Sen de başlattığında reytingleri başlatırım tek başına olmaz.
@pompy iki sihirli dizini yaza saklaman iyi olmuş onların reytingi iyi oluyordu
Sen de başlattığında reytingleri başlatırım tek başına olmaz.
@pompy iki sihirli dizini yaza saklaman iyi olmuş onların reytingi iyi oluyordu
Kanal sahibi olarak memnu etti mi seni bu programHepsi böyle değil be @Yiğitt sürpriz yapmıştı o gün.
Bu hafta ondan daha çok çalışmışımdır @Aserat
Evet ama ilk sezon Kasım'da olduğu için potansiyelini fazla götüremedi yazın yükselecek.Kanal sahibi olarak memnu etti mi seni bu program
Yunanistan iyi Geldi @ÇiğdemBomba gibi hazırlan
Sallamayalım pls.Bu hafta ondan daha çok çalışmışımdır @Aserat
Asıl sana yakışmadı bacım. O program zina resmen
Yazın reytingler düşerEvet ama ilk sezon Kasım'da olduğu için potansiyelini fazla götüremedi yazın yükselecek.
Aksine yazın daha yüksek geliyor geçen yaz 20+ reyting gördük kaç defa.Asıl sana yakışmadı bacım. O program zina resmen
Yazın reytingler düşer
@bazinga sağolsun geçen haftalarda birdenbire söktü etiketimi. O kadar emek vermiştim yeni sezon başlamadan çabucak gitti caanım etiket.O kadar olur Alamancı hemen carlamış ama etiketini zaten söküp almışlar daha dün duruyordu sen mi söktün naptın eline sağlık @kerem @sokak sanati @Harunnn60
Aksine yazın daha yüksek geliyor geçen yaz 20+ reyting gördük kaç defa.
Program bölümlerinde @MasacRE @Sherlock @Doğu @MEnes @DarkLegenD @Tolstoyevski @Maskeli Fedai bunları konudan banlamayı unutma AseratAsıl sana yakışmadı bacım. O program zina resmen
Yazın reytingler düşer
Özetti gibi facilar olursa ben de disslerimProgram bölümlerinde @MasacRE @Sherlock @Doğu @MEnes @DarkLegenD @Tolstoyevski @Maskeli Fedai bunları konudan banlamayı unutma Aserat
Düzenli dis atmaya gelecek kütük ordusunun konuya girmesini engelleriz zaten faydaları olmucak dis atamasınlar
İtalyanca bilmiyorum ne diyorsun.Özetti gibi facilar olursa ben de disslerim
Ben şuan fark ettim çok bile durdu aslında @destere Etiketini sökün diyip duruyordu yarışma bitmeden gelirse senle dalga geçer@bazinga sağolsun geçen haftalarda birdenbire söktü etiketimi. O kadar emek vermiştim yeni sezon başlamadan çabucak gitti caanım etiket.
Söyle ona, MS'ye çok varken geri versin etiketimi. Daha Şampiyonun açıklanmasına 6 ay var.