Demek seninki bu yüzden gitti.Yok, biraz uzun hikaye ama bu kediler iliṣkilerde ayrılma sebebi olabiliyor kısmen.![]()
![]()
Demek seninki bu yüzden gitti.Yok, biraz uzun hikaye ama bu kediler iliṣkilerde ayrılma sebebi olabiliyor kısmen.![]()
![]()
Demek seninki bu yüzden gitti.![]()
Farkında değilsin ama dedin.Ben öyle bir ṣey mi dedim![]()
Haaa bak bunu düşünmedim ama yenge delikanlı çıkmış.Kendim için demedim belki![]()
Haaa bak bunu düşünmedim ama yenge delikanlı çıkmış.![]()
Adammış desem yadırgayacaktın bunu demek istedim bir de sıfat bulamadım.Niye öyle dedin șimdi? 😱
Adammış desem yadırgayacaktın bunu demek istedim bir de sıfat bulamadım.![]()
Sana şıpıdık ın yavrularını göndericez, kökten ilişki çözümü olurYok, biraz uzun hikaye ama bu kediler iliṣkilerde ayrılma sebebi olabiliyor kısmen.![]()
![]()
Sana şıpıdık ın yavrularını göndericez, kökten ilişki çözümü olur
Aynada yüzüne hiç bakmadı zaar.hayat ne garip @MasacRE @12.Adam @DarkLegenD @Maskeli Fedai de Valentina ile yaşamak ister aslında![]()
@Bully @Dosi @Zeyno @Royal Highness @RüzgarGülü
Konu kilit. 🔐O lakabı hak edecek 1 nefesi dahi yok boṣver açtırma ṣimdi bayramlık çenemi.![]()
Kız aslında adamı sen ,stresi @Yakamoz-Asi alsa bence çözüm olur gibiAynada yüzüne hiç bakmadı zaar.![]()
Acaba @Dosi nin üstüne mi salsak şıpıdık ı bence hakkından gelir gibiİṣte bunu kast ettim @12.Adam bey sen delikanlı diyorsun pes![]()
Nays parça hayır demem.
Kız aslında adamı sen ,stresi @Yakamoz-Asi alsa bence çözüm olur gibi
------
Acaba @Dosi nin üstüne mi salsak şıpıdık ı bence hakkından gelir gibi
Yüksek Basınçlı hava nedeniyle başım ağrıyor. Umarım gece ve hava çabuk geçer.
Sen de böyle bir olaydan sonra açılmıştın oğlanlar konusundaNays parça hayır demem.![]()
Bu ne kız dizi mi? 😱Sen de böyle bir olaydan sonra açılmıştın oğlanlar konusunda