Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 2.Bölüm

@Mr.At yavrummm ağzınla iç şu viskiyi :F :F :F

@Yakamoz-Asi en büyük keşken nedir? en büyük iyi kin var mı?

@Angelica sosyal medyadan çıkıp gerçek hayata karışmayı hiç düşündün mü?

@Zeyno çok para harcadığın söyleniyor... dolapların kıyafet ve ayakkabı,boy boy çanta doluymuş...

@xemrexxx @serhatt çok kıskandığın söyleniyor , doğru mu?

Keṣkelerim o kadar çok ki bu dünyada.. en büyüğü.. bilemedim.. zor ve dokunaklı bir soru bana. Keṣkelerimi yazsam bir kitaba sığmaz bence. İyikim son zamanlarda kendi evime taṣınmam diyebilirim ama. :D

Fotoğraf atsana nasıl bir șey o :F
1000165335.jpg

Nasıl ama cilalı milalı sonra da cilveli :A

• Okudum
Reactions: The_Erinch
@Zeyno yalan söyler misin?
@Angelica elinde olsa şuan değiştirmek isteidğin özelliklerin neler olurdu

@Yakamoz-Asi Türkiye ve İsviçre savaşa girse.. İsviçre Türkiye karşı cephede savaşaksın dese?

@xemrexxx Meryem seni zehirlesin emiiii
Yalan söylemem diyen yalan söylüyordur zaten kimse pürüzsüz değil çok çok zorda kaldıysam tabi ki bende söylerim :bilmem:

@Zeyno yalan söyler misin?
@Angelica elinde olsa şuan değiştirmek isteidğin özelliklerin neler olurdu

@Yakamoz-Asi Türkiye ve İsviçre savaşa girse.. İsviçre Türkiye karşı cephede savaşaksın dese?

@xemrexxx Meryem seni zehirlesin emiiii

Bu soruya bir cevap verirdim ama acaip siyasi bir cevap olurdu. O yüzden Türk tarafında olurdum diyeyim çünkü savaṣ 1 günde biter, kaybeden İsviçre olurdu. :A

Ama ben İsviçrede görevimi 14 sene toplam 200 gün falan yaptım. Ek olarak Türkiyede bedelli parasını da istediler verdim. :D

Bu soruya bir cevap verirdim ama acaip siyasi bir cevap olurdu. O yüzden Türk tarafında olurdum diyeyim çünkü savaṣ 1 günde biter, kaybeden İsviçre olurdu. :A

Ama ben İsviçrede görevimi 14 sene toplam 200 gün falan yaptım. Ek olarak Türkiyede bedelli parasını da istediler verdim. :D
Aa abi niye öyle oldu? Bu konuları net bilmiyorum ama baya gereksiz olmuş burda da bedelli yapman.

@Angelica duvardaki gökberin afişiyle öpüşürken annen terlikle kafana vurmuş diyorlar?

@Zeyno tek başına yaşamak ister miydin?

@Yakamoz-Asi seninde @Royal_Highness gibi aslında gördüğün yerde boğacağın ama sürekli idare ettiklerin var deniyor????

@xemrexxx iş yerinde sunum yaparken ayağın takılsın sahneden düş emiiiiii