sistem seni yakaladı amaSonradan güldürdün atmayı sevmiyorum, çünkü geç oluyor ben de bazen unutup atınca geri alıyorum![]()
ingilizce okudum yazıyıfelaktig uppfattning![]()
Alıntı yapınca felaktig dang etti kafama
sistem seni yakaladı amaSonradan güldürdün atmayı sevmiyorum, çünkü geç oluyor ben de bazen unutup atınca geri alıyorum![]()
ingilizce okudum yazıyıfelaktig uppfattning![]()
Yakalanmayı hiç sevmemsistem seni yakaladı ama
ingilizce okudum yazıyı
Alıntı yapınca felaktig dang etti kafama![]()
Şimdi benim suçum neYakalanmayı hiç sevmem![]()
En Favori Yabancı başlayacak zaten, beklediğimden erken bittiŞimdi benim suçum neSonra Dosi XanTier'i araştırıyor oluyor
Ben mi dedim gül mesaja bende tam bakarken geri çek
@S.G.A.T. 26 Aralıkmı? Hani yılbaşına kadar olacaktı???
Belki başkaları da yakalıyordur ama ses çıkarmıyorlardırŞimdi benim suçum neSonra Dosi XanTier'i araştırıyor oluyor
Ben mi dedim gül mesaja bende tam bakarken geri çek
@S.G.A.T. 26 Aralıkmı? Hani yılbaşına kadar olacaktı???
Biraz zorlama olur o. Ama yap yine de.
Doğru olmaz çünkü diğer elenenler belki bu iki grupla eşleşseydi üst tura çıkardı
Tamam aldım mesajı.Belki başkaları da yakalıyordur ama ses çıkarmıyorlardır
Biraz zorlama olur o. Ama yap yine de.![]()
Yarı finali geçenler finale çıktı zatenDoğru olmaz çünkü diğer elenenler belki bu iki grupla eşleşseydi üst tura çıkardı![]()
Fanatizme esir olmak istemiyorumBelki başkaları da yakalıyordur ama ses çıkarmıyorlardır
Biraz zorlama olur o. Ama yap yine de.![]()
HahaTamam aldım mesajı.
Senle ilgili tuhaf işlere ses etmeyecem![]()
Evet, ben dahil herkesin aklına ilk bu geliyorYarı finali geçenler finale çıktı zaten
Fanatizme esir olmak istemiyorum@destere nin ağzına laf vermeyeyim diye düşünüyorum
Sonuç olarak Seksendört elense yapmazdım öyle bir şey
![]()
Hayır bak Hepsi maNga'ya elendi ama eğer MFÖ yada Duman ile eşleşseydi belki ilk 4'te onlar olacaktı. Yada ilk başta Hepsi yerine MFÖ maNga ile eşlesseydi farklı olacaktı durum.Yarı finali geçenler finale çıktı zaten
Fanatizme esir olmak istemiyorum@destere nin ağzına laf vermeyeyim diye düşünüyorum
Sonuç olarak Seksendört elense yapmazdım öyle bir şey
![]()
Yok sen bana ayarı verdinHahaİstediğin şeye bakmakta özgürsün ama
Evet, ben dahil herkesin aklına ilk bu geliyor![]()
Ya ona kalsa ta gruplara kadar herkesin final şansl var.Hayır bak Hepsi maNga'ya elendi ama eğer MFÖ yada Duman ile eşleşseydi belki ilk 4'te onlar olacaktı. Yada ilk başta Hepsi yerine MFÖ maNga ile eşlesseydi farklı olacaktı durum.
Yapmamalısın. Mantıklı değil
@XanTier @destere @MasacRE-
Asıl böyle @destere nin ağzına sakız olacaksın.
Hepsi bu iki finalisten başkasıyla eşleşseydi garanti ilk 4teydi
Yok sen bana ayarı verdinmesaj misli misli alındı
![]()
Zaman zaman ben böyle ayarlar veririm. Çok takmaYok sen bana ayarı verdinmesaj misli misli alındı
![]()
Bildiğini oku ama mantıklı değil ve haksızlık.Ya ona kalsa ta gruplara kadar herkesin final şansl var.Bu mantıkla hiç bir turnuvada 3.lük maçı yapılmamalı
Ayrımcılık olacak ama kız olduğun ne kadar da belli
![]()
Bende hevesim kırıldığı an buz kesilir kabuğuma çekilirim
Yapmayacağım zatenBildiğini oku ama mantıklı değil ve haksızlık.
Oylamada bulunmayacağım açtığında
Bu arada @MasacRE- yabancı gruplara şarkı eklersen iyi olacak. Türk grupları gibi hakim değiliz. Her grubun en çok izlenen 1-3 şarkısını ekle. Evet biraz şarkıya göre gelebilir oy ama forum halkından tüm gruplara hakim olan çok az hatta belkide hiç bir üye yoktur
Bilinmeyen gruplara yazık olur
Geçti artık![]()
Benim de alınganlık karşısında hevesim kırılırBende hevesim kırıldığı an buz kesilir kabuğuma çekilirim
Geçti artık![]()
Anladım.Yapmayacağım zatenAma mantıklıydı
Bu arada o öneriyi de konuşmuştuk biz. MSe benzeyecek öyle olursa. @MasacRE-
Iyi bende verdim ayarı, anlamışsın beniBenim de alınganlık karşısında hevesim kırılır![]()
Biliyoruz zaten buradaki kadar ilgi olmayacağınıAnladım.
Ozaman Abba ve 2-3 grup hariç diğer hiç birine oy gelmez benden
Gidipte tek tek grupları araştıracak değilim
Az katılım olur benden söylemesi![]()
Bildiğini oku ama mantıklı değil ve haksızlık.
Oylamada bulunmayacağım açtığında
Bu arada @MasacRE- yabancı gruplara şarkı eklersen iyi olacak. Türk grupları gibi hakim değiliz. Her grubun en çok izlenen 1-3 şarkısını ekle. Evet biraz şarkıya göre gelebilir oy ama forum halkından tüm gruplara hakim olan çok az hatta belkide hiç bir üye yoktur
Bilinmeyen gruplara yazık olur
Geçti artık![]()
Bir ayar çekmek lazım oraya. Dosi'nin de dediği gibi doğru düzgün kimsenin bilgisi yok yabancı gruplarda. Birkaç şarkıları eklenebilir aslında, fikir olsun diye onlar da olmazsa kimin neye göre oy verdiği bile belli olmazYapmayacağım zatenAma mantıklıydı
Bu arada o öneriyi de konuşmuştuk biz. MSe benzeyecek öyle olursa. @MasacRE-
Kendin ver kararıBir ayar çekmek lazım oraya. Dosi'nin de dediği gibi doğru düzgün kimsenin bilgisi yok yabancı gruplarda. Birkaç şarkıları eklenebilir aslında, fikir olsun diye onlar da olmazsa kimin neye göre oy verdiği bile belli olmaz![]()