Saat farkı olayını düşündüm bir de olayı şöyle anladım.Yoo, cevabı Yakamoz vermiş![]()
Ben bana bildirim gelmediği zaman uzun süreli girmeyebiliyorum foruma ama sen ve @Yakamoz-Asi buranın müdavimlerisiniz hep
Saat farkı olayını düşündüm bir de olayı şöyle anladım.Yoo, cevabı Yakamoz vermiş![]()
Konum ve gidiş geliş saatlerini bir türlü ayarlayamadık diyelim. MYP ile yatay geçiş yapma düşüncem var bakalım. ☺️Niye dondurdun?
Saat farkı olayını düşündüm bir de olayı şöyle anladım.
Ben bana bildirim gelmediği zaman uzun süreli girmeyebiliyorum foruma ama sen ve @Yakamoz-Asi buranın müdavimlerisiniz hep![]()
Konum ve gidiş geliş saatlerini bir türlü ayarlayamadık diyelim. MYP ile yatay geçiş yapma düşüncem var bakalım. ☺️
hep öyle değilimdir zaten. İnsan kendine bakmaz başkalarını eleştirirSanki 2-3 ayda 2600 mesaj yazmadı da kendine müdavim demiyor@Dosi
Böyle mi demişim
Ben daha çok mesaj yazıyorum ama daha az giriş yapıyorumGiriş yaptığımda da tam yazıyorum
@Dosi daha sık giriş yapıyordur benden ama her yere mesaj yazmaz, kendi konularına ağırlık verirBen her yere yazarım
![]()
Yaşım çokta küçük sayılmaz. 😂Hakkında hayırlı olsun diyelim. Hayatın, eğitimin gençken her șeyden daha önemli. Bu benden bir büyük tavsiyesi olsun.
Daha az zamanda daha çok iş yapıyorsundur demek bu. 😅Ben daha çok mesaj yazıyorum ama daha az giriş yapıyorumGiriş yaptığımda da tam yazıyorum
@Dosi daha sık giriş yapıyordur benden ama her yere mesaj yazmaz, kendi konularına ağırlık verirBen her yere yazarım
![]()
Her söylenene inanır mısın böyle?
Yaşım çokta küçük sayılmaz. 😂
Daha az zamanda daha çok iş yapıyorsundur demek bu. 😅
Her söylenene inanır mısın böyle?![]()
%50'den fazlasını doğru yazdım kabul et. 😂Geri kalanı da buna benzer bir şeydi. Hatırlamıyorum şimdi. 😅Böyle mi demişim![]()
Şimdi söylediklerimize hayalen bakarsak evet öyle oldu. 😂Yani ṣimdi siz @Dosi ile @Bully için çenesi düṣük mü dediniz![]()
Bizde foruma giriş sıklığı önemli değil. Konuşmak önemli. Yoksa ben 3 sene boş boş girdim öyle bir şey yapmadan. 😂Ben foruma giriş yapma sıklığından bahsettim
Yoksa konuşkan bir üyem olduğum mesajlarla ortada zaten
E tabii yazdığın mesaj kadar konuşkansın%50'den fazlasını doğru yazdım kabul et. 😂Geri kalanı da buna benzer bir şeydi. Hatırlamıyorum şimdi. 😅
Şimdi söylediklerimize hayalen bakarsak evet öyle oldu. 😂
Bizde foruma giriş sıklığı önemli değil. Konuşmak önemli. Yoksa ben 3 sene boş boş girdim öyle bir şey yapmadan. 😂
Ben eleştiri yapmadım ya tespitte bulundum sadecehep öyle değilimdir zaten. İnsan kendine bakmaz başkalarını eleştirir
------
Böyle mi demişim![]()
Artık 31 diyebiliriz.Kaç yaṣ?
Evet bu doğru. Teşekkür ederim. Uzun süre burada kalıp forumu üstüme yapmayı planlıyorum. ☺️tabii yazdığın mesaj kadar konuşkansınGeç adapte olmuşsun ama geç olsun güç olmasın
![]()
Artık 31 diyebiliriz.
Evet bu doğru. Teşekkür ederim. Uzun süre burada kalıp forumu üstüme yapmayı planlıyorum. ☺️
4 ay kadar bir zaman kaldı.Artık derken, gün yakın mıgençsin daha.
![]()
eheyyt atağa geçmişim yarışta, son düzlükte @Yakamoz-Asi la @Angelica ya fark atacağım gibiHem kendi diyor hem bizi suçluyor 😅
ben ilk kaça girince tur atlayacağımGeceden beri oylama olmamış. Bu oranla biter gibi.
Oylamada son saatler