sistem seni yakaladı amaSonradan güldürdün atmayı sevmiyorum, çünkü geç oluyor ben de bazen unutup atınca geri alıyorum
ingilizce okudum yazıyıfelaktig uppfattning
Alıntı yapınca felaktig dang etti kafama
sistem seni yakaladı amaSonradan güldürdün atmayı sevmiyorum, çünkü geç oluyor ben de bazen unutup atınca geri alıyorum
ingilizce okudum yazıyıfelaktig uppfattning
Yakalanmayı hiç sevmemsistem seni yakaladı ama
ingilizce okudum yazıyı
Alıntı yapınca felaktig dang etti kafama
Şimdi benim suçum ne Sonra Dosi XanTier'i araştırıyor oluyor Ben mi dedim gül mesaja bende tam bakarken geri çekYakalanmayı hiç sevmem
En Favori Yabancı başlayacak zaten, beklediğimden erken bittiŞimdi benim suçum ne Sonra Dosi XanTier'i araştırıyor oluyor Ben mi dedim gül mesaja bende tam bakarken geri çek
@S.G.A.T. 26 Aralıkmı? Hani yılbaşına kadar olacaktı???
Belki başkaları da yakalıyordur ama ses çıkarmıyorlardırŞimdi benim suçum ne Sonra Dosi XanTier'i araştırıyor oluyor Ben mi dedim gül mesaja bende tam bakarken geri çek
@S.G.A.T. 26 Aralıkmı? Hani yılbaşına kadar olacaktı???
Biraz zorlama olur o. Ama yap yine de.
Doğru olmaz çünkü diğer elenenler belki bu iki grupla eşleşseydi üst tura çıkardı
Tamam aldım mesajı.Belki başkaları da yakalıyordur ama ses çıkarmıyorlardır
Yarı finali geçenler finale çıktı zatenDoğru olmaz çünkü diğer elenenler belki bu iki grupla eşleşseydi üst tura çıkardı
Fanatizme esir olmak istemiyorum @destere nin ağzına laf vermeyeyim diye düşünüyorum Sonuç olarak Seksendört elense yapmazdım öyle bir şeyBelki başkaları da yakalıyordur ama ses çıkarmıyorlardır
Haha İstediğin şeye bakmakta özgürsün amaTamam aldım mesajı.
Senle ilgili tuhaf işlere ses etmeyecem
Evet, ben dahil herkesin aklına ilk bu geliyorYarı finali geçenler finale çıktı zaten
Fanatizme esir olmak istemiyorum @destere nin ağzına laf vermeyeyim diye düşünüyorum Sonuç olarak Seksendört elense yapmazdım öyle bir şey
Hayır bak Hepsi maNga'ya elendi ama eğer MFÖ yada Duman ile eşleşseydi belki ilk 4'te onlar olacaktı. Yada ilk başta Hepsi yerine MFÖ maNga ile eşlesseydi farklı olacaktı durum.Yarı finali geçenler finale çıktı zaten
Fanatizme esir olmak istemiyorum @destere nin ağzına laf vermeyeyim diye düşünüyorum Sonuç olarak Seksendört elense yapmazdım öyle bir şey
Yok sen bana ayarı verdin mesaj misli misli alındıHaha İstediğin şeye bakmakta özgürsün ama
Evet, ben dahil herkesin aklına ilk bu geliyor
Ya ona kalsa ta gruplara kadar herkesin final şansl var. Bu mantıkla hiç bir turnuvada 3.lük maçı yapılmamalı Ayrımcılık olacak ama kız olduğun ne kadar da belliHayır bak Hepsi maNga'ya elendi ama eğer MFÖ yada Duman ile eşleşseydi belki ilk 4'te onlar olacaktı. Yada ilk başta Hepsi yerine MFÖ maNga ile eşlesseydi farklı olacaktı durum.
Yapmamalısın. Mantıklı değil
@XanTier @destere @MasacRE-
Asıl böyle @destere nin ağzına sakız olacaksın.
Hepsi bu iki finalisten başkasıyla eşleşseydi garanti ilk 4teydi
Yok sen bana ayarı verdin mesaj misli misli alındı
Zaman zaman ben böyle ayarlar veririm. Çok takma @mrt-06Yok sen bana ayarı verdin mesaj misli misli alındı
Bildiğini oku ama mantıklı değil ve haksızlık.Ya ona kalsa ta gruplara kadar herkesin final şansl var. Bu mantıkla hiç bir turnuvada 3.lük maçı yapılmamalı Ayrımcılık olacak ama kız olduğun ne kadar da belli
Bende hevesim kırıldığı an buz kesilir kabuğuma çekilirimZaman zaman ben böyle ayarlar veririm. Çok takma @mrt-06
Yapmayacağım zaten Ama mantıklıydıBildiğini oku ama mantıklı değil ve haksızlık.
Oylamada bulunmayacağım açtığında
Bu arada @MasacRE- yabancı gruplara şarkı eklersen iyi olacak. Türk grupları gibi hakim değiliz. Her grubun en çok izlenen 1-3 şarkısını ekle. Evet biraz şarkıya göre gelebilir oy ama forum halkından tüm gruplara hakim olan çok az hatta belkide hiç bir üye yoktur
Bilinmeyen gruplara yazık olur
Bende hevesim kırıldığı an buz kesilir kabuğuma çekilirim
Geçti artık
Benim de alınganlık karşısında hevesim kırılırBende hevesim kırıldığı an buz kesilir kabuğuma çekilirim
Geçti artık
Anladım.Yapmayacağım zaten Ama mantıklıydı
Bu arada o öneriyi de konuşmuştuk biz. MSe benzeyecek öyle olursa. @MasacRE-
Iyi bende verdim ayarı, anlamışsın beniBenim de alınganlık karşısında hevesim kırılır
Biliyoruz zaten buradaki kadar ilgi olmayacağını Az, öz ve kaliteli olsun yeter.Anladım.
Ozaman Abba ve 2-3 grup hariç diğer hiç birine oy gelmez benden
Gidipte tek tek grupları araştıracak değilim
Az katılım olur benden söylemesi
Bildiğini oku ama mantıklı değil ve haksızlık.
Oylamada bulunmayacağım açtığında
Bu arada @MasacRE- yabancı gruplara şarkı eklersen iyi olacak. Türk grupları gibi hakim değiliz. Her grubun en çok izlenen 1-3 şarkısını ekle. Evet biraz şarkıya göre gelebilir oy ama forum halkından tüm gruplara hakim olan çok az hatta belkide hiç bir üye yoktur
Bilinmeyen gruplara yazık olur
Bende hevesim kırıldığı an buz kesilir kabuğuma çekilirim
Geçti artık
Bir ayar çekmek lazım oraya. Dosi'nin de dediği gibi doğru düzgün kimsenin bilgisi yok yabancı gruplarda. Birkaç şarkıları eklenebilir aslında, fikir olsun diye onlar da olmazsa kimin neye göre oy verdiği bile belli olmazYapmayacağım zaten Ama mantıklıydı
Bu arada o öneriyi de konuşmuştuk biz. MSe benzeyecek öyle olursa. @MasacRE-
Kendin ver kararı O öneriyi ben vermiştim zaten Sen karşı çıkmıştın Ben tam ortadayımBir ayar çekmek lazım oraya. Dosi'nin de dediği gibi doğru düzgün kimsenin bilgisi yok yabancı gruplarda. Birkaç şarkıları eklenebilir aslında, fikir olsun diye onlar da olmazsa kimin neye göre oy verdiği bile belli olmaz