Yani izliceksin er yada geçBiz bir diziyi izlemeyene kadar o dizi 🎈 olarak gündemimizde yer alacaktır
Yani izliceksin er yada geçBiz bir diziyi izlemeyene kadar o dizi 🎈 olarak gündemimizde yer alacaktır
Bu durum benim de dikkatimi çekmişti yoldaşlarım. Seviyor bu adam böyle 🎈 şeyleri. Rahatsızım kendisinden...
------
Olsun yine de şu an için izlemediğimden @Maskeli Fedai yoldaşımın yanında olup bu dizinin 🎈 olduğunu söyleyeceğim
İşte bu beee, canım yoldaşlarım benim... Gerekeni nasıl da söylemişler Leşdaşım'ın izlediği bu 🎈 diziye... @SherlockBiz bir diziyi izlemeyene kadar o dizi 🎈 olarak gündemimizde yer alacaktır
Kolay gelsin... @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlockİşte bu beee, canım yoldaşlarım benim... Gerekeni nasıl da söylemişler Leşdaşım'ın izlediği bu 🎈 diziye... @Sherlock
Özel Bölüm 1
Dizinin potansiyelinin çok altında bir bölümdü. Diyalog ağırlıklı olduğu ve tek mekanda çekildiği için bazı yerler sıktı. Tabii replikler sağlamdı genel olarak, kendimi düşünürken bulduğum anlar oldu. Keşke Rue dışındaki karakterleri de görebilseydik.
6/10
0.bölüm özel bölüm mü oluyor?2x1
Dizi o kadar iyi açtı ki sezonu bölüm bölüm yorumlayasım geldi, umarım başarabilirim.
Euphoria'nın en iyi 2-3 bölümünden birisiydi gerçekten. Fezco ve üvey kardeşi ilk sezonun en ilgi çekici karakterlerdendi, bu bölümle birlikte onların geçmişine de gitmiş olduk. Özellikle ilk sezonda sadece yatalak olarak gördüğümüz anneannelerinden doğru inşa edilen senaryo çok hoşuma gitti, hem beklenmedikti hem de izlemesi son derece keyifliydi.
Rue özel bölümde bıraktığımız gibiydi. Jules ile ayrılığı sonrası yeniden bağımlı olmuş maalesef. Zendeya'nın oyunculuğu zirveye çıkmış bu bölümle beraber yalnız, bu diziyle birlikte kendini aştı zaten.
Jules da yine yanlış hatırlamıyorsam özel bölümlerden ikincisinin sonunda bıraktığımız gibiydi. Kasabaya geri dönecekti, partiyle birlikte döndüğünü görmüş olduk.
Son kısım gerçekten çok iyiydi... Rue ve Jules yeniden bir araya geldiler gördüğümüz kadarıyla, birbirlerinin toparlanmasına yardımcı olacaklardır ilerleyen bölümlerde. Ben biraz daha bekleriz diyordum bu kavuşma için ancak baya hızlı gelişti olaylar ilk bölüm itibariyle. Fezco son kısımda ne yapacak diye beklerken Nate'i öldürmekten beter hale getirdi, Nate fazlasıyla kinci bir karakter bilindiği üzere. İkisi arasındaki gerilim iyice tırmanacaktır bu olay sonrası. Nate şu an herkese zarar verebilecek durumda...
Geriye kalan karakterlerimiz ise bildiğimiz gibi... İlerleyen bölümlerde onların da ne alemde olduğunu daha net görürüz diye düşünüyorum.
Son olarak görüntü yönetimi ve şarkı/müzik kullanımı konusunda gerçekten aşmış durumda dizi, güncel olarak bu anlamdaki en başarılı dizi muhtemelen. HBO, iyi ki varsın...
9/10
Yazın izlerim ben de Sen ne de olsa yazın olmuyorsun. Birkaç ay zaman kazanırım o aradaBen izlerim dedim mi izlerim de sen asıl izlicem dediklerini izle
Biz bir diziyi izlemeyene kadar o dizi 🎈olarak gündemimizde yer alacaktır
🎈ları patlatmak bizim işimiz...İşte bu beee, canım yoldaşlarım benim... Gerekeni nasıl da söylemişler Leşdaşım'ın izlediği bu 🎈 diziye... @Sherlock
Evet özel bölüm. Tek bi karakter üzerinde duruldu. Sezona etkisi olmadı. İlk sezonu hatırlamada yardımcı oldu sadece0.bölüm özel bölüm mü oluyor?
Konusmamızın üzerinden 2 yıl geçti Hala zaman diyorYazın izlerim ben de Sen ne de olsa yazın olmuyorsun. Birkaç ay zaman kazanırım o arada
🎈ları patlatmak bizim işimiz...
Ben öyle bir konuşma yaptığımızı bile hatırlamıyorum ki Ama bu sefer söz, önümüzdeki sonbahara kadar mutlaka izleyeceğim bu 🎈diziyiEvet özel bölüm. Tek bi karakter üzerinde duruldu. Sezona etkisi olmadı. İlk sezonu hatırlamada yardımcı oldu sadece
Konusmamızın üzerinden 2 yıl geçti Hala zaman diyor
Hatırlamadiğin şeye mi söz veriyorsun Şimdi sözünden dönersin? Ama vermiş de oldunBen öyle bir konuşma yaptığımızı bile hatırlamıyorum ki Ama bu sefer söz, önümüzdeki sonbahara kadar mutlaka izleyeceğim bu 🎈diziyi
O zaman için değil sözü şimdi verdimHatırlamadiğin şeye mi söz veriyorsun Şimdi sözünden dönersin? Ama vermiş de oldun
Söz vermiştin demedim Şimdiyi dedimO zaman için değil sözü şimdi verdim
Tamam işte o zaman unutmuşum şimdi unutmam artıkSöz vermiştin demedim Şimdiyi dedim
Bu mesaj çok haklı, @Forumdash bayılacağına eminim Succession'a. Mutlaka başlamalısın.Sen de Succession izle. Şu ana kadar konu sinek avlıyor ama 4. sezon zamanı geldiğinde yıkacağız buraları @Sherlock
Biz bir diziyi izlemeyene kadar o dizi 🎈 olarak gündemimizde yer alacaktır
İşte bu beee, canım yoldaşlarım benim... Gerekeni nasıl da söylemişler Leşdaşım'ın izlediği bu 🎈 diziye... @Sherlock
Bunlar ise kan dondurucu, hain kütükler...Yazın izlerim ben de Sen ne de olsa yazın olmuyorsun. Birkaç ay zaman kazanırım o arada
🎈ları patlatmak bizim işimiz...
Şerlok beyciğim 🎈bir dizi için bana olmamışları basmış. Paramparçayım... @Maskeli Fedai @MEnesBu mesaj çok haklı, @Forumdash bayılacağına eminim Succession'a. Mutlaka başlamalısın.
Bunlar ise kan dondurucu, hain kütükler...
Dün yaptığın şafak operasyonundan sonra bir parça da olsa içimin soğuması gerekiyordu bu konuda Utku beyciğim, yoksa basmazdım. @MEnes @Maskeli FedaiŞerlok beyciğim 🎈bir dizi için bana olmamışları basmış. Paramparçayım... @Maskeli Fedai @MEnes
Siz hak etmiştiniz ama. Ben burada yok yere yedim olmamışlarıDün yaptığın şafak operasyonundan sonra bir parça da olsa içimin soğuması gerekiyordu bu konuda Utku beyciğim, yoksa basmazdım. @MEnes @Maskeli Fedai
Leyla ile Mecnun isimli diziye biz aynısını yapınca hiç böyle demiyordun, hain kütük.Siz hak etmiştiniz ama. Ben burada yok yere yedim olmamışları
O balon değil çünküLeyla ile Mecnun isimli diziye biz aynısını yapınca hiç böyle demiyordun, hain kütük.
Doğru, balon kere balon. @Maskeli FedaiO balon değil çünkü
Al sana balonDoğru, balon kere balon. @Maskeli Fedai
Kütüğü kudurttuk.Al sana balon