En Favori Türk Müzik Grubu | Yarı Final Duman - Seksendört

Finale kim çıksın?

• Duman

Oy: 13 38.2%
  • Seksendört

Oy: 21 61.8%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Olum hatırlasana bizim zamanımızda bu tarz oylamalarda ne olursa olsun kimlerin rekabeti olurdu? Vadicilerin ve anti vadicilerin :A Senin adamlarla aran iyi (nispeten :A) attırsana 2-3 oy :A:A
En alakasız konuda bile :F
Eskidendi o. Artık beni dinlemiyolar pek :A:A
Ama Duman'ın elenmesine mi üzülsem Seksendört'e elenmesine mi üzülsem yoksa Seksendört'ün bu kadar grup arasından finale çıkmasına mı üzülsem bilemedim. Resmen pop şarkı yapıyolar adamlar artık. Hiçbir özelliği kalmadı o eski 84'ten beri :(

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
En alakasız konuda bile :F
Eskidendi o. Artık beni dinlemiyolar pek :A:A
Ama Duman'ın elenmesine mi üzülsem Seksendört'e elenmesine mi üzülsem yoksa Seksendört'ün bu kadar grup arasından finale çıkmasına mı üzülsem bilemedim. Resmen pop şarkı yapıyolar adamlar artık. Hiçbir özelliği kalmadı o eski 84'ten beri :(
Seksendört konusuna kesinlikle katılıyorum. Kendileri gibi varolmak yerine piyasaya ayak uydurmaya çalıştılar.
Yöneticisin artık takas falan vadiciler sever gücü :A Yönetimde adamlarının olması işlerine yarar :A

Seksendört konusuna kesinlikle katılıyorum. Kendileri gibi varolmak yerine piyasaya ayak uydurmaya çalıştılar.
Yöneticisin artık takas falan vadiciler sever gücü :A Yönetimde adamlarının olması işlerine yarar :A
Vadici olmayanı günahı kadar sevmez her şeye rağmen :F:F

@S.G.A.T. etiket gelmemiş konuyu şimdi gördüm serhan:D

Seksendört diyorum bende
harikasın @vadikızı tabiki aklın yolu bir, seksendört gibi bir kalite dururken tumana oy vermek hiç bir müziksevere yakışmaz :)
Manüpilasyonlara gelme @Dosi. Doğru yolu biliyosun :A:A
@Dosi beni kıracağına isveçi yakar :) o yüzden tumana oy vermesi ihtimal dahilinde değil:)
hem zaten kendi müzik anlayışına seksendört daha yakın :)

Fark açıldı sadece :D
bu daha iyi günlerin tepsi düşmanı :)

harikasın @vadikızı tabiki aklın yolu bir, seksendört gibi bir kalite dururken tumana oy vermek hiç bir müziksevere yakışmaz :)

@Dosi beni kıracağına isveçi yakar :) o yüzden tumana oy vermesi ihtimal dahilinde değil:)

İnşallah hayal kırıklığına uğratır seni :A:A

:DValla ben dumanı çok az dinledim daha çok Seksendört sever dinlerim

hadi ben kaçtım görüşürüz😉

@S.G.A.T. Burayı kast edip algı yapıyon diyor ben burayı hep unutmuşum ayoll şimdi bakıyorum ayrıca bunun oylaması yılbaşıdnan sonramı biticek bune 1 hafta önce açılmıştı sanırım :A :A :A

Seksendört işi bitirmiş :Z:Z:Z @XanTier @destere

@S.G.A.T. Burayı kast edip algı yapıyon diyor ben burayı hep unutmuşum ayoll şimdi bakıyorum ayrıca bunun oylaması yılbaşıdnan sonramı biticek bune 1 hafta önce açılmıştı sanırım :A :A :A

Seksendört işi bitirmiş :Z:Z:Z @XanTier @destere
22 aralık gecesi bitiyor yani daha 50 saatimiz var aşağı yukarı. :D

Ben sana sen Seksendörte nasıl oy geliyor diye şaşırırkan buna alış, Final görücek demiştim bıyıklarını boşuna yolma :A :A :A
Şayet Seksendört finale çıkarsa bu bıyık bana yetmez :A Bunu koyacağım profile :A

upload_2017-12-21_4-18-43.jpeg