Hiçbir etkinliğine katılmıyorum bu rezil kanalınŞimdi tüm parlakçılar juri olsa ee bize seyirci olarakta destekçi parlakçı lazım o kütük ordusuna![]()
![]()
Sen dışarıdakı gücümüz olucaksın @MasacRE e karşı![]()
![]()
![]()
Hiçbir etkinliğine katılmıyorum bu rezil kanalınŞimdi tüm parlakçılar juri olsa ee bize seyirci olarakta destekçi parlakçı lazım o kütük ordusuna![]()
![]()
Sen dışarıdakı gücümüz olucaksın @MasacRE e karşı![]()
![]()
![]()
Bana hayrı yok bana neTamam forumla fazla ilgin yok ama hazır gelmişken bir hayırlı olsun falan de bari.@denizz19
B U Ş A R K I B E N İ MForumun yine ahlak seviyesi eksilere inecek.Hayırlı olsun
@Aserat özlemişim.
Ben de başlatacağım bizdeki işleri az kaldı.![]()
Çıplak olduğu için dedim.Sen daha çok seviyorsun be benden. Daha son 2 bölümünü izlemedim.![]()
Çıplak olduğu için dedim.FOX elli kez tekrar verdi bir kere bile yakalayamadın mı çüş. 😱
Zamanında pesimde kuyruk gibi dolaşırdın dizi yap diyePT'nin ilk bölümünün hayrı olmuştu aslında.@Çiğdem
Yap o zaman kapımız hala açık. Ama eskisi kadar foruma girdiğin yok.Zamanında pesimde kuyruk gibi dolaşırdın dizi yap diye![]()
Bilmiyorum işte hallet işte bir şekilde.TV'den bakmam bir ara bakarız.![]()
Yap o zaman kapımız hala açık. Ama eskisi kadar foruma girdiğin yok.
Bilmiyorum işte hallet işte bir şekilde.![]()
Ben bulaştırmıyorum hikayenin çekiciliği herkesi etkisi altına alıyor.Biraz da bize adam topla Kuzgun'a bulaştırıyorsun herkesi.![]()
Çok uğraştırıcı oluyordu recap kısmıB U Ş A R K I B E N İ M
O yarışmaya katılmak nasip olmamıştı, Gelinim Forumda yerine onu başlat.![]()