bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Aslında film ilgimi çekti de Coenlerin izlemek istediğim öncelikli başka filmleri var.Overrated Brothers'ın overrated bir filmi daha. Ya ben Fargo ve The Big Lebowski dışında bu adamların iyi filmini izlemedim. Hail Caesar berbat, O Brother, Where Art Thou? berbat, No Country For Old Men ve True Grit ortalama. Tamam, baktığımız zaman iyi kötü filmleri var ama bu kadar övülmelerini anlamlandıramıyorum.
Filmlerinin çoğu kopuk, diyaloglar sıkıcı ve bir yere bağlanmıyor. Bu film de bu özellikleriyle "tipik" bir Coen filmi diyebiliriz. Yine de kötü bir film değil. Ama aşırı övgü alan bir film bu. Daha olumsuz yorum görmedim film hakkında. Yazar tıkanıklığı iyi anlatılmış, karakterleri başarıyla yazılmış. Ama film kopuk. Sonu anlamsız. Yok sembolizm varmış da bilmem ne. Sanki bana Kubrick.
Oyunculuklar genel olarak iyiydi. Ben özellikle John Goodman'ı beğendim. John Turturro'nun performansı da çok övülmüş ama o da tıpkı kankaları Coen Brothers gibi overrated bir adam.
Açıkçası bu filmi izlemenizi isterdim. Acaba ben mi gereksiz yere gömdüm bu kadar diye.
6/10