Kısa tutuncada millet ağlıyor yetişemedik diyerek.2 gün var daha aynen. Aslında yarın bitebilirdi.![]()
Bi de ikili eleme. 2 grup hariç diğer hepsi çok çekişmeli. Pazartesi iş sonrası bitsin akşamında rahatça açayım
Kısa tutuncada millet ağlıyor yetişemedik diyerek.2 gün var daha aynen. Aslında yarın bitebilirdi.![]()
Oylama şuanda bitebilir ama patron tabi sizsiniz.Kısa tutuncada millet ağlıyor yetişemedik diyerek.
Bi de ikili eleme. 2 grup hariç diğer hepsi çok çekişmeli. Pazartesi iş sonrası bitsin akşamında rahatça açayım![]()
Bunu diyorsan evet ama zaten yoldayım şu an.Oylama şuanda bitebilir ama patron tabi sizsiniz.![]()
![]()
Geriden geliyorum konuları okuyarakBu arada kim kime oy verdi diye sormuşsun bende benim kime oy verdiğimi sordun sanıp ona göre cevap vermişim@RüzgarGülü güldürü atınca farkettim
Diğer kısma gelince. Evet ben biliyorum diyelim![]()
3 saat daha dişimizi sıkıcaz yani. 😅Bunu diyorsan evet ama zaten yoldayım şu an.
3 saat sonra biter![]()
3 saat daha dişimizi sıkıcaz yani. 😅
Adaylardan daha heyecanlı gibisin. Bilmesem yan çar kasıyor dicem oyun anlamında ama fake üyeliğe felan gidiyor konu demedim3 saat daha dişimizi sıkıcaz yani. 😅
Sen her türlü girecektin zaten 😅Sen bana oy kullanmamıṣsın zaten not ettim.3 saat çek beklemeyi
![]()
Ben daha çok Şarkı yarışması için heyecanlıyım. Mosi'yi alt edicem. 😈Adaylardan daha heyecanlı gibisin. Bilmesem yan çar kasıyor dicem oyun anlamında ama fake üyeliğe felan gidiyor konu demedim
Yoksa bu heyecan tekin için mi![]()
ne konuda 😱 senle aynı ismi oyladık İrem anketindeBen daha çok Şarkı yarışması için heyecanlıyım. Mosi'yi alt edicem. 😈
Haha çok iyi bu bitsin ona geçelim diyorsun haSen her türlü girecektin zaten 😅
Ben daha çok Şarkı yarışması için heyecanlıyım. Mosi'yi alt edicem. 😈
İçten içe Mabel'i istiyorsun biliyorum.ne konuda 😱 senle aynı ismi oyladık İrem anketinde
Bilmene gerek yok, konuda öyle yazdım zatenİçten içe Mabel'i istiyorsun biliyorum.![]()
Gördüğüm için söylüyorum zaten.Bilmene gerek yok, konuda öyle yazdım zatenhangisi kazansa sorun değil
![]()
aniden telefonla çağırdılar forumdışı oldum birdenGizli söylenmeyen oylar @tekin sana geldi gibi geldi sence kardeşlik![]()
aniden telefonla çağırdılar forumdışı oldum birdenen son sana ve @Dosi ye bir laf söyleyecektimde şimdi onuda unuttum o da kalmadı kafada
evet bana gelen oylarda kalmıştık bana oy verenlerden iki kişi açıklamış diğer ikiside biri dosidir diğeride heralde @Yakamoz-Asi dir![]()
aslında ordaki birini açıklamaman güzel bir yöntem, şimdi herkes mutludur bana oyunu vermiştir diyeYorum yok![]()
aslında ordaki birini açıklamaman güzel bir yöntem, şimdi herkes mutludur bana oyunu vermiştir diye![]()
Ben de açıkladım ya :/aniden telefonla çağırdılar forumdışı oldum birdenen son sana ve @Dosi ye bir laf söyleyecektimde şimdi onuda unuttum o da kalmadı kafada
evet bana gelen oylarda kalmıştık bana oy verenlerden iki kişi açıklamış diğer ikiside biri dosidir diğeride heralde @Yakamoz-Asi dir![]()
Ben vermedim @tekin 'e. Azıcık daha takılsın buralarda belki oyumu alır 😁Ben de açıkladım ya :/
4. isim sürekli seni etiketleyen biridir. Uzaklarda arama![]()