Kısa tutuncada millet ağlıyor yetişemedik diyerek.2 gün var daha aynen. Aslında yarın bitebilirdi.
Bi de ikili eleme. 2 grup hariç diğer hepsi çok çekişmeli. Pazartesi iş sonrası bitsin akşamında rahatça açayım
Kısa tutuncada millet ağlıyor yetişemedik diyerek.2 gün var daha aynen. Aslında yarın bitebilirdi.
Oylama şuanda bitebilir ama patron tabi sizsiniz.Kısa tutuncada millet ağlıyor yetişemedik diyerek.
Bi de ikili eleme. 2 grup hariç diğer hepsi çok çekişmeli. Pazartesi iş sonrası bitsin akşamında rahatça açayım
Bunu diyorsan evet ama zaten yoldayım şu an.Oylama şuanda bitebilir ama patron tabi sizsiniz.
Geriden geliyorum konuları okuyarakBu arada kim kime oy verdi diye sormuşsun bende benim kime oy verdiğimi sordun sanıp ona göre cevap vermişim @RüzgarGülü güldürü atınca farkettim
Diğer kısma gelince. Evet ben biliyorum diyelim
3 saat daha dişimizi sıkıcaz yani. 😅Bunu diyorsan evet ama zaten yoldayım şu an.
3 saat sonra biter
3 saat daha dişimizi sıkıcaz yani. 😅
Adaylardan daha heyecanlı gibisin. Bilmesem yan çar kasıyor dicem oyun anlamında ama fake üyeliğe felan gidiyor konu demedim3 saat daha dişimizi sıkıcaz yani. 😅
Sen her türlü girecektin zaten 😅Sen bana oy kullanmamıṣsın zaten not ettim. 3 saat çek beklemeyi
Ben daha çok Şarkı yarışması için heyecanlıyım. Mosi'yi alt edicem. 😈Adaylardan daha heyecanlı gibisin. Bilmesem yan çar kasıyor dicem oyun anlamında ama fake üyeliğe felan gidiyor konu demedim
Yoksa bu heyecan tekin için mi
ne konuda 😱 senle aynı ismi oyladık İrem anketindeBen daha çok Şarkı yarışması için heyecanlıyım. Mosi'yi alt edicem. 😈
Haha çok iyi bu bitsin ona geçelim diyorsun haSen her türlü girecektin zaten 😅
Ben daha çok Şarkı yarışması için heyecanlıyım. Mosi'yi alt edicem. 😈
İçten içe Mabel'i istiyorsun biliyorum.ne konuda 😱 senle aynı ismi oyladık İrem anketinde
Bilmene gerek yok, konuda öyle yazdım zaten hangisi kazansa sorun değilİçten içe Mabel'i istiyorsun biliyorum.
Gördüğüm için söylüyorum zaten.Bilmene gerek yok, konuda öyle yazdım zaten hangisi kazansa sorun değil
aniden telefonla çağırdılar forumdışı oldum birden en son sana ve @Dosi ye bir laf söyleyecektimde şimdi onuda unuttum o da kalmadı kafadaGizli söylenmeyen oylar @tekin sana geldi gibi geldi sence kardeşlik
aniden telefonla çağırdılar forumdışı oldum birden en son sana ve @Dosi ye bir laf söyleyecektimde şimdi onuda unuttum o da kalmadı kafada
evet bana gelen oylarda kalmıştık bana oy verenlerden iki kişi açıklamış diğer ikiside biri dosidir diğeride heralde @Yakamoz-Asi dir
aslında ordaki birini açıklamaman güzel bir yöntem, şimdi herkes mutludur bana oyunu vermiştir diyeYorum yok
aslında ordaki birini açıklamaman güzel bir yöntem, şimdi herkes mutludur bana oyunu vermiştir diye
Ben de açıkladım ya :/aniden telefonla çağırdılar forumdışı oldum birden en son sana ve @Dosi ye bir laf söyleyecektimde şimdi onuda unuttum o da kalmadı kafada
evet bana gelen oylarda kalmıştık bana oy verenlerden iki kişi açıklamış diğer ikiside biri dosidir diğeride heralde @Yakamoz-Asi dir
Ben vermedim @tekin 'e. Azıcık daha takılsın buralarda belki oyumu alır 😁Ben de açıkladım ya :/
4. isim sürekli seni etiketleyen biridir. Uzaklarda arama