Hiçbir etkinliğine katılmıyorum bu rezil kanalınŞimdi tüm parlakçılar juri olsa ee bize seyirci olarakta destekçi parlakçı lazım o kütük ordusuna
Sen dışarıdakı gücümüz olucaksın @MasacRE e karşı
Hiçbir etkinliğine katılmıyorum bu rezil kanalınŞimdi tüm parlakçılar juri olsa ee bize seyirci olarakta destekçi parlakçı lazım o kütük ordusuna
Sen dışarıdakı gücümüz olucaksın @MasacRE e karşı
Destekcimiz olucaksın yoksa @xemrexxx sana sorarHiçbir etkinliğine katılmıyorum bu rezil kanalın
Destekcimiz olucaksın yoksa @xemrexxx sana sorar
Bana hayrı yok bana ne neyse hayırlı olsun.Tamam forumla fazla ilgin yok ama hazır gelmişken bir hayırlı olsun falan de bari. @denizz19
PT'nin ilk bölümünün hayrı olmuştu aslında. @ÇiğdemBana hayrı yok bana ne neyse hayırlı olsun.
B U Ş A R K I B E N İ MForumun yine ahlak seviyesi eksilere inecek. Hayırlı olsun @Aserat özlemişim.
Ben de başlatacağım bizdeki işleri az kaldı.
Git Buğra'ya göster bana etki etmez. @xBUGRAx
Çıplak olduğu için dedim. FOX elli kez tekrar verdi bir kere bile yakalayamadın mı çüş. 😱Sen daha çok seviyorsun be benden. Daha son 2 bölümünü izlemedim.
Çıplak olduğu için dedim. FOX elli kez tekrar verdi bir kere bile yakalayamadın mı çüş. 😱
Zamanında pesimde kuyruk gibi dolaşırdın dizi yap diyePT'nin ilk bölümünün hayrı olmuştu aslında. @Çiğdem
Yap o zaman kapımız hala açık. Ama eskisi kadar foruma girdiğin yok.Zamanında pesimde kuyruk gibi dolaşırdın dizi yap diye
Bilmiyorum işte hallet işte bir şekilde.TV'den bakmam bir ara bakarız.
Yap o zaman kapımız hala açık. Ama eskisi kadar foruma girdiğin yok.
Bilmiyorum işte hallet işte bir şekilde.
Ben bulaştırmıyorum hikayenin çekiciliği herkesi etkisi altına alıyor. Valla söylüyorum ama biri mafyatik dizilerden başka bir şeye bulaşmıyor, diğeri bizde FOX yok diyor, başkası yurtta çoktan izledim diyor benim etkim de bir yere kadar.Biraz da bize adam topla Kuzgun'a bulaştırıyorsun herkesi.
Çok uğraştırıcı oluyordu recap kısmıB U Ş A R K I B E N İ M
O yarışmaya katılmak nasip olmamıştı, Gelinim Forumda yerine onu başlat.