Seviyordum uzaktan o karakteri hep.
He iyi hürreme oy vermiş gördümde resimde @sokak sanati doğru söylüyor bu çocuk hemen kanıyor çok çabuk
@xemrexxx e oyun oynadım sırf hürreme oy attığım düşünsün sistemi değiştirsin bende Mustafaya oy atayım diyeÜzücü bir gerçek.
@xemrexxx e oyun oynadım sırf hürreme oy attığım düşünsün sistemi değiştirsin bende Mustafaya oy atayım diye
EtkilenmiyorumAnladım ama etkileniyorsun sonuçta.
Etkilenmiyorum
O iki denyo benden çok çekecekTamam görelim o zaman.Gökhan ve Ahmet'e karşı hiç bir şekilde yumuşamadığını göreyim inanırım.
vay melun .ssValla çok arada derede kaldım lakin kararımı verdim. Hürrem'in Vahide Gördüm olduğunu varsayaraktan oyum:
Şehzade Mustafa.
Şehzade Mustafa'ya ihanet edemezdim.vay melun .ss
Helal olsun sayın editörüm.Valla çok arada derede kaldım lakin kararımı verdim. Hürrem'in Vahide Gördüm olduğunu varsayaraktan oyum:
Şehzade Mustafa.
[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] e ihanet ediyon haŞehzade Mustafa'ya ihanet edemezdim.
Tebrik ederim kardeşim.Yeter ki iste
Gönlümde de ikiside aynı ama
Şehzade Mustafa
Mustafa adamdır vesselam.
Meryem Uzerli'ye değil Vahide'ye ihanet bu.[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] e ihanet ediyon ha
Aynen adamın hası, şehzadelerin kralıdır.Mustafa adamdır vesselam.
Tebrik ederim kardeşim.
ilk editörlük seçimlerinde ayağı kaydırılması gereknler belli oldu.ssMustafa adamdır vesselam.
Meryem Uzerli'ye değil Vahide'ye ihanet bu.
Sen kimsin lo totoşilk editörlük seçimlerinde ayağı kaydırılması gereknler belli oldu.ss
Mustafa'ya editörlüğüm feda.ilk editörlük seçimlerinde ayağı kaydırılması gereknler belli oldu.ss
mahocu @yatutarsa editördü artıkın değil sıra sizdeSen kimsin lo totoş
😱Mustafa'ya editörlüğüm feda.