Aslıhan Gürbüz yakışır dizimize
Şirini seviyorum ben![]()
Esmenin saçı topluyken şimdi açılmış, sanki bunla ilgili de bir demeç vardı...
Bunu ateyizler bile açıklayamaz
@Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @Royal_Highness @Zeyno
Bunu ateyizler bile açıklayamaz
Kadının suratında şeytani bir şeyler var.
Senin hayaller suya düşerkeneEli yüzü düzgün tek karakter, Şirinim Furtunam.![]()
10. Bölüm 2. Fragmanı
Ben bu konuya nasıl geldim ALLAH aşkına 😂😅🤣
Acun acil bunu survivora almalı tehlikeli olmaya başladı .ssyeni kamera arkasi ;
Geliyor geliyor10. Bölüm Ön İzleme
Bana niye nanik olsun ? İzliyorum zaten esas sana Kemal Sunal parmak atmıştı ya ondan olur.
mizah bir yana, benim dikkatimi giyilen urun cekti < > sayet - gercek ^kurkse - , benden kocaman bir eksi puan .
lafin sonu su sekilde bitmesi ihtimaller dahilin de;10. Bölüm Ön İzleme
Siz o sahneyi hatırlıyor musunuz?mizah bir yana, benim dikkatimi giyilen urun cekti < > sayet - gercek ^kurkse - , benden kocaman bir eksi puan .
lafin sonu su sekilde bitmesi ihtimaller dahilin de;
''sen o kizin babasi'' ^gibisin .
futbolcu/sporcu ^konuk olma gibi bir durum gecmiste kac kez olmustur net bir yorum getiremem. olursa keyifli olur orasi ayri![]()
tam o ssahne olmasa da , ^dun bir sahne eklemistim, ^okudum reaksiyonu yapmissiniz.Siz o sahneyi hatırlıyor musunuz?
Kendileride farkında 5 ci bölümden sonra Orel çiftini bozduklarının ondan sonrakileri koymamışlar![]()
Kaçıncı bölümdeydi ?tam o ssahne olmasa da , ^dun bir sahne eklemistim, ^okudum reaksiyonu yapmissiniz.
esme'yi ( 1- adil'e hapishane de bir sey yapacaklari endisesi , 2- ufak belde de hamilelik yuzunden esme nin/ailesinin zor duruma dusecegi,vb )
dolayisiyla serifle ^evlilige -ikna ettikleri- sahne.
dedigin muhabbetin ^bahce sekansi olanini bir kac yerden hatirliyorum. ancak, benim hatirladiklarim da ; 3u tek degil 4 kisilerdi.
esme, zarife, serif, hicran.
benim paylastigim ^flashback bazli . bence, bu sahne ve replikler butunu, duruma dair ^kilit sahneler arasinda .
Hemen bakıyorum lütfen forumdan ayrılmayın.^ 6.bolum.