Bizim fotolarımız sende var zaten incelerseniz inceleyin banane
Bizim fotolarımız sende var zaten incelerseniz inceleyin banane
Program bölümlerinde @MasacRE @Sherlock @Doğu @MEnes @DarkLegenD @Tolstoyevski @Maskeli Fedai bunları konudan banlamayı unutma Aserat![]()
![]()
Düzenli dis atmaya gelecek kütük ordusunun konuya girmesini engelleriz zaten faydaları olmucak dis atamasınlar![]()
![]()
![]()
Senin cahelatin napimİtalyanca bilmiyorum ne diyorsun.![]()
Hayır senin arkadan atlı kovalıyormuş gibi hızlı mesaj yazman.Senin cahelatin napimBacım anladı
![]()
atlı değil de at kısrak koştursaydı o an fena olmazdıHayır senin arkadan atlı kovalıyormuş gibi hızlı mesaj yazman.![]()
Arkadaş incelenmeyi çok istiyorsa kırmak olmaz seçme sırası sana geldiğinde değerlendirirsin. Hem ben de merak ediyorum.Bizim fotolarımız sende var zaten incelerseniz inceleyin banane![]()
Tamam @MasacRE beni inceleyin dedi @Forumdash abicimiz kalp atar o bölüme artıkArkadaş incelenmeyi çok istiyorsa kırmak olmaz seçme sırası sana geldiğinde değerlendirirsin. Hem ben de merak ediyorum.@Çiğdem
gitmeden
Senin seçimlerin normalde 3. bölümde olacaktı ama @Forumdash gitmeden öne alalım. Gerçi böyle de hiç sürpriz olmadı ama neyse.
Senin seçimlerin normalde 3. bölümde olacaktı ama @Forumdash gitmeden öne alalım. Gerçi böyle hiç sürpriz olmadı ama neyse.![]()
@MasacRE in fotosugitmeden![]()
Ben de sihirli dizi yaparım belki. Melekli falan
Ben de gerçekten fotoğrafı var sanmıştım komik değil.ss @MasacRE
Şunun kıçına bir don giydirin @Aserat sen al bari @MasacRE parası yok sanırım program yayından kalkmasınBen de gerçekten fotoğrafı var sanmıştım komik değil.ss @MasacRE
Bir dizi planlıyorum bende zaten sana çoktan beridir sözüm var bu yaz inş kısmetse olurBen de sihirli dizi yaparım belki. Melekli falan![]()
Topuğun kırılır inş.Programa bu ayakkabılarla katilicam@Çiğdem @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 68649
Ben de gerçekten fotoğrafı var sanmıştım komik değil.ss @MasacRE
Sizin gibi parlakçılara kendimi yem edecek değilim herhalde, Çiğdem'in attığı foto ile idare edeceksiniz artık yorumlayacaksanız onun üzerinden yorumlayın