RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Olur yakışırAlev Alev All Star yapacazzz Yakında 🤪🤪🤪
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno 🤣🤣🤣🤣
Olur yakışırAlev Alev All Star yapacazzz Yakında 🤪🤪🤪
Kesinlikle yapmalıyızAlev Alev All Star yapacazzz Yakında 🤪🤪🤪
Yakışırr 😂Alev Alev All Star yapacazzz Yakında 🤪🤪🤪
By toyaklıya söylemisiniz @Yakamoz-Asi çok bekler kendisi 😂😂O bizim peşimizden koşsun bir bölümde nolmuş![]()
Abla desin sana hatta bundan sonra
Abla desin sana hatta bundan sonra
Hayallerini komple yıkalım
Bu atasözünü görse sayın at 3 gün foruma girmez
Yok bunda sayın at abla diyecek
Ahh şu yaşlılık işte @RüzgarGülü kaç defa yakın gözlüklerini takta bak şu yorumlara dedim sana @The_Erinch ama yok ben gencim de gencim al böyle yanlış okursun işteYok bunda sayın at abla diyecek
Ona Koreli bir hatun bulursak genclesir. Değişik ve güzel yemekleri varAhh şu yaşlılık işte @RüzgarGülü kaç defa yakın gözlüklerini takta bak şu yorumlara dedim sana @The_Erinch ama yok ben gencim de gencim al böyle yanlış okursun işte![]()
![]()
Temelli kalpten kaybetmeyelimde adamıOna Koreli bir hatun bulursak genclesir. Değişik ve güzel yemekleri var![]()
Yok yok koreliler güzeldirTemelli kalpten kaybetmeyelimde adamı![]()
![]()
Verdik gitti seni @The_Erinch hadi yine iyisin kıymetimizi bilYok yok koreliler güzeldir
Yemeklerini yer çayını icer
Yakmasa mıydık oğlanın başını bilemedim
Olmaz artık sözü kestik dönmek yakışmaz bize bu nikah olacaakk fururlar la bizi bunlarYakmasa mıydık oğlanın başını bilemedim![]()
Gaciririz şirince köyüneOlmaz artık sözü kestik dönmek yakışmaz bize bu nikah olacaakk fururlar la bizi bunlar
![]()
![]()
Aaa ne var güzel, şirin gözleri ömre bedel daha ne istiyonBula bula bunu mu buldun laaaa banaaaaa. @Zeyno @RüzgarGülü