Sen de başlattığında reytingleri başlatırım tek başına olmaz.![]()
@pompy iki sihirli dizini yaza saklaman iyi olmuş onların reytingi iyi oluyordu
Sen de başlattığında reytingleri başlatırım tek başına olmaz.![]()
@pompy iki sihirli dizini yaza saklaman iyi olmuş onların reytingi iyi oluyordu
Ramazan sağolsun @Çiğdem
Kanal sahibi olarak memnu etti mi seni bu programHepsi böyle değil be @Yiğitt sürpriz yapmıştı o gün.![]()
Evet ama ilk sezon Kasım'da olduğu için potansiyelini fazla götüremedi yazın yükselecek.Kanal sahibi olarak memnu etti mi seni bu program![]()
Yunanistan iyi Geldi @ÇiğdemBomba gibi hazırlan![]()
![]()
![]()
Sallamayalım pls.Bu hafta ondan daha çok çalışmışımdır@Aserat
Asıl sana yakışmadı bacım. O program zina resmen
Yazın reytingler düşerEvet ama ilk sezon Kasım'da olduğu için potansiyelini fazla götüremedi yazın yükselecek.![]()
Aksine yazın daha yüksek geliyor geçen yaz 20+ reyting gördük kaç defa.Asıl sana yakışmadı bacım. O program zina resmen
Yazın reytingler düşer![]()
@bazinga sağolsun geçen haftalarda birdenbire söktü etiketimi. O kadar emek vermiştim yeni sezon başlamadan çabucak gitti caanım etiket.O kadar olur Alamancı hemen carlamış ama etiketini zaten söküp almışlar daha dün duruyordu sen mi söktün naptın eline sağlık @kerem![]()
![]()
@sokak sanati @Harunnn60
Aksine yazın daha yüksek geliyor geçen yaz 20+ reyting gördük kaç defa.![]()
Program bölümlerinde @MasacRE @Sherlock @Doğu @MEnes @DarkLegenD @Tolstoyevski @Maskeli Fedai bunları konudan banlamayı unutma AseratAsıl sana yakışmadı bacım. O program zina resmen
Yazın reytingler düşer![]()
Özetti gibi facilar olursa ben de disslerimProgram bölümlerinde @MasacRE @Sherlock @Doğu @MEnes @DarkLegenD @Tolstoyevski @Maskeli Fedai bunları konudan banlamayı unutma Aserat![]()
![]()
Düzenli dis atmaya gelecek kütük ordusunun konuya girmesini engelleriz zaten faydaları olmucak dis atamasınlar![]()
![]()
![]()
İtalyanca bilmiyorum ne diyorsun.Özetti gibi facilar olursa ben de disslerim![]()
Ben şuan fark ettim çok bile durdu aslında@bazinga sağolsun geçen haftalarda birdenbire söktü etiketimi. O kadar emek vermiştim yeni sezon başlamadan çabucak gitti caanım etiket.
Söyle ona, MS'ye çok varken geri versin etiketimi. Daha Şampiyonun açıklanmasına 6 ay var.![]()