RüzgarGülü
Favori Üye
Birde Gökberk alırsa bunları tamam
------
Demek kedi yüzünden seni bırakan mı oldu kıyamam 😢
bu da valentinanın değerini biliyorda diğer valentinaları kaçırmak istemiyoro kadar çok para olunca eldeki bir valentinayı daldaki kırk valentina için feda edersin
![]()
Ne eksik ne fazla
Yetenekli sultanım maşallah![]()
Biz değil, bu herifi kadın sayıp kadınlarla dövüştürenler utanmalı![]()
kız bu zaten hande değil mi 😱 @Dosi @Zeyno @cookies @Royal Highness @The_Erinch @12.Adam @DarkLegenD @Yakamoz-AsiCall of Duty Black Ops 6 oynamaliyim.![]()
dışı aynıda içini görmek lazım, yani iç dünyası kişiyi ele verir onu diyorumkız bu zaten hande değil mi 😱 @Dosi @Zeyno @cookies @Royal Highness @The_Erinch @12.Adam @DarkLegenD @Yakamoz-Asi
E bu Hande 😱kız bu zaten hande değil mi 😱 @Dosi @Zeyno @cookies @Royal Highness @The_Erinch @12.Adam @DarkLegenD @Yakamoz-Asi
kız bu zaten hande değil mi 😱 @Dosi @Zeyno @cookies @Royal Highness @The_Erinch @12.Adam @DarkLegenD @Yakamoz-Asi
dışı aynıda içini görmek lazım, yani iç dünyası kişiyi ele verir onu diyorum![]()
Bin kilometre öteden belli Hande olmadığıE bu Hande 😱
Yapay zeka falan olabilir![]()
Nasıl anladınBin kilometre öteden belli Hande olmadığı![]()
Estetik merkezinde mi çalıştın ?Çok daha genç ve yüz hatları daha keskin![]()
Estetik merkezinde mi çalıştın ?![]()
Yapay zeka diyorlarkız bu zaten hande değil mi 😱 @Dosi @Zeyno @cookies @Royal Highness @The_Erinch @12.Adam @DarkLegenD @Yakamoz-Asi
iç dünyası önemsizmi yani illaki dış güzelliğemi bakacağızBin kilometre öteden belli Hande olmadığı![]()
iç dünyası önemsizmi yani illaki dış güzelliğemi bakacağız![]()
İyi niyetli mi entrikacı mıiç derken kalp mi![]()
Ben kızlar iyi niyetliyse Türkiye’de düşünürsün ama yurt dışında anlarsıniç dünyası önemsizmi yani illaki dış güzelliğemi bakacağız![]()
türkiyede dış güzelliğe yurtdışında iç güzelliğemi bakacağız senin cümleyi tam çözemedim keith long ?İyi niyetli mi entrikacı mı
------
Ben kızlar iyi niyetliyse Türkiye’de düşünürsün ama yurt dışında anlarsın
Türkiye’de düşünürüm hala Türkiye için öyle @tekin
tamda onu anlatıyordum evet kalp kalp tabikiiç derken kalp mi![]()
türkiyede dış güzelliğe yurtdışında iç güzelliğemi bakacağız senin cümleyi tam çözemedim keith long ?
------
tamda onu anlatıyordum evet kalp kalp tabiki![]()
mesela simgenin kalbi zerrin teyzenin kalbinden daha güzel o açıdan zerrine oy veremedikO daha önemli tabi![]()
mesela simgenin kalbi zerrin teyzenin kalbinden daha güzel o açıdan zerrine oy veremedik![]()
Türkiye’de hiç bir yerine kızlar güzelliğe göre entrikacı iftiracı maç satmamı isteyen kıztürkiyede dış güzelliğe yurtdışında iç güzelliğemi bakacağız senin cümleyi tam çözemedim keith long ?
------
tamda onu anlatıyordum evet kalp kalp tabiki![]()
Call of Duty Black Ops 6 oynamaliyim.![]()
dışı aynıda içini görmek lazım, yani iç dünyası kişiyi ele verir onu diyorum![]()
E bu Hande 😱
Bin kilometre öteden belli Hande olmadığı![]()
Call of Duty Black Ops 6 oynamaliyim.![]()
E bu Hande 😱
Yapay zeka diyorlarZaten cidden başka birisi olsa Hande Erçel'e benzeyen kişiler yarışmasına katılsa Hande'nin önünde birinci seçilir
![]()
mesela simgenin kalbi zerrin teyzenin kalbinden daha güzel o açıdan zerrine oy veremedik![]()
Aynı @Angelica nın hayalindeki değişimKesinlikle katılıyorum![]()
Tecrübe önemli mesela @MasacRE ile @DarkLegenD 20 dk de şişiremezmiş@cookies @ange
Aynı @Angelica nın hayalindeki değişim@Zeyno @Dosi @Royal Highness @cookies @The_Erinch