Sen kafayı yemişsin kütükKütüğü kudurttuk.
Sen kafayı yemişsin kütükKütüğü kudurttuk.
Leyla ile Mecnun isimli diziye biz aynısını yapınca hiç böyle demiyordun, hain kütük.
Ahahahaha Helal olsun yoldaşım Utku. Sırtından vurmuşsun.O balon değil çünkü
Bu mesaj çok haklı, @Forumdash bayılacağına eminim Succession'a. Mutlaka başlamalısın.
Bunlar ise kan dondurucu, hain kütükler...
Bana da olmamışlar gelmiş.. Sayın Gs'li dostunu fena satmış bu şişkolok.. @MEnesŞerlok beyciğim 🎈bir dizi için bana olmamışları basmış. Paramparçayım... @Maskeli Fedai @MEnes
Ana kadro başka diğerleri başka bunu anlamış olman lazım artık...Benim adım nerede?Sıska kütük...
Parantez içinde beni de yazsan ölür müsün?.... Ben anlıyorum da sen beni anlamazdan geliyorsun... Baş Kütükler Sen, adaşın, @MasacRE , @Maskeli Fedai yedek kütük ben..Ana kadro başka diğerleri başka bunu anlamış olman lazım artık...
Biz hainler olarak hainlik ne gerektiriyorsa onu yaparız... Ben herkesi sırtından bıçaklayabilirim, baş kütükler yedek kütükler fark etmez...Parantez içinde beni de yazsan ölür müsün?.... Ben anlıyorum da sen beni anlamazdan geliyorsun... Baş Kütükler Sen, adaşın, @MasacRE , @Maskeli Fedai yedek kütük ben..
Ulan ben ne anlatıyorum, sen ne anlıyorsun.... Nerenle okuyorsun????...Biz hainler olarak hainlik ne gerektiriyorsa onu yaparız... Ben herkesi sırtından bıçaklayabilirim, baş kütükler yedek kütükler fark etmez...
Okuduğumu anlıyorum ve gereken neyse onu diyorum... Etiketlere daha önce bunu söylemene rağmen seni almayarak hainlik yapabileceğimi söylüyorum...Ulan ben ne anlatıyorum, sen ne anlıyorsun.... Nerenle okuyorsun????...
Diğerlerinden ne eksiğim var da almıyorsun?...Okuduğumu anlıyorum ve gereken neyse onu diyorum... Etiketlere daha önce bunu söylemene rağmen seni almayarak hainlik yapabileceğimi söylüyorum...
Diğerleri hakiki hain, sen henüz o kadar hain değilsin, sen daha naifsin... Ana kadrodaki hainlik seviyesine ulaşmak zor iş...Diğerlerinden ne eksiğim var da almıyorsun?...
Sen zeytinci misin? Ben bayılırım.Diğerleri hakiki hain, sen henüz o kadar hain değilsin, sen daha naifsin... Ana kadrodaki hainlik seviyesine ulaşmak zor iş...
Zeytin hiç sevmem ve yemem...Sen zeytinci misin? Ben bayılırım.
Gece uğrarırm o zamanSabahlayıp 6 bölümü birden izledim bu gece. İlk sezon bitti sayılır. Tek bölümüm kaldı. Hepsini bitirince değerlendirme yaparım. @Forumdash @dreamy
İnşallah bugün yetiştirebilirim. Olmazsa yarına artık.Gece uğrarırm o zaman
Elite oranla ultimate gold plus paketi filanİnşallah bugün yetiştirebilirim. Olmazsa yarına artık.
Ama Elite ve Sex Education karışımı gibi bir şey denilebilir.
Kardeşi daha reisEuphoria'mıza başlayan insanlar görmek mutluluk verici.
Konuya uğramışken Fez reisi bir kez daha analım bari.