Royal_Highness
Favori Üye
Bu da bendenValla cipsi program baṣlamadan yedim birazdan ikinci içeceğe geçeceğim.![]()
Akşamdan beri buraya tünemiş durumdayım geçmiş bile olabilirim![]()
Buyrun gelin alayım, birde kargoya mı verecektim![]()
@Yakamoz-Asi topluluk önünde kavga ettin mi?
@Zeyno ev sahibi mi olmak istersin araba mı?
@Angelica yalnız mısın?
@xemrexxx aynada kendine bakarak,sohbet eder misin?
sakin sakin gidelim bakalım
@Mr.At Toynaklarını @Royal_Highness kafasından indir...yayındayızzz yayındaaaaa![]()
İkiside güzel ama ev yaa evcilim zaten ev sahibi olmak daha güzel@Yakamoz-Asi topluluk önünde kavga ettin mi?
@Angelica yalnız mısın?
@Mr.At Toynaklarını @Royal_Highness kafasından indir...yayındayızzz yayındaaaaa![]()
Kraliyet tacımı düşürecek 👑 (Royal Highness)@Mr.At Toynaklarını @Royal_Highness kafasından indir...yayındayızzz yayındaaaaa
@Yakamoz-Asi topluluk önünde kavga ettin mi?
@Angelica yalnız mısın?
Beni rüyasında bile egale edemez o.Evettttttt.............................................
Ekranların konusunun ne olduğunu programın sahibinin bile bilmediği..
Neyin ne olduğu belli olmayan...
Gerçek mi,,Hayal mi belli olmayan programı ERİNÇ İLE ALEV ALEV 2.BÖLÜMÜ Başlıyor.......
@Yakamoz-Asi (buraya gelmek için özel uçak, 2 tane deve, 4 tane inek talep etti)
@Zeyno ve @Angelica (son bir umut 60ından sonra zengin koca bulma hayali ile geldiler)
@xemrexxx (@serhatt ı egale etmeye gelmiş, kedilerin kralı olacakmış)
Hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Küçükken ettim evet herkesin içinde bağırırdım millete dedelere nenelere. Sinir ederlerdi beni ye ye ye diye. Al yedik de noldu oldu bize göbek![]()
Yok öyle önce gelin alayım![]()
Eee tamam biziz işteforumda şuan 13 üye görünüyor
Hele ondan göbekli oldun sen![]()
------
Ne zaman damat yapıyoruz seni![]()
@Angelica en son ne zaman bir erkek eli elledin anlat bakalım ?
@Zeyno duyduğumuza göre meme emmeyi 4 yaşında bırakmışın... ilkokulda okul öğretrmenin memelere hedeflenmişin,uzaklaştırma almışınn
@Yakamoz-Asi çok içtiğin söyleniyor.. bir ara isviçrede çıplak olarak meydanda şarkı söylerken görmüşler?
@xemrexxx çok kıskanç olduğunu öğrendim... senden daha şık birini gördüğünde üstüne hayvan boku atıyor muşun?
6 yaṣıma kadar tığ gibiydim ben yemiyorum diye hap bile vermiṣler.![]()
Hele ondan göbekli oldun sen![]()
------
Ne zaman damat yapıyoruz seni![]()