Kitapların arasında Coni Moniden mektuplar var deniyoır... gizli bir iletişim yoluymuş..Para harcadığım doğrudur ama dolaptan çok kitaba gidiyor paralarım![]()
Ktapçınla anlaşmışlın doğru mu?
Kitapların arasında Coni Moniden mektuplar var deniyoır... gizli bir iletişim yoluymuş..Para harcadığım doğrudur ama dolaptan çok kitaba gidiyor paralarım![]()
@Mr.At yavrummm ağzınla iç şu viskiyi![]()
![]()
@Yakamoz-Asi en büyük keşken nedir? en büyük iyi kin var mı?
@Angelica sosyal medyadan çıkıp gerçek hayata karışmayı hiç düşündün mü?
@Zeyno çok para harcadığın söyleniyor... dolapların kıyafet ve ayakkabı,boy boy çanta doluymuş...
@xemrexxx @serhatt çok kıskandığın söyleniyor , doğru mu?
Çok güzelsiniz hanfendi Bi gazoz içer miyiz çamlıca tepesinde?Ne sandın şapşikkkkk tabi benim 1489 dan aranıza sızdım da geldim![]()
Program başlayalı 30 dk oldu, konuk ortada yok 😴😴😴 @xemrexxxkafandak, taç bir işe yarasın söylede yaverlerine @xemrexxx döverek getirtsinler
Fotoğraf atsana nasıl bir șey o![]()
@Zeyno yalan söyler misin?
@Angelica elinde olsa şuan değiştirmek isteidğin özelliklerin neler olurdu
@Yakamoz-Asi Türkiye ve İsviçre savaşa girse.. İsviçre Türkiye karşı cephede savaşaksın dese?
@xemrexxx Meryem seni zehirlesin emiiii
Ulaaaa benden izinsiz toynaklarını mı paylaştın sennnn
Yalan söylemem diyen yalan söylüyordur zaten kimse pürüzsüz değil çok çok zorda kaldıysam tabi ki bende söylerim@Zeyno yalan söyler misin?
@Yakamoz-Asi Türkiye ve İsviçre savaşa girse.. İsviçre Türkiye karşı cephede savaşaksın dese?
Ayyy toynaklarıma sahip çıkallııımmUlaaaa benden izinsiz toynaklarını mı paylaştın sennnn![]()
@Zeyno yalan söyler misin?
Gece 00.30'da karbonhidrat ve yağ deposu börek mi yiyeceğiz?Hani nerede börekler @Royal_Highness ben direk ofisten geldim insan bir tepsi yapar da gelir![]()
herkesin kafasında gezdi zatennnnnAyyy toynaklarıma sahip çıkallııımm![]()
Aa abi niye öyle oldu? Bu konuları net bilmiyorum ama baya gereksiz olmuş burda da bedelli yapman.Bu soruya bir cevap verirdim ama acaip siyasi bir cevap olurdu. O yüzden Türk tarafında olurdum diyeyim çünkü savaṣ 1 günde biter, kaybeden İsviçre olurdu.
Ama ben İsviçrede görevimi 14 sene toplam 200 gün falan yaptım. Ek olarak Türkiyede bedelli parasını da istediler verdim.![]()
Kızdım mı evet kızdım Melo@Zeyno NefBar![]()
Gece 00.30'da karbonhidrat ve yağ deposu börek mi yiyeceğiz?![]()
Sonra "neden göbeğim çıktı?" 🤪
![]()