2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• Yakamoz-Asi

• tekin

• xemrexxx

• S.G.A.T.

• Angelica

• Royal Highness

• Keith Long

• HollyDemon666☾☆

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yoo, cevabı Yakamoz vermiş :A
Saat farkı olayını düşündüm bir de olayı şöyle anladım.

Ben bana bildirim gelmediği zaman uzun süreli girmeyebiliyorum foruma ama sen ve @Yakamoz-Asi buranın müdavimlerisiniz hep :A

Saat farkı olayını düşündüm bir de olayı şöyle anladım.

Ben bana bildirim gelmediği zaman uzun süreli girmeyebiliyorum foruma ama sen ve @Yakamoz-Asi buranın müdavimlerisiniz hep :A

Sanki 2-3 ayda 2600 mesaj yazmadı da kendine müdavim demiyor :A @Dosi
------

Konum ve gidiş geliş saatlerini bir türlü ayarlayamadık diyelim. MYP ile yatay geçiş yapma düşüncem var bakalım. ☺️

Hakkında hayırlı olsun diyelim. Hayatın, eğitimin gençken her șeyden daha önemli. Bu benden bir büyük tavsiyesi olsun.

Sanki 2-3 ayda 2600 mesaj yazmadı da kendine müdavim demiyor :A @Dosi
Ben daha çok mesaj yazıyorum ama daha az giriş yapıyorum :A Giriş yaptığımda da tam yazıyorum :A

@Dosi daha sık giriş yapıyordur benden ama her yere mesaj yazmaz, kendi konularına ağırlık verir :A Ben her yere yazarım :A

Ben daha çok mesaj yazıyorum ama daha az giriş yapıyorum :A Giriş yaptığımda da tam yazıyorum :A

@Dosi daha sık giriş yapıyordur benden ama her yere mesaj yazmaz, kendi konularına ağırlık verir :A Ben her yere yazarım :A

Biz foruma 7/24 hakimiz, sen bir gelip öz giriyorsun. Aslında senin gibi olmak gerek. :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Hakkında hayırlı olsun diyelim. Hayatın, eğitimin gençken her șeyden daha önemli. Bu benden bir büyük tavsiyesi olsun.
Yaşım çokta küçük sayılmaz. 😂

Daha az zamanda daha çok iş yapıyorsundur demek bu. 😅

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Böyle mi demişim :A
%50'den fazlasını doğru yazdım kabul et. 😂Geri kalanı da buna benzer bir şeydi. Hatırlamıyorum şimdi. 😅

Yani ṣimdi siz @Dosi ile @Bully için çenesi düṣük mü dediniz :A
Şimdi söylediklerimize hayalen bakarsak evet öyle oldu. 😂

Ben foruma giriş yapma sıklığından bahsettim :A

Yoksa konuşkan bir üyem olduğum mesajlarla ortada zaten
Bizde foruma giriş sıklığı önemli değil. Konuşmak önemli. Yoksa ben 3 sene boş boş girdim öyle bir şey yapmadan. 😂

%50'den fazlasını doğru yazdım kabul et. 😂Geri kalanı da buna benzer bir şeydi. Hatırlamıyorum şimdi. 😅

Şimdi söylediklerimize hayalen bakarsak evet öyle oldu. 😂

Bizde foruma giriş sıklığı önemli değil. Konuşmak önemli. Yoksa ben 3 sene boş boş girdim öyle bir şey yapmadan. 😂
E tabii yazdığın mesaj kadar konuşkansın :A Geç adapte olmuşsun ama geç olsun güç olmasın :A
------

hep öyle değilimdir zaten. İnsan kendine bakmaz başkalarını eleştirir :A
------

Böyle mi demişim :A
Ben eleştiri yapmadım ya tespitte bulundum sadece :A İnsanın bu saatlerde alakalı alakasız yazası geliyor öyle ciddiye alma yani :A Hem konu coşuyor :A