Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 2.Bölüm

Geldimmmm :A
------

Evettttttt.............................................

Ekranların konusunun ne olduğunu programın sahibinin bile bilmediği..
Neyin ne olduğu belli olmayan...

Gerçek mi,,Hayal mi belli olmayan programı ERİNÇ İLE ALEV ALEV 2.BÖLÜMÜ Başlıyor.......

@Yakamoz-Asi (buraya gelmek için özel uçak, 2 tane deve, 4 tane inek talep etti)
@Zeyno ve @Angelica (son bir umut 60ından sonra zengin koca bulma hayali ile geldiler)
@xemrexxx (@serhatt ı egale etmeye gelmiş, kedilerin kralı olacakmış)

Hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Yaş 60 olmuş zaten ne kocası hiç çekemem:A

• Harika
Reactions: Royal_Highness
O zaman başlayalım...ısınma soruları ile..

@Yakamoz-Asi iş yerinde çok cimri olduğun söyleniyor... evden yemek getiröeyip,çalışanların yemeklerine dadanıyormuşun.. nedne cimrisin?

@Zeyno en son ne zaman ağladın ama ağlarken kendinden geçtin... ne için ağladığını bile unuttun

@Angelica annen 2 gün elindne telefonunu aldığı için acile kaldırmışlar, bitkisel hayata girmişin doğru mu?

@xemrexxx iş yerinde bazı iş arkadaşlarının kahvelerine tükürüyor muşun doğru mu?

@Yakamoz-Asi iş yerinde çok cimri olduğun söyleniyor... evden yemek getiröeyip,çalışanların yemeklerine dadanıyormuşun.. nedne cimrisin?

@Zeyno en son ne zaman ağladın ama ağlarken kendinden geçtin... ne için ağladığını bile unuttun

@Angelica annen 2 gün elindne telefonunu aldığı için acile kaldırmışlar, bitkisel hayata girmişin doğru mu?

@xemrexxx iş yerinde bazı iş arkadaşlarının kahvelerine tükürüyor muşun doğru mu?

Soruya gel :A
Cimri değilim kesinlikle yarın ofiste herkesin kulağını çekeceğim. Daha bugün evdeki tüm çikolataları ofise götürdüm yesinler diye. :D gerci amaç ben yemiyeyim göbeklenmiyeyim diye ama sonuçta götürdüm. :A

Evet... çok konuşmayında yerlerinize geçin bakalım..

@xemrexxx yatağından sürükleyerek getireceğiz elbet..

Ama seyircilerden @Mr.At @Royal_Highness hemen konuya çekebilirz...
Çekirdek mi çitlicenizi sandınızzz köftehorlar sizi :A :A :A :A
Anlık seyirciler olarak biz; :A :A

Food Omg GIF by TRT

Oh My God Omg GIF by TRT

@Mr.At @RüzgarGülü @12.Adam @xdragxx
@serhatt @HollyDemon ☾☆

Annem acile gitti ama benim yüzümden değil :T

• Üzücü
Reactions: Royal_Highness
Soruya gel :A
Cimri değilim kesinlikle yarın ofiste herkesin kulağını çekeceğim. Daha bugün evdeki tüm çikolataları ofise götürdüm yesinler diye. :D gerci amaç ben yemiyeyim göbeklenmiyeyim diye ama sonuçta götürdüm. :A
Hiç bize İsviçre çikolatası yok ayııpp

Emre kahvelere tükürmüyor ona kahve getiren onun kahvesine tükürüyormuş hatta şaşırıyor ne kadar köpüklü bu kahve diye çalışanın bulaşık deterjanı attığını bile gören var :F :F

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch