Olum hatırlasana bizim zamanımızda bu tarz oylamalarda ne olursa olsun kimlerin rekabeti olurdu? Vadicilerin ve anti vadicilerin Senin adamlarla aran iyi (nispeten ) attırsana 2-3 oyManüpilasyonlara gelme @Dosi. Doğru yolu biliyosun
En alakasız konuda bileOlum hatırlasana bizim zamanımızda bu tarz oylamalarda ne olursa olsun kimlerin rekabeti olurdu? Vadicilerin ve anti vadicilerin Senin adamlarla aran iyi (nispeten ) attırsana 2-3 oy
Seksendört konusuna kesinlikle katılıyorum. Kendileri gibi varolmak yerine piyasaya ayak uydurmaya çalıştılar.En alakasız konuda bile
Eskidendi o. Artık beni dinlemiyolar pek
Ama Duman'ın elenmesine mi üzülsem Seksendört'e elenmesine mi üzülsem yoksa Seksendört'ün bu kadar grup arasından finale çıkmasına mı üzülsem bilemedim. Resmen pop şarkı yapıyolar adamlar artık. Hiçbir özelliği kalmadı o eski 84'ten beri
Vadici olmayanı günahı kadar sevmez her şeye rağmenSeksendört konusuna kesinlikle katılıyorum. Kendileri gibi varolmak yerine piyasaya ayak uydurmaya çalıştılar.
Yöneticisin artık takas falan vadiciler sever gücü Yönetimde adamlarının olması işlerine yarar
Gelmemiş işte. Niye atıyorsun oy.
Gelmemiş işte. Niye atıyorsun oy.
Fark açıldı sadece
harikasın @vadikızı tabiki aklın yolu bir, seksendört gibi bir kalite dururken tumana oy vermek hiç bir müziksevere yakışmaz
@Dosi beni kıracağına isveçi yakar o yüzden tumana oy vermesi ihtimal dahilinde değilManüpilasyonlara gelme @Dosi. Doğru yolu biliyosun
bu daha iyi günlerin tepsi düşmanıFark açıldı sadece
İnşallah hayal kırıklığına uğratır seniharikasın @vadikızı tabiki aklın yolu bir, seksendört gibi bir kalite dururken tumana oy vermek hiç bir müziksevere yakışmaz
@Dosi beni kıracağına isveçi yakar o yüzden tumana oy vermesi ihtimal dahilinde değil
hem zaten kendi müzik anlayışına seksendört daha yakın
bu daha iyi günlerin tepsi düşmanı
yapmaz @dosi onun huyunu bilirim, iki arada kalırsa çekimser kalır genelde ve şu an seksendört önde olduğu için çekimser kalması bile bana bir destektir sen derdine yanİnşallah hayal kırıklığına uğratır seni
harikasın @vadikızı tabiki aklın yolu bir, seksendört gibi bir kalite dururken tumana oy vermek hiç bir müziksevere yakışmaz
@Dosi beni kıracağına isveçi yakar o yüzden tumana oy vermesi ihtimal dahilinde değil
hem zaten kendi müzik anlayışına seksendört daha yakın
bu daha iyi günlerin tepsi düşmanı
Ben sana sen Seksendörte nasıl oy geliyor diye şaşırırkan buna alış, Final görücek demiştim bıyıklarını boşuna yolma22 aralık gecesi bitiyor yani daha 50 saatimiz var aşağı yukarı.
Şayet Seksendört finale çıkarsa bu bıyık bana yetmez Bunu koyacağım profileBen sana sen Seksendörte nasıl oy geliyor diye şaşırırkan buna alış, Final görücek demiştim bıyıklarını boşuna yolma
Hhahaha pos bıyık @Tolstoyevski i geçersin vllaŞayet Seksendört finale çıkarsa bu bıyık bana yetmez Bunu koyacağım profile