Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 2.Bölüm

@Angelica komşu gacısı senin erkeğinle yan gözle baksa ne yaparsın bacım ? yolar mısın? yoksa halilim yapmaz mı dersin?

@Zeyno aşık olmaya hazır mısın?

@Yakamoz-Asi kalabalık bir anda altına işedin mi?

@xemrexxx bu soruyu @Mr.At çok sevmişdi. Duşda işediğin söyleniyor doğru mu?

O zaman başlayalım...ısınma soruları ile..

@Yakamoz-Asi iş yerinde çok cimri olduğun söyleniyor... evden yemek getiröeyip,çalışanların yemeklerine dadanıyormuşun.. nedne cimrisin?

@Zeyno en son ne zaman ağladın ama ağlarken kendinden geçtin... ne için ağladığını bile unuttun

@Angelica annen 2 gün elindne telefonunu aldığı için acile kaldırmışlar, bitkisel hayata girmişin doğru mu?

@xemrexxx iş yerinde bazı iş arkadaşlarının kahvelerine tükürüyor muşun doğru mu?
şu anki iş yerimde değil ama ünideyken yazları çalıştığım yerdeki ustanın çayına tükürürdüm, yani o da gidip tuvaletten çıktığında elini yıkamaz sonra gider adana kebap yapardı müşterilere, pişman değilim az bile türkürmüşüm :A:A

Bu göbekli tosunpaṣa hiç cevap vermiiiiii ṣikayetciyim ben bu melundan :A

@xemrexxx temsili

Ac Kilo GIF by TRT

@Angelica komşu gacısı senin erkeğinle yan gözle baksa ne yaparsın bacım ? yolar mısın? yoksa halilim yapmaz mı dersin?

şimdi @Mr.At ın bunu sevme nedeni büyük ihtimal bir eylemden sonra gelen tuvalet olayındandır, o yüzden severim :A:A
------

Bu göbekli tosunpaṣa hiç cevap vermiiiiii ṣikayetciyim ben bu melundan :A

@xemrexxx temsili

Ac Kilo GIF by TRT
konuyu oku dombili :A

Yolarım kimse benim Halilime bakamaz :A

Bülent Ersoy un altından almak zor oldu sözde konuğuz @Angelica ile bana taşıttı vicdansız abin @The_Erinch :A

He valla belim ağrıdı:A

• Okudum
Reactions: The_Erinch
@Yakamoz-Asi topluluk önünde kavga ettin mi?

@Zeyno ev sahibi mi olmak istersin araba mı?

@Angelica yalnız mısın?

@xemrexxx aynada kendine bakarak,sohbet eder misin?

sakin sakin gidelim bakalım

@Mr.At Toynaklarını @Royal_Highness kafasından indir...yayındayızzz yayındaaaaa :F:F:F
prova yaparken evet :X
------

@Angelica en son ne zaman bir erkek eli elledin anlat bakalım ?

@Zeyno duyduğumuza göre meme emmeyi 4 yaşında bırakmışın... ilkokulda okul öğretrmenin memelere hedeflenmişin,uzaklaştırma almışınn

@Yakamoz-Asi çok içtiğin söyleniyor.. bir ara isviçrede çıplak olarak meydanda şarkı söylerken görmüşler?

@xemrexxx çok kıskanç olduğunu öğrendim... senden daha şık birini gördüğünde üstüne hayvan boku atıyor muşun?
kıyafete hiç dikkat etmem hatta rahmetsiz deniz motoru aman deniz marulu ödül törenine şalvarla gitmiş demişti bim için :X kıskanç şey işte .ss @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @serhatt