- Reaksiyon puanı
- 112,591
- Puanı
- 1,060
Sen gönüllerin kazananısın.ben ilk kaça girince tur atlayacağım
Bu kez gücün yok tur atlamaya. Belki başka bahara
Sen gönüllerin kazananısın.ben ilk kaça girince tur atlayacağım
evet gönüllerin birincisi olarak gönüllerin baharında tur atlayacağım demektir yani hiçbir zamanSen gönüllerin kazananısın.
Bu kez gücün yok tur atlamaya. Belki başka bahara
Bu arada kim kime oy verdi diye sormuşsun bende benim kime oy verdiğimi sordun sanıp ona göre cevap vermişim @RüzgarGülü güldürü atınca farkettimevet gönüllerin birincisi olarak gönüllerin baharında tur atlayacağım demektir yani hiçbir zaman
senin orada kafa karışıktı biz seni bozmayalım moralin bozulmasın diye hatanı belirtmedik ama @RüzgarGülü çok acımasız anında yetişiyor hata görünce, böyle arkadaş olmaz olsun ben olsam banlarımBu arada kim kime oy verdi diye sormuşsun bende benim kime oy verdiğimi sordun sanıp ona göre cevap vermişim @RüzgarGülü güldürü atınca farkettim
Diğer kısma gelince. Evet ben biliyorum diyelim
Bende diyorum ne diyor. Anlamak için 3 kez okudum.eheyyt atağa geçmişim yarışta, son düzlükte @Yakamoz-Asi la @Angelica ya fark atacağım gibi
yarışı kızıştırıyorumki karambolde finişi ben göreyim diye ama kimsede tık yok oylar başka baharaymış @Dosi öyle diyorBende diyorum ne diyor. Anlamak için 3 kez okudum.
Biraz daha buralaarda takılman lazım 22 de gidiyorsun.yarışı kızıştırıyorumki karambolde finişi ben göreyim diye ama kimsede tık yok oylar başka baharaymış @Dosi öyle diyor
Çok düşüncelisinsenin orada kafa karışıktı biz seni bozmayalım moralin bozulmasın diye hatanı belirtmedik ama @RüzgarGülü çok acımasız anında yetişiyor hata görünce, böyle arkadaş olmaz olsun ben olsam banlarım
------
bu arada sen biliyorsunda biz bilmiyoruz onu sormuştuk
Ben seni oyladım. Kazanmış kadar oldun artıkyarışı kızıştırıyorumki karambolde finişi ben göreyim diye ama kimsede tık yok oylar başka baharaymış @Dosi öyle diyor
evet teşekürler öyleyimde asıl şeyi merak ettik biz @HollyDemon666☾☆ la bize kimler oy verdi o kısmı merak etmiştik onu açıklasaydın daha bir mutlu olacaktıkÇok düşüncelisin
Tokat manyağı yapmaktan vazgeç artık.Ben seni oyladım. Kazanmış kadar oldun artık
O ne alaka yahuTokat manyağı yapmaktan vazgeç artık.
Bunu bir ben bir Dosi bilirevet teşekürler öyleyimde asıl şeyi merak ettik biz @HollyDemon666☾☆ la bize kimler oy verdi o kısmı merak etmiştik onu açıklasaydın daha bir mutlu olacaktık
Boşver uzun hikaye anlatamam şimdiO ne alaka yahu
Win Win yani her türlü o biliyorBunu bir ben bir Dosi bilir
Ön eleme için iyi oy gelmiş yinedeOy kullanın oy çene yapmayın
Ön eleme için iyi oy gelmiş yinede
Kullandık işte ne yapalım daha.Oy kullanın oy çene yapmayın
Kullandık işte ne yapalım daha.
Esas ben şarkı oylamasında büyük yanılgıya düştüm ya. 4 Kasımda bitiyormuş ya.
Daha çok var yani. 🙄
Gece acayip gaza gelmiştim sırf yarışma için. Mosi'nin dediği olmayacak diye sevinçliydim. Ta ki günü görene kadar.2 gün var daha aynen. Aslında yarın bitebilirdi.