Bence de, sırada bu ekibi yollayacağım. @AseratSen bu dörtlüyü de yersin bence Yiğit'im, sen de o potansiyel var ❤
Bence de, sırada bu ekibi yollayacağım. @AseratSen bu dörtlüyü de yersin bence Yiğit'im, sen de o potansiyel var ❤
Aşkım cazibe merkeziyim biliyorsun@serhatt aşkım yine duruşunla tüm erkeklere gel-gel diyorsun.
Doğru kararZeliş en cilvelisi olduğu için @serhatt'la eşleştirdim zaten.
Kendi zevksizliklerinin faturasını bana kestiler aldırma @AhmedTercihlerini gör bi sonra düşünürsün bu sözlerini.
Yasak Elma 4'lüsü gibi Endo- yıldız-şahika-neslihan hoca
Yiğit de alkolik Zehra mı oluyoYasak Elma 4'lüsü gibi Endo- yıldız-şahika-neslihan hoca
E zatenYiğit de alkolik Zehra mı oluyo
Yıllar çok çabuk geçiyor.Ay şu an ilk sezondan tek ben mi kaldım? 😱 YAŞLANDIK!
Aşkom tehlike anında zehri salıp en zenginine nikahı basıyorsun unutma bak 🐍E zaten
O iş bende tatlım sen rahat olAşkom tehlike anında zehri salıp en zenginine nikahı basıyorsun unutma bak 🐍
Salgın zamanı titiz karakter tam olmuş.Efsane geri dönüyor!
#ParlakTakımı salgın günlerinde de tüm parlakları silip süpürmeye geliyor!
Yeni sezon ilk bölümüyle Cumartesi 20.00'de eTV'de!
Ekli dosyayı görüntüle 76529
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @vadikızı @alperuz @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @batuhankaralar @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Harunnn60 @Hachiko @mesmeso61 @Emre Ozansoy @MasacRE @MEnes @dreamy @RevaN @MayısKralı @The_Erinch @cookies
FOX'a geçtikleri zamanki afiş ayrıca.Salgın zamanı titiz karakter tam olmuş.
En baştan FOX’ta olmalıydı.FOX'a geçtikleri zamanki afiş ayrıca.
Foto ve eşleşmeler harika.Efsane geri dönüyor!
#ParlakTakımı salgın günlerinde de tüm parlakları silip süpürmeye geliyor!
Yeni sezon ilk bölümüyle Cumartesi 20.00'de eTV'de!
Ekli dosyayı görüntüle 76529
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @vadikızı @alperuz @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @batuhankaralar @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Harunnn60 @Hachiko @mesmeso61 @Emre Ozansoy @MasacRE @MEnes @dreamy @RevaN @MayısKralı @The_Erinch @cookies
Hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun.