Parlakçı olmayı beceremedin napalımBen ne ara kütük oldum yahu? Neyse kadro güzel, ses etmeyip kütüklüğü kabul edersem iyi olur.
Parlakçı olmayı beceremedin napalımBen ne ara kütük oldum yahu? Neyse kadro güzel, ses etmeyip kütüklüğü kabul edersem iyi olur.
Sende programımıza karşı olursan kütükler napmasın cnm malzeme verme @AseratO denizden sapa sağlam çıkacağını hepimiz biliyoruz kudur
Jüride yer almadığım için kanalı tamamen kınıyorumSende programımıza karşı olursan kütükler napmasın cnm malzeme verme @Aserat
@Aserat kilit vurmalarından korkmuştur ahlak polislerininJüride yer almadığım için kanalı tamamen kınıyorum
forumda parlaktan anlayan tek kişiyim, asıl bu saçma jüriye ahlak polisi yollamak lazım@Aserat kilit vurmalarından korkmuştur ahlak polislerinin
Bir senin yüzün gülmedi şu yarışmada bu sezonun süprizide sen olursun inşMusicSurvivor için şimdiden yerimizi ayıralım.
@Aserat Sen kabul etmedin diyor sende Aserat beni almadı diyorsun hanginiz doğru diyor acabaforumda parlaktan anlayan tek kişiyim, asıl bu saçma jüriye ahlak polisi yollamak lazım
Ben kabul etmedim Teklif geldi@Aserat Sen kabul etmedin diyor sende Aserat beni almadı diyorsun hanginiz doğru diyor acaba
Ufak at da civcivler yesin.Ben kabul etmedim Teklif geldi
Mesajların hala duruyor, niye çamura yatıyorsunUfak at da civcivler yesin.
Malum nedenler olmasaydı kabul ederdin çünkü. Mecburiyetten reddettin.Mesajların hala duruyor, niye çamura yatıyorsun
Sonuçta teklif geldi ve ben kabul etmedim, sanki hiç teklif etmemişsin gibi konuşmaMalum nedenler olmasaydı kabul ederdin çünkü. Mecburiyetten reddettin.
Teklif etmedim demedim zaten öyle anlayan sensin. Neyse travma yaşıyorsun şu an fazla yüklenmeyeyim.Sonuçta teklif geldi ve ben kabul etmedim, sanki hiç teklif etmemişsin gibi konuşma
Bu travmayla nasıl yaşanır, nasıl nefes alınır...Teklif etmedim demedim zaten öyle anlayan sensin. Neyse travma yaşıyorsun şu an fazla yüklenmeyeyim.
Her gün başka bir kanalda başka parlaklar başlıyor unutursun.Bu travmayla nasıl yaşanır, nasıl nefes alınır...
Burak'ın yeri başka, kimse onun bıraktığı etkiyi bırakamadı henüz üzerimdeHer gün başka bir kanalda başka parlaklar başlıyor unutursun.
Hay etkin batsın.Burak'ın yeri başka, kimse onun bıraktığı etkiyi bırakamadı henüz üzerimde
Ben kabul etmedim Teklif geldi
Şimdi tüm parlakçılar juri olsa ee bize seyirci olarakta destekçi parlakçı lazım o kütük ordusunaUfak at da civcivler yesin.