Çok güzel bir oyuncu ama oynadığı karakteri hiç sevemedim. Silikliğini kardeşini kıskanarak ve onu küçük düşürerek kapatmaya çalışan rezil biri benceEvet, çok tatlı bir kız bence. Reelde ona çok benzeyen yakın bir arkadaşım var.
Çok güzel bir oyuncu ama oynadığı karakteri hiç sevemedim. Silikliğini kardeşini kıskanarak ve onu küçük düşürerek kapatmaya çalışan rezil biri benceEvet, çok tatlı bir kız bence. Reelde ona çok benzeyen yakın bir arkadaşım var.
3. sezon gelecek seneyeymiş tüh.Seveceğini biliyordum
Gerçekler acıdır.Çok güzel bir oyuncu ama oynadığı karakteri hiç sevemedim. Silikliğini kardeşini kıskanarak ve onu küçük düşürerek kapatmaya çalışan rezil biri bence
Onu tabii ki savunmuyorum yaptığı zaten baştan yanlıştı. Nate Cassie’yi ümitlendirip gaza getirdi o yüzden Cassie gözümde kurban gibi görünmeye başladı. Birazcık üzülüyorum o yüzden.3. sezon gelecek seneyeymiş tüh.
Sevmediğin bir karakter var mıydı peki?
Gerçekler acıdır.
Silik değil Fazco gibi herkesten farklıydı. Cassie gibi erkeklerin peşinde koşup b!tch olmaktansa kendi benliğini aradı ve kazandı diyebiliriz.
Hem sen en yakın arkadaşını eski sevgilisiyle aldatan birini nasıl savunabiliyorsun İsot?
Jules, Cassie ve Lexi3. sezon gelecek seneyeymiş tüh.
Sevmediğin bir karakter var mıydı peki?
Gerçekler acıdır.
Silik değil Fezco gibi herkesten farklıydı. Cassie gibi erkeklerin peşinde koşup b!tch olmaktansa kendi benliğini aradı ve kazandı diyebiliriz.
Hem sen en yakın arkadaşını eski sevgilisiyle aldatan birini nasıl savunabiliyorsun İsot?
Her gördüğü erkeğe kuyruk sallamasa başına böyle şeyler gelmeyecek aslında. Birde son bölümlerde okula sadece bikini ile gelecek mi diye düşünmedim değil.Onu tabii ki savunmuyorum yaptığı zaten baştan yanlıştı. Nate Cassie’yi ümitlendirip gaza getirdi o yüzden Cassie gözümde kurban gibi görünmeye başladı. Birazcık üzülüyorum o yüzden.
Jules ve Cassie hakkındaki yorumlara imzamı atarım da Lexi ne ara sinsi bir yılan oldu?Jules, Cassie ve Lexi
Jules ne istediğini bilmeyen cocuk gibi... Yaşaması bile mucize
Cassie saplantılı toksit ve ilgi manyaği
Lexi herkesin tampon arkadaşi gibi görünen sinsi bir yılan
Tiyatro yazdı başkalarının hayatları üzerinden prim kastı Kimseyi yargılamayan herkese abla gibi davranan kız Ne kız kardeşine acıdı ne de en yakın arkadaşinaHer gördüğü erkeğe kuyruk sallamasa başına böyle şeyler gelmeyecek aslında. Birde son bölümlerde okula sadece bikini ile gelecek mi diye düşünmedim değil.
Jules ve Cassie hakkındaki yorumlara imzamı atarım da Lexi ne ara sinsi bir yılan oldu?
Bir arkadaş ve bir sevgili istedi sadece kızcağız. En sonunda da torbacıya aşık oldu.
İyi işte, herkese kendilerinin dıştan nasıl göründüğünü gösterdi. Hazmedemeyenlere soda dağıttı resmen.Tiyatro yazdı başkalarının hayatları üzerinden prim kastı Kimseyi yargılamayan herkese abla gibi davranan kız Ne kız kardeşine acıdı ne de en yakın arkadaşina
O değil de son bölümdeki bu sahne çok iyi değil mi ya… Bence Zendaya ile birlikte dizinin en iyi oyuncusu Sydney Sweeney… @ForumdashHer gördüğü erkeğe kuyruk sallamasa başına böyle şeyler gelmeyecek aslında. Birde son bölümlerde okula sadece bikini ile gelecek mi diye düşünmedim değil.
Cassie'den tiksindirttiği için altına imzamı atarım.O değil de son bölümdeki bu sahne çok iyi değil mi ya… Bence Zendaya ile birlikte dizinin en iyi oyuncusu Sydney Sweeney… @Forumdash
Ayy yok bunlar gerçek hayatta da varlar Herkesin derdini kendine dert edinir kendi derdiymiş gibi başkalarına anlatır sonra yeri geri gelince senin yuzune vurur En uzak durulması karakterler...İyi işte, herkese kendilerinin dıştan nasıl göründüğünü gösterdi. Hazmedemeyenlere soda dağıttı resmen.
Bi WC sahnesi daha vardi. Kavga filan oluyordu o çok iyiydİO değil de son bölümdeki bu sahne çok iyi değil mi ya… Bence Zendaya ile birlikte dizinin en iyi oyuncusu Sydney Sweeney… @Forumdash
Yandaki kardeşi aratmaz Hatta aksiyon getirir@mrt-06 sen gençlik dizilerini seversin, tam senlik.
------
Cassie'den tiksindirttiği için altına imzamı atarım.
Da kötü oyuncu yoktu ki. Hepsi birbirinden iyiydi.
Yalnız yeni sezonda Fezco'suz devam edilmez umarım... @Forumdash
Polisi titretti resmen. Ne çocukmuş. Anneanneleri sağolsun.Yandaki kardeşi aratmaz Hatta aksiyon getirir
Lexi'nin ne ara kimin yüzüne bir şey vurduğunu gördün? Rue'ya bile tek kelime etmedi kızcağız.Ayy yok bunlar gerçek hayatta da varlar Herkesin derdini kendine dert edinir kendi derdiymiş gibi başkalarına anlatır sonra yeri geri gelince senin yuzune vurur En uzak durulması karakterler...
Evet keşke bizim ninlerde böyle olsa asgdhasjd O gece klubune gidip adamın c.organına ateş etmesiPolisi titretti resmen. Ne çocukmuş. Anneanneleri sağolsun.
Lexi'nin ne ara kimin yüzüne bir şey vurduğunu gördün? Rue'ya bile tek kelime etmedi kızcağız.
Lise dizisi mi@mrt-06 sen gençlik dizilerini seversin, tam senlik.
------
Cassie'den tiksindirttiği için altına imzamı atarım.
Da kötü oyuncu yoktu ki. Hepsi birbirinden iyiydi.
Yalnız yeni sezonda Fezco'suz devam edilmez umarım... @Forumdash
Hoşgeldin torun Gezmelerdeymişin bakıcın öyle diyor @The_Erinch
Aaaa bakkk tüm magazine süreceğim resimleri bak gör sennn 🤭🤭🤭🤭Gezmelerde değildim ya dönem sonu pozlarıydı onlar Erinç abi yanlış anlamış. Okuldaydım yani. @The_Erinch
Evet. Cinsellik çok yine. Seversin sen.Lise dizisi mi
Tam tersi dizilerde aşırı cinsellik sevmiyorumEvet. Cinsellik çok yine. Seversin sen.
Şaka yaptım zaten, senlik işte. Göz gezdir bir ara.Tam tersi dizilerde aşırı cinsellik sevmiyorum
Kasım'da inş diyelim.Şaka yaptım zaten, senlik işte. Göz gezdir bir ara.
Tam tersi dizilerde aşırı cinsellik sevmiyorum
Euphoria'mıza başlayan insanlar görmek mutluluk verici.
Konuya uğramışken Fez reisi bir kez daha analım bari.
Çok güzel bir oyuncu ama oynadığı karakteri hiç sevemedim. Silikliğini kardeşini kıskanarak ve onu küçük düşürerek kapatmaya çalışan rezil biri bence
Umarım Fezco'suz yeni bir sezon olmaz diye yazmışım ama kendisine hayat veren oyuncu, babasının ölümünün ardından iki hafta önce 25 yaşında evinde ölü bulundu. Genç ve yetenekli bir oyuncuyu bu yaşta kaybetmek çok üzücü maalesef. Fez reisi unutmayacağız.Senlik senlik senlik