Forumla bağlantımı azalttım. Eski samimiyetin kaldığını da düşünmüyorum. Alışkanlık olduğundan ara ara bakıyorumYap o zaman kapımız hala açık. Ama eskisi kadar foruma girdiğin yok.
Bilmiyorum işte hallet işte bir şekilde.
Forumla bağlantımı azalttım. Eski samimiyetin kaldığını da düşünmüyorum. Alışkanlık olduğundan ara ara bakıyorumYap o zaman kapımız hala açık. Ama eskisi kadar foruma girdiğin yok.
Bilmiyorum işte hallet işte bir şekilde.
İşte bunu dediğin için kuyruk olmuyorum yoksa bilirsin.Forumla bağlantımı azalttım. Eski samimiyetin kaldığını da düşünmüyorum. Alışkanlık olduğundan ara ara bakıyorum
Aklımda iki isim var. Adaylara göre birini seçicem.Bir senin yüzün gülmedi şu yarışmada bu sezonun süprizide sen olursun inş
Önceden kapan olmaz inş Yer ayıranlar olabiliyor her zaman fikir almak yardım almak için danışabilirsin banaAklımda iki isim var. Adaylara göre birini seçicem.
Başlatmayacağım mı demek bu.Çok uğraştırıcı oluyordu recap kısmı
Mey bi.Başlatmayacağım mı demek bu.
Napıyonuz orda Birinci kim oldu en son?
8. sezon şampiyonu bendim yalnız. Düzenle şu yazıyı. @Aserat
Katılacağım Aklımda birkaç isim var
Forumun yine ahlak seviyesi eksilere inecek. Hayırlı olsun @Aserat özlemişim.
Ben de başlatacağım bizdeki işleri az kaldı.
Programa bu ayakkabılarla katilicam @Çiğdem @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 68649
En nefret ettiğim yarışma Her bölüme olmamış atacağım @Aserat kusura bakma
Bu hafta ondan daha çok çalışmışımdır @Aserat
Tayfaya bak be, bu ekibin arasında olduğum için gurur duyuyorum. KÜTÜKDAŞLARIM BENİM!
Keşke magazin programı da olsaydı
Ben ne ara kütük oldum yahu? Neyse kadro güzel, ses etmeyip kütüklüğü kabul edersem iyi olur.
'10x10' yeni sezon ilk bölümüyle Pazartesi 20.00'de eTV'de!Aklımda iki isim var. Adaylara göre birini seçicem.
Formatı ne bunun?'10x10' yeni sezon ilk bölümüyle Pazartesi 20.00'de eTV'de!
Yeni bölüm konusu: Hem şarkıcı, hem oyuncu olan 10 isim
Ekli dosyayı görüntüle 68710
Her bölüm bir konu üzerinden 10 tane madde (en çok izlenen 10 film, 10 set kavgası vs.) oluyor istersen buradan bakabilirsin.Formatı ne bunun?
Senden alıntı yapmayı unutmuşum. @Çiğdem'10x10' yeni sezon ilk bölümüyle Pazartesi 20.00'de eTV'de!
Çok sevdiğim bir yarışma 10 yapmıştım sanırım ve şarkıcılar olmasıda iyi olmuş'10x10' yeni sezon ilk bölümüyle Pazartesi 20.00'de eTV'de!
Yarışma değil bu kız program. Her bölüm 10 tane madde oluyordu ya o. Neyle karıştırdın.Çok sevdiğim bir yarışma 10 yapmıştım sanırım ve şarkıcılar olmasıda iyi olmuş
10 Soru soruyordun hepsini bilmiştim sanırım forum üyeleriyle alakalı o değilmiYarışma değil bu kız program. Her bölüm 10 tane madde oluyordu ya o. Neyle karıştırdın.
Bu Forum Benim’di o. Neyse bunu da Pazartesi günü okuyunca hatırlarsın.10 Soru soruyordun hepsini bilmiştim sanırım forum üyeleriyle alakalı o değilmi
Erken oldu biraz.
@xemrexxx de güzel duruyor oMUSTİ ? ?
Bence 2 nize çok yakışıyor@xemrexxx de güzel duruyor o