TRT 1 Taşacak Bu Deniz - Dizi Yorumları

mizah bir yana, benim dikkatimi giyilen urun cekti < > sayet - gercek ^kurkse - , benden kocaman bir eksi puan .

10. Bölüm Ön İzleme

lafin sonu su sekilde bitmesi ihtimaller dahilin de;
''sen o kizin babasi'' ^gibisin .

futbolcu/sporcu ^konuk olma gibi bir durum gecmiste kac kez olmustur net bir yorum getiremem. olursa keyifli olur orasi ayri :F

mizah bir yana, benim dikkatimi giyilen urun cekti < > sayet - gercek ^kurkse - , benden kocaman bir eksi puan .

lafin sonu su sekilde bitmesi ihtimaller dahilin de;
''sen o kizin babasi'' ^gibisin .

futbolcu/sporcu ^konuk olma gibi bir durum gecmiste kac kez olmustur net bir yorum getiremem. olursa keyifli olur orasi ayri :F
Siz o sahneyi hatırlıyor musunuz?

Siz o sahneyi hatırlıyor musunuz?
tam o ssahne olmasa da , ^dun bir sahne eklemistim, ^okudum reaksiyonu yapmissiniz. :)

esme'yi ( 1- adil'e hapishane de bir sey yapacaklari endisesi , 2- ufak belde de hamilelik yuzunden esme nin/ailesinin zor duruma dusecegi,vb )
dolayisiyla serifle ^evlilige -ikna ettikleri- sahne.

dedigin muhabbetin ^bahce sekansi olanini bir kac yerden hatirliyorum. ancak, benim hatirladiklarim da ; 3u tek degil 4 kisilerdi.
esme, zarife, serif, hicran.

benim paylastigim ^flashback bazli . bence, bu sahne ve replikler butunu, duruma dair ^kilit sahneler arasinda .

oruc & eleni ; vidyo nun altinda ilk *yorumla ayni gorusteyim. ki, bu durumu daha ilk bolumler den belirtmistim (oruc ^soz konusu cabucak halledilip oruc eleni eksenine yonelik sahnelere gecis yapilmali.
* >
Kendileride farkında 5 ci bölümden sonra Orel çiftini bozduklarının ondan sonrakileri koymamışlar:(

tam o ssahne olmasa da , ^dun bir sahne eklemistim, ^okudum reaksiyonu yapmissiniz. :)

esme'yi ( 1- adil'e hapishane de bir sey yapacaklari endisesi , 2- ufak belde de hamilelik yuzunden esme nin/ailesinin zor duruma dusecegi,vb )
dolayisiyla serifle ^evlilige -ikna ettikleri- sahne.

dedigin muhabbetin ^bahce sekansi olanini bir kac yerden hatirliyorum. ancak, benim hatirladiklarim da ; 3u tek degil 4 kisilerdi.
esme, zarife, serif, hicran.

benim paylastigim ^flashback bazli . bence, bu sahne ve replikler butunu, duruma dair ^kilit sahneler arasinda .
Kaçıncı bölümdeydi ?