Birde Gökberk alırsa bunları tamam
------
Demek kedi yüzünden seni bırakan mı oldu kıyamam 😢Yok, biraz uzun hikaye ama bu kediler iliṣkilerde ayrılma sebebi olabiliyor kısmen.
Birde Gökberk alırsa bunları tamam
Demek kedi yüzünden seni bırakan mı oldu kıyamam 😢Yok, biraz uzun hikaye ama bu kediler iliṣkilerde ayrılma sebebi olabiliyor kısmen.
evet ilk dizisi sanırım ece uslu ile Oktay kaynarca başroldü , beren başrolün kız kardeşiydiBu ne kız dizi mi? 😱
Demek seninki bu yüzden gitti.
Ben öyle bir ṣey mi dedim
Aynada yüzüne hiç bakmadı zaar.
Yüksek Basınçlı hava nedeniyle başım ağrıyor. Umarım gece ve hava çabuk geçer.
kızzz bu kadınsa ; sıvacı team @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes erkekliğinden utanmalı @Dosi @Zeyno @Royal Highness @RüzgarGülü @Bully @cookiesBirde Gökberk alırsa bunları tamam
------
Demek kedi yüzünden seni bırakan mı oldu kıyamam 😢
Bunun yanında herkes kadın kalır eğer bu kadınsaevet ilk dizisi sanırım ece uslu ile Oktay kaynarca başroldü , beren başrolün kız kardeşiydi
------
kızzz bu kadınsa ; sıvacı team @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes erkekliğinden utanmalı @Dosi @Zeyno @Royal Highness @RüzgarGülü @Bully @cookies
Aaaa ilk dizisi Mahsun ile olan sanıyordum. 😱evet ilk dizisi sanırım ece uslu ile Oktay kaynarca başroldü , beren başrolün kız kardeşiydi
------
kızzz bu kadınsa ; sıvacı team @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes erkekliğinden utanmalı @Dosi @Zeyno @Royal Highness @RüzgarGülü @Bully @cookies
o ilk başrolü cahal şey seniAaaa ilk dizisi Mahsun ile olan sanıyordum. 😱