tepsiyi eleyenlerin proğramında ne işim var böyle pis konulara beni çağırmayın rica ediyorum1 Oy lazım Seksendört e @destere gel faydan dokunsun ayoll Ama sende emre gibi hainlik etmezsin inş
Hahah protesto ediyorsun @S.G.A.T. ı destekliyorum seni cnmtepsiyi eleyenlerin proğramında ne işim var böyle pis konulara beni çağırmayın rica ediyorum
böyle bir klibe imza atmış grup. Sana da oy vermek yakışır reyiztepsiyi eleyenlerin proğramında ne işim var böyle pis konulara beni çağırmayın rica ediyorum
böyle bir klibe imza atmış grup. Sana da oy vermek yakışır reyiz
ben mi attım oyları Ergen kız grubuydu Çeyrek'e kadar taşıdık ben bile oy verdim Sırf bu yüzden @MasacRE- bu adamdan bir ton laf işittim 1 haftada Daha ne yapalımseksendört
kendi kazdığın kuyuya düştün yine, tepsi düşmanı
sana iylik yapacağıma denize atarım iyiliğimi balık bilmezse halık bilir
@Dosi oylar seksendörde
amaç finale çıkarmaktı ilk başta tepsiye gaz verip sonra gariban kızları yarı yolda bırakmak hangi centilmenlik kitabında yazarben mi attım oyları Ergen kız grubuydu Çeyrek'e kadar taşıdık ben bilmem oy verdim Sırf bu yüzden @MasacRE- den bir ton laf işittim 1 haftada Daha ne yapalım
Neyse alacağın olsun Selim. Alırım bunun hesabını
Peki grubun ismini bi kere bile doğru yazmayıp o gariban kızların gönlünü kırmak hangi kitapta yazıyor?amaç finale çıkarmaktı ilk başta tepsiye gaz verip sonra gariban kızları yarı yolda bırakmak hangi centilmenlik kitabında yazar
sende mi tumancısın? desene iyi yerden vurmuşuz darbeyi )Duman elenirse finale oy vermem net yarışmanın galiba olmalı.s.s
o hepsiyle benim aramdaki samimiyetten geliyor pek kırılacaklarını sanmamPeki grubun ismini bi kere bile doğru yazmayıp o gariban kızların gönlünü kırmak hangi kitapta yazıyor?