RüzgarGülü
Süper Favori Üye
BekliyoruzBir aksilik çıkmaz ise Cuma gecesi 00 da yayındayız. Son konukdan teyit bekliyorum.
Reklamlarımız dönmeye başlayacak 🤣🤣🤣
Tahminlerin kimler?Ben konukları çözdüm![]()
BekliyoruzBir aksilik çıkmaz ise Cuma gecesi 00 da yayındayız. Son konukdan teyit bekliyorum.
Reklamlarımız dönmeye başlayacak 🤣🤣🤣
Tahminlerin kimler?Ben konukları çözdüm![]()
Zamanında Okan Bayülgen'in Disko Kralı'nı beklediğim gibi bekliyorum abiGeliyoruzzzz...
Gene birbirinden muazzam konuklar ve seyircisi ile Alev Alev 3 geliyor... Çok Yakında....
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Gerekli24 @BARON疼痛 @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆ @TenTen @Emre Ozansoy
Tüm forumu saymışsın.
Erinç abinin etiket listesine göre katılmayan sizler vardınızTüm forumu saymışsın.![]()
Reytingimin yüksek olduğu gibi programlara katılma ücretim de yüksek, @The_Erinch iki bölümden o kadar kazanmış mıdır bilemiyorum.Erinç abinin etiket listesine göre katılmayan sizler vardınız![]()
Yüksek ücret talep ettiğini biliyorduk zatenReytingimin yüksek olduğu gibi programlara katılma ücretim de yüksek, @The_Erinch iki bölümden o kadar kazanmış mıdır bilemiyorum.![]()
@The_Erinch abi ne kadar paranı aldıReytingimin yüksek olduğu gibi programlara katılma ücretim de yüksek, @The_Erinch iki bölümden o kadar kazanmış mıdır bilemiyorum.![]()
ben her gün çalışıyorum şunu 19:00 yap ismini değiştirsen The erinch ile sohbet yaparsın @The_Erinch11 Nisan 00:00 yer ayırmaya başlayın bence
@Royal_Highness @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆
Adamı konuk edeyim dedin @xemrexxx den beter çıktı 🤣🤣🤣Yüksek ücret talep ettiğini biliyorduk zaten![]()
Konukların haberi yok şaşırmış hepsi senden öğrendi
Reytingimin yüksek olduğu gibi programlara katılma ücretim de yüksek, @The_Erinch iki bölümden o kadar kazanmış mıdır bilemiyorum.![]()
Yüksek ücret talep ettiğini biliyorduk zaten![]()
@The_Erinch abi ne kadar paranı aldı![]()
Adamı konuk edeyim dedin @xemrexxx den beter çıktı 🤣🤣🤣
Olm bir ayağın çukurda halen para diyorsun 🤣😅🤣2. bölümdeki performansima dayanarak, büyük ikramiyemi bekliyorum.madem ortada ücretler dolasiyor, payimi almam gerek.
![]()
Programa çıktınız ünlü oldunuz daha ne istiyorsunuzValla bu ben olabilirim
------
Dünya para diyor abi baksana dünyanin haline, ben trende uyuyorum.![]()