doğru sen onlar kapıyı kırarken , gökberk oğlanı ararsın artık bulunca napıcaksanBana gerek kalmaz ya bizimkiler fena![]()
doğru sen onlar kapıyı kırarken , gökberk oğlanı ararsın artık bulunca napıcaksanBana gerek kalmaz ya bizimkiler fena![]()
Kız senden olsa olsa yemek yeme Queeni olur o Queenlik de kimse için bir şey ifade etmez.her Queen e laf eden olurzamanında Firdevs yöreoğluna , ferhundeye, hürrem sultanıma neler neler dediler
bana edilen laflara o yüzden aldırmıyorum
hatta bana laf edenlerin hastalığını da buldum marul sendromu koydum adını
![]()
------
kapıyı sen kırarsın koç başı ile![]()
doğru sen onlar kapıyı kırarken , gökberk oğlanı ararsın artık bulunca napıcaksan![]()
@Yakamoz-Asi @Dosi
her ortamda number 1 bir insanımKız senden olsa olsa yemek yeme Queeni olur o Queenlik de kimse için bir şey ifade etmez.![]()
Sondan number 1 bir insansın.her ortamda number 1 bir insanımhaterlarım ne derse desin
![]()
![]()
hayatım mutlu kasımlar sana da, ben Elsbeth ablamı izlemeye gidiyorum guddd bayyySondan number 1 bir insansın.![]()
Kız benim cümlelerimi anlamayınca mecburen senin mesajlarının içinden anlayacağın türde cevaplar veriyorum, iyilik de yaramıyor sana.hayatım mutlu kasımlar sana da, ben Elsbeth ablamı izlemeye gidiyorum guddd bayyy
edit: şimdi sen yazarsın diye not düşeyim ; cevaplarım bitmedi ama ilkokul ağzıyla benim mesajımın içinden cevap vermeye başlayınca atışmayı sonlandırdımQueenliğime yakışmaz
![]()
bilmiyorumhafsanura bende çay demlemiştim
sen yarimin qasidisen
eylensene çay demişem
@S.G.A.T. bilirsin sen bu şarkıyı
Kız senden olsa olsa yemek yeme Queeni olur o Queenlik de kimse için bir şey ifade etmez.![]()
Çift kale maç![]()
bilmiyorum![]()
hayat ne garip @MasacRE @12.Adam @DarkLegenD @Maskeli Fedai de Valentina ile yaşamak ister aslındacahil azerbaycanlı![]()
hayat ne garip @MasacRE @12.Adam @DarkLegenD @Maskeli Fedai de Valentina ile yaşamak ister aslında![]()
@Bully @Dosi @Zeyno @Royal Highness @RüzgarGülü
kendisine bir şeytan çıkarma ayini düzenlemek istiyorsun sanırımKim bilir ne ṣeytan bu Valentina![]()
kendisine bir şeytan çıkarma ayini düzenlemek istiyorsun sanırım![]()
![]()
Kim bilir ne ṣeytan bu Valentina![]()
kendisine bir şeytan çıkarma ayini düzenlemek istiyorsun sanırım![]()
![]()
Çarpığın kedilerini verelim.O ayinde güzelce bir 🔥 'te yakılır![]()
Çarpığın kedilerini verelim.![]()
Ohhhh ellerime sağlık.Bunu tam da adamına yazdın.![]()
Yooo çarpık sen misin ? Neden üstüne alınıyorsun? Kedi mi besliyorsun?Beni kast ettim yani.![]()
Yooo çarpık sen misin ? Neden üstüne alınıyorsun? Kedi mi besliyorsun?![]()