Birde Gökberk alırsa bunları tamam
------
Demek kedi yüzünden seni bırakan mı oldu kıyamam 😢Yok, biraz uzun hikaye ama bu kediler iliṣkilerde ayrılma sebebi olabiliyor kısmen.
Birde Gökberk alırsa bunları tamam
Demek kedi yüzünden seni bırakan mı oldu kıyamam 😢Yok, biraz uzun hikaye ama bu kediler iliṣkilerde ayrılma sebebi olabiliyor kısmen.
evet ilk dizisi sanırım ece uslu ile Oktay kaynarca başroldü , beren başrolün kız kardeşiydiBu ne kız dizi mi? 😱
Demek seninki bu yüzden gitti.
Ben öyle bir ṣey mi dedim
Aynada yüzüne hiç bakmadı zaar.
Yüksek Basınçlı hava nedeniyle başım ağrıyor. Umarım gece ve hava çabuk geçer.
kızzz bu kadınsa ; sıvacı team @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes erkekliğinden utanmalı @Dosi @Zeyno @Royal Highness @RüzgarGülü @Bully @cookiesBirde Gökberk alırsa bunları tamam
------
Demek kedi yüzünden seni bırakan mı oldu kıyamam 😢
Bunun yanında herkes kadın kalır eğer bu kadınsaevet ilk dizisi sanırım ece uslu ile Oktay kaynarca başroldü , beren başrolün kız kardeşiydi
------
kızzz bu kadınsa ; sıvacı team @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes erkekliğinden utanmalı @Dosi @Zeyno @Royal Highness @RüzgarGülü @Bully @cookies
Aaaa ilk dizisi Mahsun ile olan sanıyordum. 😱evet ilk dizisi sanırım ece uslu ile Oktay kaynarca başroldü , beren başrolün kız kardeşiydi
------
kızzz bu kadınsa ; sıvacı team @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes erkekliğinden utanmalı @Dosi @Zeyno @Royal Highness @RüzgarGülü @Bully @cookies
o ilk başrolü cahal şey seniAaaa ilk dizisi Mahsun ile olan sanıyordum. 😱
o ilk başrolü cahal şey seni
bu da valentinanın değerini biliyorda diğer valentinaları kaçırmak istemiyor o kadar çok para olunca eldeki bir valentinayı daldaki kırk valentina için feda edersinhayat ne garip @MasacRE @12.Adam @DarkLegenD @Maskeli Fedai de Valentina ile yaşamak ister aslında @Bully @Dosi @Zeyno @Royal Highness @RüzgarGülü
bereni bile tam tanımaman skandal
Böyle gereksiz bilgileri bilip senin gibi boş yer etmiyorum hafızamda.bereni bile tam tanımaman skandal
hafızam iyidir datlum allah vergisiBöyle gereksiz bilgileri bilip senin gibi boş yer etmiyorum hafızamda.
Sübyanlarla işim olmaz, ayrıca kimin yaşının daha geçmiş olduğunu cümle alem biliyor.hafızam iyidir datlum allah vergisi
ay neyse artıkın yaşın geçiyor bence geleceğe yatırım yapmalısın Fox dizisindeki gonca ablam gibi
hayatım sende adı çıkmışlık durumu var misal yaprak dökümü Hayriye ya da cevriye gibi kaynanalar seni kabul etmez kiSübyanlarla işim olmaz, ayrıca kimin yaşının daha geçmiş olduğunu cümle alem biliyor.
bir kadında aranacak başlıca yetenek araba kullanımı ve park etme @Yakamoz-Asi @BullyBunun yanında herkes kadın kalır eğer bu kadınsa
Olimpiyat tarihine geçen kişi bu kadın diyemedim çünkü kanitlayadilar diye biliyorum. Sen ayrıntılara hakimsindir zaten Emre
Kime göre neye göre var? Senin hayal dünyandan ibaret o.hayatım sende adı çıkmışlık durumu var misal yaprak dökümü Hayriye ya da cevriye gibi kaynanalar seni kabul etmez ki
dedikodusu yeter zaten o grubun en büyük silahı altın günlerinde, apartman toplantılarında yapılan dedikoduKime göre neye göre var? Senin hayal dünyandan ibaret o.
Ne eksik ne fazla