En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reactions: Dosi
Will Smith'in bir filmini seçeyim diye araştırırken bunu gördüm. Aksiyon severim ve komedi tarafıda olunca şans verdim
Beğendim.
Will Smith’in şu filmini izlemiş miydin? Çok çok kaliteli güzel bir film, beğeneceğinden şüphe yok

@Dosi film etkinliğinden ayrı film izlemiş @bazinga ve @Tolstoyevski. Bu yoruma "ilginç" butonu tıklanır.
Niye ilginç? Sen yalnız mı ayrı film izleyensin
Al ozaman izlediğim bazı filmler burda etkinlik dışı (bazılarında 3-4 film yorumu var): @bazinga @Tolstoyevski

Niye ilginç? Sen yalnız mı ayrı film izleyensin
Al ozaman izlediğim bazı filmler burda etkinlik dışı (bazılarında 3-4 film yorumu): @bazinga @Tolstoyevski
Gaza geldin hemen de, ben son zamanlardan bahsediyorum.
Yaz aylarında pek film izlediğine denk gelmedim, bilhassa geldiğimden itibaren. Diğer türlü tabii ki izlemişsindir, ona bir şey demiyorum.

Gaza geldin hemen de, ben son zamanlardan bahsediyorum.
Yaz aylarında pek film izlediğine denk gelmedim, bilhassa geldiğimden itibaren. Diğer türlü tabii ki izlemişsindir, ona bir şey demiyorum.
İzlediklerim filmlerin kendi konularında artı her filmin yorumunuda yazmıyorum

Reactions: Araf
2005 öncesi ise izlemiş olabilirim
kanallarımız çok yayınlardı özellikle 90'lar filmlerini.
En azından kesilmiş ve dublajlı bir şekilde izlemiyorsun, o bile iyi. Bizde hem sansüre uğruyor, hem de dublajlı. Gerçi TRT 2 var bir işte alt yazılı olarak film yayınlayan, o da sansüre uğratarak yayınlıyor tabii.

Bu Almanca sorununa çözüm yok mu filmlerin ismini öğrenebilmek için imdbye girmek zorunda kalıyoruz
@bazinga
Bu konunun nedenini çözdüm. Bizim sunucu Almanya'daymış, o nedenle oradan istek yapıyor gibi gözüküyoruz. Üzücü haber ise bir çözüm bulmak çok zor gibi gözüküyor.

Reactions: Tolstoyevski

Derviş Zaim'in yazıp yönettiği bu film, çok zor bir film; çünkü Derviş Zaim'in kendisi zor. Filmde sahne geçişleri o kadar hızlı bir şekilde ilerliyor ki, takip etmek güçleşiyor. Senaryo bazen mesaj içerikli oluyor, bazen normal bir şekilde ilerliyor, bazen kopuyor. Filmin anlattığı konu ise, istihbarat ve çete savşaşları, işin içinde Susurluk mevzusu da var.

Filmin içerisinde filler güçlüyü, çimen de güçsüzü simgeliyor ve böyle bir sembolik isme sahip. Bakanlar, çeteler, kumarhane, uyuşturucu işi ve arka planda dönen birçok olay geçiyor. Sünnet sahnesi ve Teoman'ın orada görünmesi gibi anlamsız sahneler de var. Filmin cesur bir anlatımı var ama izlemesi zor bir film.

6/10

Reactions: bazinga

Misunderstood (2014)

Beklediğimden daha az sevdiğim bir film oldu. Yönetmen kendi çocukluğundan yola çıkarak bir çocukluk filmi yapmış. Filmde ünlü ve sorunlu bir çiftin çocuğu olmanın zorlukları ele alınmış. Çok iyi başlayan film bana kalırsa düşüşe geçmiş ve bazı kısımlarında fazla dağınık hissettirmiş. Sonuç kısmı da tatmin etmedi.

Pozitif yanları oyunculukların şahane oluşu ve Roma'da geçmesi olarak özetlenebilir.

5.5/10

Reactions: Araf
@bazinga'nın en sevdiği rakam 5 olmaya başladı.

Mesleğinde şiddet üstüne şiddet gören ve mesleğini geride bıraktıktan sonra hayatını seks ticareti için kaçırılan kızları kurtarmaya adamıştır, tabii para karşılığı. New York senatörünün kızını kurtarmak için mücadeleye başlamasıyla birlikte beraberinde birtakım olaylar da peşini bırakmayacaktır.

Konusu biraz Taxi Driver'a, biraz da Leon'u andırıyor ama işleniş biçimi farklı. Filmde dikkat çeken filmin içindeki hikayenin sanatsal bir şekilde işlenişi. Karmaşık ve sanatsal, biraz da psikolojik ağırlıklı bir kurgu söz konusu. Joaquin Phoenix'in Joker olmadan önceki Joe karakteriyle Joker'e adeta göz kırpmış. Her ne kadar etkili oyunculuğu olsa da, herkese hitap etmeyecek tarzda bir film.

5/10