Melekler uyutmuş oğluşumuzu@The_Erinch anca taleplerimi yerine getirdi yaşlanınca dediklerimi de anlamamış
Ekli dosyayı görüntüle 133868
------
Melekler uyutmuş oğluşumuzu@The_Erinch anca taleplerimi yerine getirdi yaşlanınca dediklerimi de anlamamış
------
@Angelica estet,k yaptırmak istermiydin ?
@Zeyno kıskanç mısın ?
@Yakamoz-Asi dost kazığı yedin mi?
@xemrexxx bu hayatta bunuda yapmazdımmm ama yaptım dediğin ne oldu ?
kız sen onlara kara büyü yapar intikamını alırsın![]()
Altın tahtı bulmak @The_Erinch abinin çok zamanını almış demek ki@The_Erinch anca taleplerimi yerine getirdi yaşlanınca dediklerimi de anlamamış
------
Ekli dosyayı görüntüle 133869
@Angelica estet,k yaptırmak istermiydin ?
@Zeyno kıskanç mısın ?
egolu insanlara katlanmazdım ama iş gereği katlanıyorum mecbur.ss@Angelica estet,k yaptırmak istermiydin ?
@Zeyno kıskanç mısın ?
Kişisine göre değişir, sevdiklerimi kıskanırım ama başkasının malıymış mülküymüş gezip tozmasıymış umurumda olmaz o tür şeyleri kıskanmam@Angelica estet,k yaptırmak istermiydin ?
@Zeyno kıskanç mısın ?
Adım Barış, tanıştığıma memnun oldum daha detaylı sohbet için çamlıca tepesinde sulugöz sakız çiğnemeye beklerim![]()
![]()
Bülent Ersoy un altından almak zor oldu sözde konuğuz @Angelica ile bana taşıttı vicdansız abin @The_Erinch
şu anki iş yerimde değil ama ünideyken yazları çalıştığım yerdeki ustanın çayına tükürürdüm, yani o da gidip tuvaletten çıktığında elini yıkamaz sonra gider adana kebap yapardı müşterilere, pişman değilim az bile türkürmüşümO zaman başlayalım...ısınma soruları ile..
@Yakamoz-Asi iş yerinde çok cimri olduğun söyleniyor... evden yemek getiröeyip,çalışanların yemeklerine dadanıyormuşun.. nedne cimrisin?
@Zeyno en son ne zaman ağladın ama ağlarken kendinden geçtin... ne için ağladığını bile unuttun
@Angelica annen 2 gün elindne telefonunu aldığı için acile kaldırmışlar, bitkisel hayata girmişin doğru mu?
@xemrexxx iş yerinde bazı iş arkadaşlarının kahvelerine tükürüyor muşun doğru mu?
uçana kaçana yürüyor...Sende bakıyorum iyi flört ediyorsun haaa az değilsin valla![]()
şimdi @Mr.At ın bunu sevme nedeni büyük ihtimal bir eylemden sonra gelen tuvalet olayındandır, o yüzden severim@Angelica komşu gacısı senin erkeğinle yan gözle baksa ne yaparsın bacım ? yolar mısın? yoksa halilim yapmaz mı dersin?
@Zeyno aşık olmaya hazır mısın?
@Yakamoz-Asi kalabalık bir anda altına işedin mi?
@xemrexxx bu soruyu @Mr.At çok sevmişdi. Duşda işediğin söyleniyor doğru mu?
konuyu oku dombili
@Angelica komşu gacısı senin erkeğinle yan gözle baksa ne yaparsın bacım ? yolar mısın? yoksa halilim yapmaz mı dersin?
Bülent Ersoy un altından almak zor oldu sözde konuğuz @Angelica ile bana taşıttı vicdansız abin @The_Erinch![]()
@Angelica komşu gacısı senin erkeğinle yan gözle baksa ne yaparsın bacım ? yolar mısın? yoksa halilim yapmaz mı dersin?
odama kamera mı koydfun 😱Biri şu kıçı açık uyuyan @xemrexxx uyandırsın..
@Zeyno @Angelica @Yakamoz-Asi
@Mr.At @RüzgarGülü @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆
şu anki iş yerimde değil ama ünideyken yazları çalıştığım yerdeki ustanın çayına tükürürdüm, yani o da gidip tuvaletten çıktığında elini yıkamaz sonra gider adana kebap yapardı müşterilere, pişman değilim az bile türkürmüşüm![]()
Birini mi buldun laa bana hadi söyle söylee kese kağıdımı takıp geliyom dur@Angelica komşu gacısı senin erkeğinle yan gözle baksa ne yaparsın bacım ? yolar mısın? yoksa halilim yapmaz mı dersin?
prova yaparken evet@Yakamoz-Asi topluluk önünde kavga ettin mi?
@Zeyno ev sahibi mi olmak istersin araba mı?
@Angelica yalnız mısın?
@xemrexxx aynada kendine bakarak,sohbet eder misin?
sakin sakin gidelim bakalım
@Mr.At Toynaklarını @Royal_Highness kafasından indir...yayındayızzz yayındaaaaa![]()
kıyafete hiç dikkat etmem hatta rahmetsiz deniz motoru aman deniz marulu ödül törenine şalvarla gitmiş demişti bim için@Angelica en son ne zaman bir erkek eli elledin anlat bakalım ?
@Zeyno duyduğumuza göre meme emmeyi 4 yaşında bırakmışın... ilkokulda okul öğretrmenin memelere hedeflenmişin,uzaklaştırma almışınn
@Yakamoz-Asi çok içtiğin söyleniyor.. bir ara isviçrede çıplak olarak meydanda şarkı söylerken görmüşler?
@xemrexxx çok kıskanç olduğunu öğrendim... senden daha şık birini gördüğünde üstüne hayvan boku atıyor muşun?