulanması lazım. yoksa kimse kusura bakmasınBenide çaylak yapsanıza hep siyah sıkıldım
Tebrikler biraderim.Ama takas haklı biraz.Yöneticilerin biraz daha tartışmalarda yumuşak bir dil kullanması lazım.Yani benle takas mesela yönetici olucak adamlar değiliz.Sende bazen sert çıkıyorsun.Onun dışında iyisin,haketmiştin.
Aboovvv! Hoş geldin abi.Yeni yönetim ve editör kadrosu forum adına hayırlı olsun.
Doğru seçimler olmuş. Aralarında özellikle sevindiğim birkaç can var, isim verip de daha da yükseltmiyeyim.
Rütbe alan veya yükselten herkesi tebrik ederim. Herkese yeni görevinde başarılar.
Sana da geçmiş olsun @OzaN baya değişim olmuş.
Eyvallah kardeşim, hoşbuldum.Aboovvv! Hoş geldin abi.
Yeni yönetimi ve editör kadrosu forumumuza hayırlı olsun.
@mrt-06 ve @Bully bizler daha editör değilken bu iki güzel insan Modluk yapıyordu. Bu zamana kadar çok fazla emekleri oldu. İkisini de tebrik ederim.
@Yiğitt foruma katkısı en fazla olan isimlerden. Yeni rütbesi hayırlı olsun. @deniz19 kişisel sorunlarımız başka, foruma verdiği emekler başka. Bunları ayrı tutmak gerekiyor, ben bu zamana kadar hep öyle davrandım, şimdi de yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.
@MEnes kısa sürede kaliteli mesajları olsun, efendi-saygılı kişiliğiyle tıpkı geçen yıl @Tzira da olduğu gibi forumda ön plana çıktı ve karşılığını da gördü. Tebrik ederim. @Harunnn60 foruma emek verip konu açanlardan, hak etmişti başarıları daim olsun. Ve @Aserat aramın limoni olduğu bir diğer kişi, onun da 2 yıldır açtığı konu sayısı ortada, en fazla konu açanların başında yer alıyor. Ben de bu durumu göz önünde bulundurup Mod adaylığını destekledim. Kişisel sorunlarımız bizleri ilgilendirir.
@Danger UA! Film konusuna bilgi ve birikimiyle çok katkısı olan sevdiğimiz bir arkadaşımız, Editörlüğü garantiydi bence oldu da. @Forumdash adamdır, Editör rütbesi çok az, çoktan Mod olmalıydı. @Billy Kane ve @HeisenBerg spor bölümüne katkısı olan-olacak değerli arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz.
@tolgab bro hayırlı uğurlu olsun hak ettin. @MayısKralı'nın ne iş yaptığını çözemedim? Umarım bundan sonra daha fazla katkısı olur.
Kendi adıma @Yakamoz-Asi gibi değerli S. Mod'luk görevi yapmış adamların yerini dolduramayız ama idare edeceğiz artık.
@destere herkese rütbe var fakat sana yine kapını önü gözüktü. )
Edit: Bu yazıyı iki defa yazmak zorunda kaldım. İlkinde pc kasınca (format istiyor) yazı çöpe gitti.
O zaman benim ayıbım kusura bakma. Yaz ayları fındık hasadı iş güç derken foruma fazla giremiyorum takip edemedim diyelim. Tekrar başarılar diliyorum.Müzik bölümünde aktifim Senaryo Etkinlikleri'de forumun bir bölümü,Haber Aç kısmımda sorun olmasa açacağım bir sürü konu vardı ama giderildi sanırım
Tebrikler sanada.