Parlakçı olmayı beceremedin napalımBen ne ara kütük oldum yahu?Neyse kadro güzel, ses etmeyip kütüklüğü kabul edersem iyi olur.
![]()
Parlakçı olmayı beceremedin napalımBen ne ara kütük oldum yahu?Neyse kadro güzel, ses etmeyip kütüklüğü kabul edersem iyi olur.
![]()
Sende programımıza karşı olursan kütükler napmasın cnm malzeme vermeO denizden sapa sağlam çıkacağını hepimiz biliyoruz kudur![]()
Jüride yer almadığım için kanalı tamamen kınıyorum
@Aserat kilit vurmalarından korkmuştur ahlak polislerininJüride yer almadığım için kanalı tamamen kınıyorum![]()
forumda parlaktan anlayan tek kişiyim, asıl bu saçma jüriye ahlak polisi yollamak lazım
Bir senin yüzün gülmedi şu yarışmada bu sezonun süprizide sen olursun inşMusicSurvivor için şimdiden yerimizi ayıralım.
@Aserat Sen kabul etmedin diyor sende Aserat beni almadı diyorsun hanginiz doğru diyor acabaforumda parlaktan anlayan tek kişiyim, asıl bu saçma jüriye ahlak polisi yollamak lazım![]()
Ben kabul etmedim
Ufak at da civcivler yesin.Ben kabul etmedimTeklif geldi
![]()
Mesajların hala duruyor, niye çamura yatıyorsunUfak at da civcivler yesin.![]()
Malum nedenler olmasaydı kabul ederdin çünkü. Mecburiyetten reddettin.Mesajların hala duruyor, niye çamura yatıyorsun![]()
Sonuçta teklif geldi ve ben kabul etmedim, sanki hiç teklif etmemişsin gibi konuşmaMalum nedenler olmasaydı kabul ederdin çünkü. Mecburiyetten reddettin.![]()
Teklif etmedim demedim zaten öyle anlayan sensin.Sonuçta teklif geldi ve ben kabul etmedim, sanki hiç teklif etmemişsin gibi konuşma![]()
Bu travmayla nasıl yaşanır, nasıl nefes alınır...Teklif etmedim demedim zaten öyle anlayan sensin.Neyse travma yaşıyorsun şu an fazla yüklenmeyeyim.
![]()
Her gün başka bir kanalda başka parlaklar başlıyor unutursun.Bu travmayla nasıl yaşanır, nasıl nefes alınır...
Burak'ın yeri başka, kimse onun bıraktığı etkiyi bırakamadı henüz üzerimdeHer gün başka bir kanalda başka parlaklar başlıyor unutursun.![]()
Hay etkin batsın.Burak'ın yeri başka, kimse onun bıraktığı etkiyi bırakamadı henüz üzerimde![]()
Ben kabul etmedimTeklif geldi
![]()
Şimdi tüm parlakçılar juri olsa ee bize seyirci olarakta destekçi parlakçı lazım o kütük ordusunaUfak at da civcivler yesin.![]()