Maskeli Fedai
Favori Üye
Severiz...
İlk sezonu bitirip ikinci sezona bir an önce gelmeni tavsiye ediyorum.Sabahlayıp 6 bölümü birden izledim bu gece. İlk sezon bitti sayılır. Tek bölümüm kaldı. Hepsini bitirince değerlendirme yaparım. @Forumdash @dreamy
İkinci sezonun 5. bölümüne geldim bile.İlk sezonu bitirip ikinci sezona bir an önce gelmeni tavsiye ediyorum.
kim kimdi bee ben unuttum
Ben de unutmuşum.kim kimdi bee ben unuttum
Hoşgeldin torun Gezmelerdeymişin bakıcın öyle diyor @The_ErinchBen de unutmuşum.
Gezmelerde değildim ya dönem sonu pozlarıydı onlar Erinç abi yanlış anlamış. Okuldaydım yani. @The_ErinchHoşgeldin torun Gezmelerdeymişin bakıcın öyle diyor @The_Erinch
Geri dönmene sevindim Senin reymen düet filan yapmişti ona yorumunu bekliyorumGezmelerde değildim ya dönem sonu pozlarıydı onlar Erinç abi yanlış anlamış. Okuldaydım yani. @The_Erinch
Benim Reynmen mi. Ergenlik döneminde iki şarkısını dinleyince benim mi oldu.Geri dönmene sevindim Senin reymen düet filan yapmişti ona yorumunu bekliyorum
Ben de Hande'yi ergenken dinliyordum ama hala benimBenim Reynmen mi. Ergenlik döneminde iki şarkısını dinleyince benim mi oldu.
Ben de unutmuşum.
Elliot, Jules ve Rue'dan bahsediyorum. Neyse 2. sezonu da bitirdim. Tam üstüne geldiniz.kim kimdi bee ben unuttum
Sen hala dinliyorsun ama dedecim, ben dinlemiyorum…Ben de Hande'yi ergenken dinliyordum ama hala benim
Elliot sezonun en gereksiz karakteriydi. @ForumdashElliot, Jules ve Rue'dan bahsediyorum. Neyse 2. sezonu da bitirdim. Tam üstüne geldiniz.
Eee Zendaya'nın tek kişilik performansı nasıldıElliot, Jules ve Rue'dan bahsediyorum. Neyse 2. sezonu da bitirdim. Tam üstüne geldiniz.
AYnı soruyu sana da sorayım Reymeni diğer konuda konusuruzSen hala dinliyorsun ama dedecim, ben dinlemiyorum…
Çok çok iyiydi. Sezon finaliyle birlikte en çok keyif aldığım bölümdü. İlk sezonda Rue itici geliyordu, bu sezon sevdim baya.Eee Zendaya'nın tek kişilik performansı nasıldı
Lexi’yi seviyor musun cidden???1. ve 2. SEZON
Zendaya'dan bahsetmek istiyorum öncelikle. Henüz 15-16 yaşındayken hit çıkarmaya çalıştığı şarkılarla tanıdım kendisi. Her zaman şarkıcı kimliğiyle ön planda oldu benim için. Oyunculuğu şarkıcılığına bin basmış, tencere gibi kapağını bulmuş. Umarım bundan sonra şarkıcılık yapmak zorunda kalmaz.
Diziyi çok beğendim. Senaryo klasikti, öyle ahım şahım bir senaryo yoktu ama bu detay dahi hoşuma gitti. Abartıya gidilmedi çünkü. Çekimler, geçişler, müzikler ve Rue'nun dış sesi HBO kalitesini sonuna kadar hissetirdi. Favori karakterim Fazco, Lexi ve Rue oldu. Özellikle Lexi'nin ağırlıkta olduğu son iki bölüme bayıldım. Dizinin en güzel kızıydı bence.
Nate ve Cassie'den midem bulandı bu arada. Umarım Maddy gelecek sezon ikisinden güzel bir intikam alır.
1. Sezon: 8/10
2. Sezon: 9/10
Seveceğini biliyordum1. ve 2. SEZON
Zendaya'dan bahsetmek istiyorum öncelikle. Henüz 15-16 yaşındayken hit çıkarmaya çalıştığı şarkılarla tanıdım kendisi. Her zaman şarkıcı kimliğiyle ön planda oldu benim için. Oyunculuğu şarkıcılığına bin basmış, tencere gibi kapağını bulmuş. Umarım bundan sonra şarkıcılık yapmak zorunda kalmaz.
Diziyi çok beğendim. Senaryo klasikti, öyle ahım şahım bir senaryo yoktu ama bu detay dahi hoşuma gitti. Abartıya gidilmedi çünkü. Çekimler, geçişler, müzikler ve Rue'nun dış sesi HBO kalitesini sonuna kadar hissetirdi. Favori karakterim Fazco, Lexi ve Rue oldu. Özellikle Lexi'nin ağırlıkta olduğu son iki bölüme bayıldım. Dizinin en güzel kızıydı bence.
Nate ve Cassie'den midem bulandı bu arada. Umarım Maddy gelecek sezon ikisinden güzel bir intikam alır.
1. Sezon: 8/10
2. Sezon: 9/10
Evet, çok tatlı bir kız bence. Reelde ona çok benzeyen yakın bir arkadaşım var.Lexi’yi seviyor musun cidden???
Sen hala dinliyorsun ama dedecim, ben dinlemiyorum…
------
Elliot sezonun en gereksiz karakteriydi. @Forumdash
Zendaya'ya çok şaşırdım ya. Dönemin loser'ıydı bir ara. Ders almış demek ki.Eee Zendaya'nın tek kişilik performansı nasıldı
AYnı soruyu sana da sorayım Reymeni diğer konuda konusuruz