En Favori Türk Müzik Grubunda Final Zamanı!
Şampiyon belli oluyor!
2 yarışmacı uzun süren elemeler sonrası rakiplerini teker teker eleyerek finale kadar gelmeyi başardı.
İşte Finalistler!
maNga
SEKSENDÖRT
Son düzenleme:
maNga vs Duman olsaydı en iyisi olurduMFÖ vs Duman finali görmek varken fiyasko
maNga vs Duman, Mor ve Ötesi hatta Athena'lı her hangi bir kombinasyon olabilirdi, hatta ve hatta MFÖ vs maNga bile olabilirdi. Seksendört tamamen olayın ciddiyetini bozuyor.MFÖ vs Duman finali görmek varken fiyasko
harikasın @vadikızı tabiki aklın yolu bir, seksendört gibi bir kalite dururken tumana oy vermek hiç bir müziksevere yakışmaz
@Dosi beni kıracağına isveçi yakar o yüzden tumana oy vermesi ihtimal dahilinde değil
hem zaten kendi müzik anlayışına seksendört daha yakın
bu daha iyi günlerin tepsi düşmanı
Beni iyi tanıyorsun destere şuan karasızım ve belki çekimser kalırımyapmaz @dosi onun huyunu bilirim, iki arada kalırsa çekimser kalır genelde ve şu an seksendört önde olduğu için çekimser kalması bile bana bir destektir sen derdine yan
Ya siz bunları yazarken az yukarılara baksaydınız oyumun kimin olduğu belliydiO zaman ben bir öksüyerim belki etkisi olur Öhöm öhöm @Dosi
Tam ses dinlediğim günleri hatırlıyorum.Sokakta söylediğin günleri unutma nankör
Onlar öldü artık finale baksanaTam ses dinlediğim günleri hatırlıyorum.
nasıl geçtiler Duman'ı ya hala aklım almıyor Rezillik.Onlar öldü artık finale baksana