o melun kim beMaskeli Fedai kime oy verdi Hürrememi @xemrexxx
geçersiz oymustafaya veriyorum ben oyumu tabikide
o melun kim beMaskeli Fedai kime oy verdi Hürrememi @xemrexxx
geçersiz oymustafaya veriyorum ben oyumu tabikide
@xemrexxx bak Mustafa vermiş oyunu say büyük yazda görsün çiğdem belki görmezden gelir bu totoşmustafaya veriyorum ben oyumu tabikide
hayırr ben mustafanın ölümünü izledim ve ağladım @ABAY_06 hakkımı yedirtme mustafaya verdim beno melun kim be
geçersiz oy
Hürrem'e de verse Mustafa'ya da verse onun oyları geçersiz ilk turlarda kullanmadığı için.Maskeli Fedai kime oy verdi Hürrememi @xemrexxx
konunun başını oku melun@xemrexxx bak Mustafa vermiş oyunu say büyük yazd görsün çüğdem belki görmezden gelir bu totoş
kesin parlak oğlan ölüyor diye ağlamışsındır sen yoksa duygulanmaktan falan değil.sshayırr ben mustafanın ölümünü izledim ve ağladım @ABAY_06 hakkımı yedirtme mustafaya verdim ben
biliyoz herhalde kim olduğunu o my ye oy kullanabilecek seviyede mi .ssTurbocu @Maskeli Fedai yokmu onu diyorum balık hafızalı
Ben yedirtmemde sende yedirtme takipçisi ol oyunun vatandaşlık görevin bu seninhayırr ben mustafanın ölümünü izledim ve ağladım @ABAY_06 hakkımı yedirtme mustafaya verdim ben
Ne varmış konunun başındakonunun başını oku melun
parlakçı görevi onun buBen yedirtmemde sende yedirtme takipçisi ol oyunun vatandaşlık görevin bu senin
yanlzıca etiketlenenler oy kullanabilir diyorBen yedirtmemde sende yedirtme takipçisi ol oyunun vatandaşlık görevin bu senin
Ne varmış konunun başında
He iyi hürreme oy vermiş gördümde resimde @sokak sanati doğru söylüyor bu çocuk hemen kanıyor çok çabukHürrem'e de verse Mustafa'ya da verse onun oyları geçersiz ilk turlarda kullanmadığı için.
ben daha öncede oy kullandım 2 defa birinde pargallıya verdim diğerindede hürremin rakibi olan kadına vermiştim 🙂🙂parlakçı görevi onun bu
yanlzıca etiketlenenler oy kullanabilir diyor
onlar @Bully şoaprının çağırmalarıdır tamamına kullanacatın başlamışkenben daha öncede oy kullandım 2 defa birinde aprgallıya verdim diğerindede hürremin rakibi olan kadına vermiştim 🙂🙂
Tamam anladık bully söyledi totoş @Çiğdem- niye ilk baştan beri oy vermedin şimdi oyun geçersizmiş oldumu şimdi buparlakçı görevi onun bu
yanlzıca etiketlenenler oy kullanabilir diyor
Valla bazen insanlardan çok etkilenip çabuk fikir değiştiriyor. Ama özelden konuştuk hallettik biz meselenin içyüzü başkaymış. Oy kullanabilmek için oyun yapmış.He iyi hürreme oy vermiş gördümde resimde @sokak sanati doğru söylüyor bu çocuk hemen kanıyor çok çabuk
Hay seviyeni sevim seninkesin parlak oğlan ölüyor diye ağlamışsındır sen yoksa duygulanmaktan falan değil.ss
biliyoz herhalde kim olduğunu o my ye oy kullanabilecek seviyede mi .ss
Çiğdem parlakları sever diye çağırmış olabilirim evet.onlar @Bully şoaprının çağırmalarıdır tamamına kullanacatın başlamışken
Çiğdem parlakları severi diye çağırmış olabilirim evet.
suçu itiraf etti işte .sskullandım iştee finale akdar şimdide mustafa diyorum 🙂🙂 etiket anlamam ben sen mustafaya vericekleri etiketlemiyorsun @ABAY_06 emre haklsızlık yapıyor
😱 küfür etti resmen .ssHay seviyeni sevim senin
Yalnız Çiğdem 1.turdan itibaren kullanmışsa işler değişir o zaman.suçu itiraf etti işte .ss
Oy kullanabilmek için başından beri oy vermen lazımmış sen başından beri oy verdinmi ?kullandım iştee finale akdar şimdide mustafa diyorum 🙂🙂 etiket anlamam ben sen mustafaya vericekleri etiketlemiyorsun @ABAY_06 emre haklsızlık yapıyor