Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 2.Bölüm

@Yakamoz-Asi topluluk önünde kavga ettin mi?

@Zeyno ev sahibi mi olmak istersin araba mı?

@Angelica yalnız mısın?

@xemrexxx aynada kendine bakarak,sohbet eder misin?

sakin sakin gidelim bakalım

@Mr.At Toynaklarını @Royal_Highness kafasından indir...yayındayızzz yayındaaaaa :F:F:F
Ben toynaklarımı onun kafasına koymam Nefisenin kafasına koyarım konuk kimse ona abi bizde adet bu :A biraz sonra da melek ablanın kafasına koyacağım :F

@Angelica en son ne zaman bir erkek eli elledin anlat bakalım ?

@Zeyno duyduğumuza göre meme emmeyi 4 yaşında bırakmışın... ilkokulda okul öğretrmenin memelere hedeflenmişin,uzaklaştırma almışınn

@Yakamoz-Asi çok içtiğin söyleniyor.. bir ara isviçrede çıplak olarak meydanda şarkı söylerken görmüşler?

@xemrexxx çok kıskanç olduğunu öğrendim... senden daha şık birini gördüğünde üstüne hayvan boku atıyor muşun?
Sorma çok zor günlerdi çok öğretmene saldırınca kadın elimden zor kaçtı sonum uzaklaştırma oldu bak hislendim şimdi nerden hatırlattın o kara günleri :F :F

@Angelica en son ne zaman bir erkek eli elledin anlat bakalım ?

@Zeyno duyduğumuza göre meme emmeyi 4 yaşında bırakmışın... ilkokulda okul öğretrmenin memelere hedeflenmişin,uzaklaştırma almışınn

@Yakamoz-Asi çok içtiğin söyleniyor.. bir ara isviçrede çıplak olarak meydanda şarkı söylerken görmüşler?

@xemrexxx çok kıskanç olduğunu öğrendim... senden daha şık birini gördüğünde üstüne hayvan boku atıyor muşun?

Ṣarkı söylerim ama yalnızken, kuru iftira bu. Ama içtiğim doğrudur ama zannedilen kadar çok değil. Hiç kendimi kaybetmem mesela. Araba süreceksem de içmem. :A

Ṣarkı söylerim ama yalnızken, kuru iftira bu. Ama içtiğim doğrudur ama zannedilen kadar çok değil. Hiç kendimi kaybetmem mesela. Araba süreceksem de içmem. :A
@Mr.At ve @Royal_Highness şuan senin meydanda çıplak koşarak..Elizabettttt diye bağırma anlarına bakıyorlar..benden söylemesi :A:A:A:A:A

Laa benim muhteşem lepiska saçlarımın olduğu şaheser kafamdan ne istiyon :bağır: :A
Ay bu sen misin :A İran prensesi :F
1000165334.jpg

@Mr.At yavrummm ağzınla iç şu viskiyi :F :F :F

@Yakamoz-Asi en büyük keşken nedir? en büyük iyi kin var mı?

@Angelica sosyal medyadan çıkıp gerçek hayata karışmayı hiç düşündün mü?

@Zeyno çok para harcadığın söyleniyor... dolapların kıyafet ve ayakkabı,boy boy çanta doluymuş...

@xemrexxx @serhatt çok kıskandığın söyleniyor , doğru mu?

• Güldürdün
Reactions: Angelica
  • Güldürdün
Reactions: The_Erinch