En Favori Türk Müzik Grubu | Final maNga - Seksendört

Şampiyon Hangi Grup Olsun?

• maNga

Oy: 18 50.0%
  • Seksendört

Oy: 18 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,169
Puanı
1,061

En Favori Türk Müzik Grubunda Final Zamanı!

Şampiyon belli oluyor!

2 yarışmacı uzun süren elemeler sonrası rakiplerini teker teker eleyerek finale kadar gelmeyi başardı.

İşte Finalistler!

maNga

SEKSENDÖRT

Son düzenleme:
Neredeyse her şarkısı muhteşem olan, kadife sesli Fermanlı maNga

Duman gibi bir grubun finale çıkamaması tam bir fiyasko. Seksendört’ün ne işi var finalde? Duman vs Manga, Duman vs MFÖ falan olmalıydı. Seksendört, Manga’yı geçer şampiyon olursa daha büyük fiyasko olur.

Bari şampiyon olmasınlar. Millet ziyaretçi olarak konulara bakıyor. Rezil olacağız herkese.

İşte beklediğim bildiğim bir final ama kime oy vereceğim hakkında çok tereddütlüyüm. Birisi bana göre kaliteli, diğerininde sanki şarkıları bir tık daha hitap ediyor. Zaman çok zaten. Iki grubunda şarkılarını dinleye dinleye bir karara varırım.

Tahmin yürüteceksem Seksendört alır gibi. Bir önceki turda daha fazla oy almış.

yapmaz @dosi onun huyunu bilirim, iki arada kalırsa çekimser kalır genelde
ve şu an seksendört önde olduğu için çekimser kalması bile bana bir destektir sen derdine yan
Beni iyi tanıyorsun destere
şuan karasızım ve belki çekimser kalırım

O zaman ben bir öksüyerim belki etkisi olur
Öhöm öhöm @Dosi
Ya siz bunları yazarken az yukarılara baksaydınız oyumun kimin olduğu belliydi

Aslında ben son gün oylayacaktım ama acil Almanya'ya gittiğim için oy verip gittim ve şansa ben oy verince eşitliği bozup Seksendört grubunun 12-11 öne geçmesini sağlamışım. Sonra baya fark atmışlar 😱

@S.G.A.T. emeğine sağlık. Bana zamanında grup eşleşmesi için danışmadığın için teşskkürler
bu grupların önceki turda eşleşmesi hele de ben vesile olsaydım yüreğimi acıtırdı

Reactions: S.G.A.T.
Çocukluğumda derin izler bıraktığı ve Eurovision’daki unutulmaz performansları sebebiyle maNga dedim. Normalde iki geubu da çok severim, şarkılarını severek dinlerim.