Sen kafayı yemişsin kütükKütüğü kudurttuk.![]()
Sen kafayı yemişsin kütükKütüğü kudurttuk.![]()
Leyla ile Mecnun isimli diziye biz aynısını yapınca hiç böyle demiyordun, hain kütük.![]()
Ahahahaha Helal olsun yoldaşım Utku. Sırtından vurmuşsun.O balon değil çünkü![]()
Bu mesaj çok haklı, @Forumdash bayılacağına eminim Succession'a.Mutlaka başlamalısın.
Bunlar ise kan dondurucu, hain kütükler...
Bana da olmamışlar gelmiş.. Sayın Gs'li dostunu fena satmış bu şişkolok.. @MEnesŞerlok beyciğim 🎈bir dizi için bana olmamışları basmış. Paramparçayım... @Maskeli Fedai @MEnes
Ana kadro başka diğerleri başka bunu anlamış olman lazım artık...Benim adım nerede?Sıska kütük...![]()
Parantez içinde beni de yazsan ölür müsün?.... Ben anlıyorum da sen beni anlamazdan geliyorsun...Ana kadro başka diğerleri başka bunu anlamış olman lazım artık...![]()
Biz hainler olarak hainlik ne gerektiriyorsa onu yaparız...Parantez içinde beni de yazsan ölür müsün?.... Ben anlıyorum da sen beni anlamazdan geliyorsun...Baş Kütükler Sen, adaşın, @MasacRE , @Maskeli Fedai yedek kütük ben..
Ulan ben ne anlatıyorum, sen ne anlıyorsun.... Nerenle okuyorsun????...Biz hainler olarak hainlik ne gerektiriyorsa onu yaparız...Ben herkesi sırtından bıçaklayabilirim, baş kütükler yedek kütükler fark etmez...
![]()
Okuduğumu anlıyorum ve gereken neyse onu diyorum...Ulan ben ne anlatıyorum, sen ne anlıyorsun.... Nerenle okuyorsun????...![]()
Diğerlerinden ne eksiğim var da almıyorsun?...Okuduğumu anlıyorum ve gereken neyse onu diyorum...Etiketlere daha önce bunu söylemene rağmen seni almayarak hainlik yapabileceğimi söylüyorum...
![]()
Diğerleri hakiki hain, sen henüz o kadar hain değilsin, sen daha naifsin...Diğerlerinden ne eksiğim var da almıyorsun?...![]()
Sen zeytinci misin?Diğerleri hakiki hain, sen henüz o kadar hain değilsin, sen daha naifsin...Ana kadrodaki hainlik seviyesine ulaşmak zor iş...
![]()
Zeytin hiç sevmem ve yemem...Sen zeytinci misin?Ben bayılırım.
Gece uğrarırm o zamanSabahlayıp 6 bölümü birden izledim bu gece. İlk sezon bitti sayılır. Tek bölümüm kaldı. Hepsini bitirince değerlendirme yaparım.@Forumdash @dreamy
İnşallah bugün yetiştirebilirim. Olmazsa yarına artık.Gece uğrarırm o zaman![]()
Elite oranla ultimate gold plus paketi filanİnşallah bugün yetiştirebilirim. Olmazsa yarına artık.
Ama Elite ve Sex Education karışımı gibi bir şey denilebilir.![]()
Kardeşi daha reisEuphoria'mıza başlayan insanlar görmek mutluluk verici.
Konuya uğramışken Fez reisi bir kez daha analım bari.
![]()