Yokkum temmuzda Başlıyorsa başlasın bi zahmetNeyse bu sezon doyarsın artık.
Yokkum temmuzda Başlıyorsa başlasın bi zahmetNeyse bu sezon doyarsın artık.
17 Haziran'dan sonra başlayacak işte daha ilk bölüm çekilmedi.Yokkum temmuzda Başlıyorsa başlasın bi zahmet
Hee iyi bari 2-3 bölüm varım17 Haziran'dan sonra başlayacak işte daha ilk bölüm çekilmedi.
Çağatay varsa kalp at😡En nefret ettiğim yarışma Her bölüme olmamış atacağım @Aserat kusura bakma
Ayrım yok bütün parlaklara olmamışÇağatay varsa kalp at😡
Farenin sol tıkı bozulsunAyrım yok bütün parlaklara olmamış
İstersen eski bölümlere de bak belki hatırlarsın okuyup okumadığını.Hee iyi bari 2-3 bölüm varım
Siz diss attıkça reyting rekorları kıracağız sıkıntı yok.En nefret ettiğim yarışma Her bölüme olmamış atacağım @Aserat kusura bakma
@Yiğitt ile ben hariç Thequuer vardı o gidince yerine Ahmed gelmişti şimdi @xemrexxx @xBUGRAx iyi takviyeler bencede hem daha kalabalık olucaz bekliyoruz @AseratPrograma bu ayakkabılarla katilicam @Çiğdem @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 68649
En nefret ettiğim yarışma Her bölüme olmamış atacağım @Aserat kusura bakma
@Forumdash a kısaca özet geçelim programa bağlanmasına yetecektir @denizz19 @MasacRE @xemrexxx @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğittİstersen eski bölümlere de bak belki hatırlarsın okuyup okumadığını.
https://fav10.net/forum/tags/parlak-takimi/
Kütükleri inceleyelim @MasacRE @Maskeli FedaiHaha hatırlıyorum bu bölümü. Yapar mıyız yine böyle sürprizler.
Mini dizi olduğu için 3-5 bölümde bitiyor.ss Dizi maliyetleri yükseldiği için bu sezon ara veriyoruz ama belli de olmaz.
Her şey çok güzel olacak. MS'ye de kazara 8. sezon demişim düzelttim.
Biriniz yapsın iyi olur reytingler için.Haha hatırlıyorum bu bölümü. Yapar mıyız yine böyle sürprizler.
O kadar olur Alamancı hemen carlamış ama etiketini zaten söküp almışlar daha dün duruyordu sen mi söktün naptın eline sağlık @kerem @sokak sanati @Harunnn60Her şey çok güzel olacak. MS'ye de kazara 8. sezon demişim düzelttim.
Biriniz yapsın iyi olur reytingler için.
O her şeye carlıyor zaten boşver. Bomba gibi geliyoruz.O kadar olur Alamancı hemen carlamış ama etiketini zaten söküp almışlar daha dün duruyordu sen mi söktün naptın eline sağlık @kerem @sokak sanati @Harunnn60
Forumumuz yine coşacak Ağustos ayında senide bekliyoruz gündüz dedim gibi cnmForumun yine ahlak seviyesi eksilere inecek. Hayırlı olsun @Aserat özlemişim.
Ben de başlatacağım bizdeki işleri az kaldı.