RüzgarGülü
Favori Üye
Birde Gökberk alırsa bunları tamam
------
Demek kedi yüzünden seni bırakan mı oldu kıyamam 😢
bu da valentinanın değerini biliyorda diğer valentinaları kaçırmak istemiyor o kadar çok para olunca eldeki bir valentinayı daldaki kırk valentina için feda edersin
Ne eksik ne fazla
Yetenekli sultanım maşallah
Biz değil, bu herifi kadın sayıp kadınlarla dövüştürenler utanmalı
kız bu zaten hande değil mi 😱 @Dosi @Zeyno @cookies @Royal Highness @The_Erinch @12.Adam @DarkLegenD @Yakamoz-AsiCall of Duty Black Ops 6 oynamaliyim.
dışı aynıda içini görmek lazım, yani iç dünyası kişiyi ele verir onu diyorumkız bu zaten hande değil mi 😱 @Dosi @Zeyno @cookies @Royal Highness @The_Erinch @12.Adam @DarkLegenD @Yakamoz-Asi
E bu Hande 😱kız bu zaten hande değil mi 😱 @Dosi @Zeyno @cookies @Royal Highness @The_Erinch @12.Adam @DarkLegenD @Yakamoz-Asi
kız bu zaten hande değil mi 😱 @Dosi @Zeyno @cookies @Royal Highness @The_Erinch @12.Adam @DarkLegenD @Yakamoz-Asi
dışı aynıda içini görmek lazım, yani iç dünyası kişiyi ele verir onu diyorum
Bin kilometre öteden belli Hande olmadığıE bu Hande 😱
Yapay zeka falan olabilir
Nasıl anladınBin kilometre öteden belli Hande olmadığı
Nasıl anladın
Estetik merkezinde mi çalıştın ?Çok daha genç ve yüz hatları daha keskin
Estetik merkezinde mi çalıştın ?
Yapay zeka diyorlar Zaten cidden başka birisi olsa Hande Erçel'e benzeyen kişiler yarışmasına katılsa Hande'nin önünde birinci seçilirkız bu zaten hande değil mi 😱 @Dosi @Zeyno @cookies @Royal Highness @The_Erinch @12.Adam @DarkLegenD @Yakamoz-Asi
iç dünyası önemsizmi yani illaki dış güzelliğemi bakacağızBin kilometre öteden belli Hande olmadığı
iç dünyası önemsizmi yani illaki dış güzelliğemi bakacağız
İyi niyetli mi entrikacı mıiç derken kalp mi
Ben kızlar iyi niyetliyse Türkiye’de düşünürsün ama yurt dışında anlarsıniç dünyası önemsizmi yani illaki dış güzelliğemi bakacağız
türkiyede dış güzelliğe yurtdışında iç güzelliğemi bakacağız senin cümleyi tam çözemedim keith long ?İyi niyetli mi entrikacı mı
------
Ben kızlar iyi niyetliyse Türkiye’de düşünürsün ama yurt dışında anlarsın
Türkiye’de düşünürüm hala Türkiye için öyle @tekin
tamda onu anlatıyordum evet kalp kalp tabikiiç derken kalp mi
türkiyede dış güzelliğe yurtdışında iç güzelliğemi bakacağız senin cümleyi tam çözemedim keith long ?
------
tamda onu anlatıyordum evet kalp kalp tabiki
mesela simgenin kalbi zerrin teyzenin kalbinden daha güzel o açıdan zerrine oy veremedikO daha önemli tabi
mesela simgenin kalbi zerrin teyzenin kalbinden daha güzel o açıdan zerrine oy veremedik
Türkiye’de hiç bir yerine kızlar güzelliğe göre entrikacı iftiracı maç satmamı isteyen kıztürkiyede dış güzelliğe yurtdışında iç güzelliğemi bakacağız senin cümleyi tam çözemedim keith long ?
------
tamda onu anlatıyordum evet kalp kalp tabiki
Call of Duty Black Ops 6 oynamaliyim.
dışı aynıda içini görmek lazım, yani iç dünyası kişiyi ele verir onu diyorum
E bu Hande 😱
Bin kilometre öteden belli Hande olmadığı
Tecrübe önemli mesela @MasacRE ile @DarkLegenD 20 dk de şişiremezmiş @cookies @angeEstetik merkezinde mi çalıştın ?
Call of Duty Black Ops 6 oynamaliyim.
E bu Hande 😱
Estetik merkezinde mi çalıştın ?
Yapay zeka diyorlar Zaten cidden başka birisi olsa Hande Erçel'e benzeyen kişiler yarışmasına katılsa Hande'nin önünde birinci seçilir
mesela simgenin kalbi zerrin teyzenin kalbinden daha güzel o açıdan zerrine oy veremedik
Aynı @Angelica nın hayalindeki değişim @Zeyno @Dosi @Royal Highness @cookies @The_ErinchKesinlikle katılıyorum
Tecrübe önemli mesela @MasacRE ile @DarkLegenD 20 dk de şişiremezmiş @cookies @ange
Aynı @Angelica nın hayalindeki değişim @Zeyno @Dosi @Royal Highness @cookies @The_Erinch