- Reaksiyon puanı
- 31,792
- Puanı
- 1,059
Bizim fotolarımız sende var zaten incelerseniz inceleyin bananeKütükleri inceleyelim @MasacRE @Maskeli Fedai
Bizim fotolarımız sende var zaten incelerseniz inceleyin bananeKütükleri inceleyelim @MasacRE @Maskeli Fedai
Program bölümlerinde @MasacRE @Sherlock @Doğu @MEnes @DarkLegenD @Tolstoyevski @Maskeli Fedai bunları konudan banlamayı unutma Aserat
Düzenli dis atmaya gelecek kütük ordusunun konuya girmesini engelleriz zaten faydaları olmucak dis atamasınlar
Senin cahelatin napim Bacım anladıİtalyanca bilmiyorum ne diyorsun.
Hayır senin arkadan atlı kovalıyormuş gibi hızlı mesaj yazman.Senin cahelatin napim Bacım anladı
atlı değil de at kısrak koştursaydı o an fena olmazdıHayır senin arkadan atlı kovalıyormuş gibi hızlı mesaj yazman.
Arkadaş incelenmeyi çok istiyorsa kırmak olmaz seçme sırası sana geldiğinde değerlendirirsin. Hem ben de merak ediyorum. @ÇiğdemBizim fotolarımız sende var zaten incelerseniz inceleyin banane
Tamam @MasacRE beni inceleyin dedi @Forumdash abicimiz kalp atar o bölüme artıkArkadaş incelenmeyi çok istiyorsa kırmak olmaz seçme sırası sana geldiğinde değerlendirirsin. Hem ben de merak ediyorum. @Çiğdem
gitmedenTamam @MasacRE beni inceleyin dedi @Forumdash abicimiz kalp atar o bölüme artık
Senin seçimlerin normalde 3. bölümde olacaktı ama @Forumdash gitmeden öne alalım. Gerçi böyle de hiç sürpriz olmadı ama neyse.Tamam @MasacRE beni inceleyin dedi @Forumdash abicimiz kalp atar o bölüme artık
Senin seçimlerin normalde 3. bölümde olacaktı ama @Forumdash gitmeden öne alalım. Gerçi böyle hiç sürpriz olmadı ama neyse.
@MasacRE in fotosugitmeden
Ben de sihirli dizi yaparım belki. Melekli falan@pompy iki sihirli dizini yaza saklaman iyi olmuş onların reytingi iyi oluyordu
Ben de gerçekten fotoğrafı var sanmıştım komik değil.ss @MasacRE
Şunun kıçına bir don giydirin @Aserat sen al bari @MasacRE parası yok sanırım program yayından kalkmasın @ForumdashBen de gerçekten fotoğrafı var sanmıştım komik değil.ss @MasacRE
Bir dizi planlıyorum bende zaten sana çoktan beridir sözüm var bu yaz inş kısmetse olurBen de sihirli dizi yaparım belki. Melekli falan
Topuğun kırılır inş.Programa bu ayakkabılarla katilicam @Çiğdem @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 68649
Ben de gerçekten fotoğrafı var sanmıştım komik değil.ss @MasacRE
Sizin gibi parlakçılara kendimi yem edecek değilim herhalde, Çiğdem'in attığı foto ile idare edeceksiniz artık yorumlayacaksanız onun üzerinden yorumlayın